Trådløs dækningsudvidelse

  Smart og enkel trådløst bredbånd

  Philips Wi-Fi-produkter gør det muligt at sende, dirigere og modtage trådløse signaler og frigøre hele potentialet i dit opkoblede hjem. Få adgang til computere, andre Wi-Fi-kompatible enheder og en bredbåndsforbindelse, så du kan få glæde dit yndlingsindhold. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs dækningsudvidelse

11b/g True Turbo SNR6500/00 Find lignende produkter

Smart og enkel trådløst bredbånd

Udvid dit netværks dækningsområde

 • Udvid dækningsområdet for trådløse enheder

  Philips' trådløse dækningsudvidelse reducerer udgifter til kabler og kan bruges til at opbygge en trådløs infrastruktur ved at sende WiFi-signaler til fjerntliggende steder, reflekterende hjørner og svært tilgængelige områder, hvor trådløs dækning er ujævn, og kabler er upraktiske.Den er perfekt til at dække store områder i hjem i flere planer og lagermiljøer - over alt hvor du har brug for ekstra dækning til dit trådløse netværk.

 • Konstant trådløs højhastighedsforbindelse

  En højhastighedsforbindelse giver mulighed for yderst hurtig dataoverførsel og -adgang. Det kan være med til at undgå lange ventetider på at få adgang til data.

 • Opsætningsguide leder dig gennem installationen

  Trin for trin hjælper guiden dig med installationen af den trådløse Philips-basestation. Når installationen er udført, er dit hjemmenetværk klar til at blive sluttet til alt andet WiFi-udstyr i hjemmet.

 • Internetsupport og lokal telefonsupport

  Du kan søge oplysninger på internettet eller ringe for at få support til alle spørgsmål, du måtte have til produktet. Lokale sprog understøttes både på internettet og telefontjenesterne. Philips' supportwebsted på internettet har et forum, hvor du kan finde yderligere information og svar på de oftest stillede spørgsmål.

 • Opsætningsfunktioner til basis eller avanceret installation

  Philips trådløse basestation viser basis eller avanceret valgmuligheden på den webbaserede menu. Ved at vælge én af disse muligheder bliver du automatisk guidet gennem indstillingerne af basestationen. Programmet giver dig en hurtig installation og tilslutning. Avanceret installation guider dig gennem flere indstillinger, f.eks. trådløs, firewall, forældrestyring osv.

 • Avanceret sikkerhedssystem

  Trådløs sikkerhed i kraft af WiFi. I nogle situationer kan WAP, WEP eller Tkip være alt, hvad du behøver for at beskytte trådløse data. WEP findes i krypteringer på 40-bit (også kaldet 64-bit) eller 108-bit (også kaldet 128-bit). Da en kryptering på 108-bit giver en længere algoritme, som det tager længere tid at dekode, kan den give bedre sikkerhed end almindelig kryptering på 40-bit (64-bit).

 • Avanceret firewall-beskyttelse

  En firewall er et program, der konstant kører i baggrunden på en trådløs Philips-basestation. Den beskytter dit netværk mod internetangreb. Indstillinger som FTP, DMZ og mange flere kan foretages via den enkle opsætningsguide

 • Forældrestyringsmuligheder

  Philips trådløse basestation bruger grundlæggende forældrestyringsfunktioner til URL spærring, domænespærring og IP adressespærring. Den kan hurtigt implementeres effektivt gennem den intuitive webbaserede konfigurationsmenu til den trådløse Philips-basestation. Flere filterfunktioner understøttes, når du går online, baseret på stedets domænenavn, URL og/eller IP adresse.

 • Trådløse netværk giver fleksibilitet

  Trådløs teknologi giver dig mulighed for at installere PC'er eller klienter hvor som helst i dit hjem. Notebook-brugere kan også sidde i haven og være online med kontorets netværk, internette eller husets hjemmenetværk.

 • Kan sluttes til alle WiFi-enheder

  WiFi-certificering sikrer, at du kan kommunikere med alle andre WiFi-produkter. WiFi-komiteen består af Philips, Microsoft, IBM, Dell og andre, der fastlægger branchestandarder.

 • Adgang til internet, filer, musik og mere over alt i huset

  Philips trådløse basestation kan sluttes til internettet via bredbånd. Den giver din PC og andre klienter kablet eller trådløs adgang til forskellige services, f.eks. deling af filer samt streaming af filer, musik, video eller billeder.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i