Bluetooth-stereohovedsæt

  Bluetooth

  Bluetooth-stereohovedsæt

  Gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi

  Nyd streaming stereomusik fra din mobiltelefon eller PC via Bluetooth. Oplev digital lydkvalitet på 32 mm neodym-højttalere, der er monteret med OptiFit. SwitchStream skifter gnidningsfrit mellem musik og opkald ved et enkelt tryk på en knap.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi

Bluetooth-stereo og håndfri funktion

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel ‧­ universal

  Bluetooth er en effektiv erstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, så Bluetooth-enheder fra forskellige producenter kan bruges sammen ved hjælp af fælles Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er de nødvendige profiler ved brug af et typisk Bluetooth-hovedsæt. Hvis din mobiltelefon er kompatibel med HSP eller HFP (som praktisk talt enhver Bluetooth-aktiveret telefon), kan dette hovedsæt bruges sammen med denne. Bluetooth-ordmærke og logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker, foretaget af Koninklijke Philips Electronics N.V., er under licens fra Bluetooth.

 • OptiFit-halsrem

  Med OptiFit-halsremmen kan man nemt justere hovedtelefonen, mens man har den på, så den passer og er behagelig. Den har et fleksibelt hængsel og indstillelige bløde ørekroge, der placerer højttalerne i den optimale vinkel for øret til den bedste lyd.

 • Bluetooth-stereo (A2DP-kompatibel)

  Dette Philips-produkt understøtter Bluetooth-stereo (A2DP) fuldt ud. A2DP-kompatibilitet (Advanced Audio Distribution Profile) sætter hovedtelefonen i stand til at modtage stereomusik fra enhver A2DP-kompatibel Bluetooth-enhed. Derfor kan du benytte hovedtelefonen med enhver kompatibel mobiltelefon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-afspiller osv., der understøtter A2DP.

 • Neodym-magnet forbedrer basgengivelsen og følsomheden.

  Neodym er det bedste materiale til at frembringe et stærkt magnetisk felt, så der opnås større følsomhed i en svingspole, bedre basgengivelse og en højere allround lydkvalitet.

 • Højttalerenheden på 32 mm giver lyd af høj kvalitet

  Højttalerenheden på 32 mm er en kompakt, men samtidig kraftig enhed, der giver en lyd uden forvrængninger fra en hvilken som helst kilde.

 • Digital lydkvalitet i stereo i Bluetooth-stereoprodukter

  Lydsignalet overføres trådløst som et digitalt signal og konverteres først til analogt i selve enheden. Det betyder, at støj fra interferens har mindre indflydelse på lydkvaliteten end i analoge teknologier. Afspilningen af lyden vil være tro mod den oprindelige optagelse og lydkilde.

 • SwitchStream – gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi.

  Med SwitchStream hører du en ringetone i hovedtelefonen, når der er et opkald på din Bluetooth-mobiltelefon. Så kan du tage samtalen og vende tilbage til musikken, når samtalen er færdig. Gå aldrig glip af en melodi, gå aldrig glip af et opkald.

 • Trådløs styring af musikken fra hovedtelefonen

  Med knapperne på hovedtelefonen kan du styre musikken trådløst på din (AVRCP - Audio Video Remote Control Profile) kompatible telefon, MP3-afspiller eller PC. Skift til dine yndlingsnumre, eller sæt musikken på pause for at gennemføre en samtale – alt sammen ved et tryk på en knap inden for armslængde.

 • Trådløs opkaldsstyring

  Styr dine opkald uden at bruge din mobiltelefon. Dette omfatter besvarelse, afvisning, stemmeopkald og genkald. Stemmeopkald og genkald skal understøttes på din mobiltelefon.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i