Bluetooth

  Bluetooth-hovedsæt

  Tal med stil – Bluetooth og håndfri

  Gør dine hænder og ører fri, mens du taler! Få glæde af diskret og praktisk Bluetooth-kommunikation. Med det justerbare og aftagelige halsbånd kan du vælge spænde apparatet fast på tøjet eller bære det om halsen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tal med stil – Bluetooth og håndfri

Halsrem eller clip-på

 • 3 udskiftelige høretelefoner lavet af gummi

  3 udskiftelige høretelefoner lavet af gummi

  Der er 3 udskiftelige høretelefoner fra størrelse lille til stor, så mon der ikke er en størrelse, der passer helt perfekt til dine ører?

 • Trådløs opkaldsstyring

  Styr dine opkald uden at bruge din mobiltelefon. Dette omfatter besvarelse, afvisning, stemmeopkald og genkald. Stemmeopkald og genkald skal understøttes på din mobiltelefon.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel ‧­ universal

  Bluetooth er en effektiv erstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, så Bluetooth-enheder fra forskellige producenter kan bruges sammen ved hjælp af fælles Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er de nødvendige profiler ved brug af et typisk Bluetooth-hovedsæt. Hvis din mobiltelefon er kompatibel med HSP eller HFP (som praktisk talt enhver Bluetooth-aktiveret telefon), kan dette hovedsæt bruges sammen med denne. Bluetooth-ordmærke og logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker, foretaget af Koninklijke Philips Electronics N.V., er under licens fra Bluetooth.

 • Fleksibel bæremåde: Halsrem og clip-på

  Du kan vælge at spænde apparatet fast på dit tøj eller bære det om halsen. Begge måder er designet med diskretion, stil og komfort for øje. Tilpas bærestilen til dine præferencer og dine behov.

 • Trådløs håndfri tale vha. Bluetooth

  Det kan være upraktisk og usikkert at bruge din mobiltelefon uden et hovedsæt. Mange steder er det også ulovligt under kørsel. Kabelbaserede håndfrie sæt giver besvær med kabler. Et Bluetooth-hovedsæt erstatter kablet med en kortrækkende trådløs Bluetooth-forbindelse, så dine hænder er frie, og din bevægelsesfrihed hæmmes ikke af et kabel. Da den udsendte energi tæt ved dit hoved er meget lavere end energien fra din mobiltelefon, reducerer Bluetooth også potentielle risici fra stråling fra mobiltelefoner.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i