Tapster

Bluetooth-stereoheadset

  Bluetooth

  Tapster

  Bluetooth-stereoheadset

  Headset med berøringsbetjening

  Nyd magi og enkelhed lige ved hånden med det berørings- og gestikbetjente Philips Tapster Bluetooth stereo in-ear-headset. Det giver dig krystalklar lydkvalitet med FullSound-teknologi og tydelige opkald, der forbedres af EverClear.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Headset med berøringsbetjening

til trådløse opkald og musik

 • Berørings- og gestikbetjent

  Betjen dit headset blot ved at røre dets overflade - du skal ikke længere rode med taster, der er svære at finde. Sensorer og avanceret software i dit Bluetooth-headset registrerer og fortolker hver berøring, så f.eks. et strøg på headsettets overflade justerer lydstyrken, et tryk tager imod et opkald, eller et aktivt opkald overføres til telefonen, når du tager headsettet af.

 • FullSound-forbedret musik

  Hvad er musik uden hjerte og sjæl? Under optagelse og komprimering af digital musik går detaljerne og dynamikken i live-musik tabt. FullSound er en smart algoritme, der kører på en kraftig chip inden i headsettet. Det forbedrer kvaliteten i din musik og gendanner musikkens originale dynamik, stereoeffekter, bas og diskant, så hidtil uhørte detaljer kommer frem uden forvrængning. FullSound kan anvendes, som det er, og kan slås til eller fra.

 • EverClear-teknologi giver klare opkald

  Telefonopkald foretages ofte i støjende omgivelser, hvilket fører til samtaler, der er svære at forstå. I dette headset filtrerer EverClear-teknologi støjen fra digitalt, så et klart stemmesignal modtages og sendes og giver krystalklare opkald. Headsettet registrerer også, hvis du går ind i et støjende miljø, og tilpasser lydstyrken på headsettet derefter.

 • Angled Acoustics-design sikrer enestående støjisolering

  Angled Acoustic er afledt af en omfattende forståelse af anatomien i den menneskelige øregang, og designet justerer vinklen mellem højttalerrøret og ørepuden iht. øregangens individuelle udformning. Ud over at levere lyd direkte til ørerne sikrer systemet desuden en perfekt isolering imod udefrakommende støj, så du kan lytte til din musik ved lavere lydniveauer.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel ‧­ universal

  Bluetooth er en effektiv erstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, så Bluetooth-enheder fra forskellige producenter kan bruges sammen ved hjælp af fælles Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er de nødvendige profiler ved brug af et typisk Bluetooth-headset. Hvis din mobiltelefon er kompatibel med HSP eller HFP (som praktisk talt enhver Bluetooth-aktiveret telefon), kan dette headset bruges sammen med denne. Bluetooth-ordmærke og logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker, foretaget af Koninklijke Philips Electronics N.V., er under licens fra Bluetooth.

 • Bluetooth®-stereo (A2DP-kompatibel)

  Dette Philips-produkt understøtter Bluetooth-stereo (A2DP) fuldt ud. A2DP-kompatibilitet (Advanced Audio Distribution Profile) sætter headsettet i stand til at modtage stereomusik fra enhver A2DP-kompatibel Bluetooth-enhed. Derfor kan du benytte headsettet med enhver kompatibel mobiltelefon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-afspiller osv., der understøtter A2DP.

 • Trådløs opkaldsstyring

  Styr dine opkald uden at bruge din mobiltelefon. Dette omfatter besvarelse, afvisning, stemmeopkald og genkald. Stemmeopkald og genkald skal understøttes på din mobiltelefon.

 • Trådløs håndfri tale vha. Bluetooth

  Det kan være upraktisk og usikkert at bruge din mobiltelefon uden et headset. Mange steder er det også ulovligt under kørsel. Kabelbaserede håndfrie sæt giver besvær med kabler. Et Bluetooth-headset erstatter kablet med en kortrækkende trådløs Bluetooth-forbindelse, så dine hænder er frie, og din bevægelsesfrihed hæmmes ikke af et kabel. Da den udsendte energi tæt ved dit hoved er meget lavere end energien fra din mobiltelefon, reducerer Bluetooth også potentielle risici fra stråling fra mobiltelefoner.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i