Etui til netbook

    Etui til netbook

    Jeg er kølig, så du kan have det komfortabelt

    Elegant og alsidig - Philips' netbook-etui beskytter din netbook, uanset om du er ude eller hjemme. Den giver dig et smart underlag til at surfe lidt, når du sidder i afgangshallen eller hjemme på sofaen. Det indbyggede HeatProtect holder både din netbook og dine ben behageligt kølige Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Etui til netbook

25, 9 cm (10, 2"), med HeatProtect SLE2100EN/10 Find lignende produkter

Jeg er kølig, så du kan have det komfortabelt

med HeatProtect

  • HeatProtect-lag forhindrer varmeudvikling

    HeatProtect-lag forhindrer varmeudvikling

    Du placerer din netbook på skødet for at se videoer i toget, lytte til musik og surfe på nettet på stranden, chatte med venner på arbejde og til at arbejde med dokumenter, når du sidder i lufthavnen. Med tiden vil varmen fra computeren føles ubehagelig på dine ben og kan også være skadelig for din netbook. Philips HeatProtect beskytter dig og din netbook ved at forebygge opvarmningen via aluminiumslaget til at sprede varmen fra din netbook, den faste overflade, der giver den nødvendige luftcirkulation samt et isolerende lag, der beskytter dig mod høje temperaturer.

  • Stabilt underlag til at placere din netbook på

    Stabilt underlag til at placere din netbook på

    Hvis du bruger et ugeblad som skrivebord i dit skød, er det meget glat og er ikke et stabilt underlag til din notebook, især hvis du vil indtage en stilling, der er behagelig for din krop. Og din notebook kan blive beskadiget, hvis den glider og falder på gulvet. Notebook-tasken fra Philips har en flad overside til din netbook og en blød underside til dit skød, så du kan holde din netbook på en stabil og sikker måde, mens du ser YouTube, lytter til musik eller arbejder på dokumenter, uanset hvor du befinder dig.

  • Behagelig at bruge på skødet

    Behagelig at bruge på skødet

    Blød og behagelig underside til skødet

  • Stor åbning til nem opbevaring af din netbook

    Stor åbning til nem opbevaring af din netbook

    Philips' netbook-etui er udstyret med tresidet åbning, så du nemt kan opbevare din netbook.

  • Gummibelagte, ridsesikre lynlåse

    Gummibelagte, ridsesikre lynlåse

    Din netbook eller notebook kan blive ridset af lynlåsen, når du kommer den i mappen eller tasken. Mapper og tasker fra Philips har gummibelagte lynlåsvedhæng, hvilket reducerer risikoen for, at din netbook eller notebook bliver ridset.

  • Beskytter din netbook mod ridser

    Din netbook kan blive ridset af andre hårde overflader i din taske, når du placerer den i etuiet eller tasken. Philips' netbook-etui og netbook-taske er forsynet med et ruskindslignende materiale indvendigt for at beskytte din notebook og sørge for, at den er i sikkerhed og fri for ridser.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i