Bluetooth

  Tilbehørs-combo til notebook

  Trådløs musik og internetopkald

  Oplev PC-musik og -video og VoIP-opkald trådløst i digital stereokvalitet gengivet på 32 mm neodym-kapsler. Den justerbare OptiFit-halsrem giver ultimativ bærekomfort. Opgrader din PC med den medfølgende USB Bluetooth-adapter.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs musik og internetopkald

Til PC-musik og VoIP

 • Omfatter en USB-Bluetooth-adapter til musik/stemme

  Den medfølgende USB-Bluetooth-adapter føjer trådløs Bluetooth-teknologi til din PC eller notebook. Med denne kan du lytte til musik fra din PC eller foretage trådløse VoIP-opkald. Adapteren leveres med den nødvendige software installeret, så der skal ikke installeres ny software på din PC.

 • FullSound-forbedret musik

  Hvad er musik uden hjerte og sjæl? Under optagelse og komprimering af digital musik går detaljerne og dynamikken i live-musik tabt. FullSound er en smart algoritme, der kører på en kraftig chip inden i headsettet. Det forbedrer kvaliteten i din musik og gendanner musikkens originale dynamik, stereoeffekter, bas og diskant, så hidtil uhørte detaljer kommer frem uden forvrængning. FullSound kan anvendes, som det er, og kan slås til eller fra.

 • EverClear-teknologi giver klare opkald

  Telefonopkald foretages ofte i støjende omgivelser, hvilket fører til samtaler, der er svære at forstå. I dette headset filtrerer EverClear-teknologi støjen fra digitalt, så et klart stemmesignal modtages og sendes og giver krystalklare opkald. Headsettet registrerer også, hvis du går ind i et støjende miljø, og tilpasser lydstyrken på headsettet derefter.

 • Bluetooth®-stereo (A2DP-kompatibel)

  Dette Philips-produkt understøtter Bluetooth-stereo (A2DP) fuldt ud. A2DP-kompatibilitet (Advanced Audio Distribution Profile) sætter headsettet i stand til at modtage stereomusik fra enhver A2DP-kompatibel Bluetooth-enhed. Derfor kan du benytte headsettet med enhver kompatibel mobiltelefon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-afspiller osv., der understøtter A2DP.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel ‧­ universal

  Bluetooth er en effektiv erstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, så Bluetooth-enheder fra forskellige producenter kan bruges sammen ved hjælp af fælles Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er de nødvendige profiler ved brug af et typisk Bluetooth-headset. Hvis din mobiltelefon er kompatibel med HSP eller HFP (som praktisk talt enhver Bluetooth-aktiveret telefon), kan dette headset bruges sammen med denne. Bluetooth-ordmærke og logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker, foretaget af Koninklijke Philips Electronics N.V., er under licens fra Bluetooth.

 • OptiFit-halsrem

  Med OptiFit-halsremmen kan man nemt justere hovedtelefonerne, mens man har dem på, så den passer og er behagelig. Den har et fleksibelt hængsel og indstillelige bløde ørekroge, der placerer højttalerne i den optimale vinkel for øret til den bedste lyd.

 • SwitchStream – gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi.

  Med SwitchStream hører du en ringetone i de trådløse Philips-hovedtelefoner, når der er et opkald på din Bluetooth-mobiltelefon. Så kan du tage samtalen og vende tilbage til musikken, når samtalen er færdig. Gå aldrig glip af en melodi, gå aldrig glip af et opkald.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i