Trådløs HiFi-hovedtelefon

  Uovertruffen trådløs musik

  Frihed til at nyde musik rundt om i dit hjem. Disse stereohovedtelefoner med HiFi-lydgengivelse er det ypperste inden for personlig bekvemmelighed.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Uovertruffen trådløs musik

 • 3-vejs justering så ørekapslerne sidder bedre og giver en bedre bas.

  Ørekapslerne sidder bedre, og du får en bedre bas, fordi ørekapslernekan justeres i tre retninger og slutter naturligt til omkring ørerne.

 • Formstøbte ørepuder sikrer en komfortabel tilpasning

  Den ergonomiske tredimensionelle ørepudefacon giver en jævnt fordelt belastning, så du får en bedre mere komfortabel pasform.

 • Hele øret dækkes for at optimere lydkvaliteten.

  Ørekapsler, der ikke blot dækker hele øret, så du får en bedre lydkvalitet, men også giver plads til en større kapsel med bedre kvalitet.

 • 40 mm højttalerdriver giver lyd uden forvrængning.

  40 mm højttalerdriver er fremstillet af et mylar komposit-materiale, så du får et meget følsomt og kraftigt element, der leverer lyd uden hørbar forvrængning.

 • Trådløs FM-transmission giver bevægelsesfrihed.

  Med højfrekvent trådløs FM-transmission, der også kan gå gennem vægge, kan du lytte til din musik, selv om du er i et andet rum.

 • Vælg mellem 3 kanaler for at undgå interferens

  Med mulighed for tre transmissionskanaler er din lytteoplevelse sikret, fordi du nemt kan skifte til den, der har den bedste modtagelse.

 • Dockingstation med oplader til at opbevare og genoplade receiveren.

  Dockingstationen er praktisk til at opbevare din receiver, når den ikke er i brug. Samtidig vil den genoplade modtageren, så den altid er klar til brug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i