Bluetooth

  Bluetooth-stereohovedsæt

  Gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi

  Nyd streaming stereomusik fra din mobiltelefon eller PC via Bluetooth. Oplev digital lydkvalitet på neodym-højttalere med høj ydeevne. SwitchStream skifter gnidningsfrit mellem musik og opkald ved et enkelt tryk på en knap.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi

Bluetooth-stereo og håndfri funktion

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel ‧­ universal

  Bluetooth er en effektiv erstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, så Bluetooth-enheder fra forskellige producenter kan bruges sammen ved hjælp af fælles Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er de nødvendige profiler ved brug af et typisk Bluetooth-hovedsæt. Hvis din mobiltelefon er kompatibel med HSP eller HFP (som praktisk talt enhver Bluetooth-aktiveret telefon), kan dette hovedsæt bruges sammen med denne. Bluetooth-ordmærke og logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker, foretaget af Koninklijke Philips Electronics N.V., er under licens fra Bluetooth.

 • Bluetooth-stereo (A2DP-kompatibel)

  Dette Philips-produkt understøtter Bluetooth-stereo (A2DP) fuldt ud. A2DP-kompatibilitet (Advanced Audio Distribution Profile) sætter hovedtelefonen i stand til at modtage stereomusik fra enhver A2DP-kompatibel Bluetooth-enhed. Derfor kan du benytte hovedtelefonen med enhver kompatibel mobiltelefon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-afspiller osv., der understøtter A2DP.

 • Digital lydkvalitet i stereo i Bluetooth-stereoprodukter

  Lydsignalet overføres trådløst som et digitalt signal og konverteres først til analogt i selve enheden. Det betyder, at støj fra interferens har mindre indflydelse på lydkvaliteten end i analoge teknologier. Afspilningen af lyden vil være tro mod den oprindelige optagelse og lydkilde.

 • SwitchStream – gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi.

  Med SwitchStream hører du en ringetone i hovedtelefonen, når der er et opkald på din Bluetooth-mobiltelefon. Så kan du tage samtalen og vende tilbage til musikken, når samtalen er færdig. Gå aldrig glip af en melodi, gå aldrig glip af et opkald.

 • Trådløs styring af musikken fra hovedtelefonen

  Med knapperne på hovedtelefonen kan du styre musikken trådløst på din (AVRCP - Audio Video Remote Control Profile) kompatible telefon, MP3-afspiller eller PC. Skift til dine yndlingsnumre, eller sæt musikken på pause for at gennemføre en samtale – alt sammen ved et tryk på en knap inden for armslængde.

 • Trådløs opkaldsstyring

  Styr dine opkald uden at bruge din mobiltelefon. Dette omfatter besvarelse, afvisning, stemmeopkald og genkald. Stemmeopkald og genkald skal understøttes på din mobiltelefon.

 • TailorMate-hovedtelefon – vælg stil

  Med TailorMate kan du bruge hovedtelefon-vedhænget i ethvert 3,5 mm-stik.

 • Neodym-magnet forbedrer basgengivelsen og følsomheden.

  Neodym er det bedste materiale til at frembringe et stærkt magnetisk felt, så der opnås større følsomhed i en svingspole, bedre basgengivelse og en højere allround lydkvalitet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i