Webcam

  Del med webcam

  Skype-certificering sikrer video og lyd i høj kvalitet, så du kan dele de bedste ting i livet. Maksimal funktionalitet med video i ægte 1,3 megapixel. Praktisk med Philips-multimediehovedtelefoner. Sjov med Skift baggrund. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Del med webcam

Nyd hvert minut

 • Udskift din baggrund

  Udskift din baggrund

  Udskift den virkelige baggrund, og snyd dine venner til at tro, at du er et andet sted! Du kan bevæge dig rundt og chatte som normalt, mens softwaren automatisk fylder baggrunden bag dig. Der er 15 fantastiske baggrunde at vælge imellem, eller du kan uploade og projicere din egen yndlingsbaggrund.

 • Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Gør din webcast eller blog mere personlig ved at tilføje dit eget sjove logo. Denne specielle software giver dig mulighed for at indsætte et lille billede i et af hjørnerne på en streamet video, på samme måde som TV-kanalernes logoer vises på din TV-skærm.

 • Ægte 1,3 megapixel opløsning for fantastisk billedkvalitet

  Med ægte 1,3 megapixel videoopløsning kommer du ikke til at gå glip af noget. Fantastiske billeder i bevægelse i høj kvalitet, der er behagelige for øjnene.

 • Flere detaljer med 8 megapixel (interpoleret) fotoopløsning

  Dit videokamera giver dig flere detaljer med 8 megapixel (interpoleret) fotoopløsning. Denne opløsning er så god, at du kan printe billeder i plakatstørrelse i høj opløsning.

 • Naturlig oplevelse takket være 60 billeder pr. sekund (video)

  Skab naturligt udseende video i fuld bevægelse med 60 fps (frames per second). Det er perfekt til video-chat med vennerne eller overvågning af hjemmet i høj kvalitet.

 • 5x digital zoom til perfekte nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Vidvinkelobjektiv får flere mennesker med i videorammen

  Vidvinkelglasobjektivet i høj kvalitet giver dig et større synsfelt. Vidvinkelobjektivet fungerer på samme måde som et vidvinkelobjektiv til fotografering, og det giver plads til flere personer i videobilledet, uden at der mistes videokvalitet.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Skype-certificeret

  Dette videokamera er certificeret af Skype. Dermed er du sikret høj video- og lydkvalitet, gratis opkald og onlinemeddelelsestjeneste til hvor i verden, du vil.

 • Lyd i høj kvalitet takket være den indbyggede retningsbestemte mikrofon

  Oplev lyd i høj kvalitet takket være den indbyggede retningsbestemte mikrofon. Tal naturligt og ubesværet eller læg lyd på en videooptagelse.

 • Støjreduktion forbedrer stemmeklarheden

  Denne enestående støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj og forbedrer stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser.

 • Multimediehovedsæt og mikrofon for optimal lydkvalitet

  Der følger et Philips multimediehovedsæt med dit web-kamera. Hovedsætmikrofonen sikrer optimal lydkvalitet og behagelig brug.

 • Spændende sjove rammer og effekter

  Gør det sjovt at chatte ved at tilføje noget uventet. Overrask dine venner med en af de ti sjove temarammer omkring dit ansigt, og vælg den, der passer til jeres chat. Eller underhold vennerne med specielle sjove effekter, som får dig til at se ud som et negativ af et foto, skåret i relief eller et forvrænget billede.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i