Webkamera

  Webkamera

  Kom i gang med at video-chatte

  Tilføj video-billeder, når du chatter nemt og hurtigt med dette brugervenlige videokamera. Det giver den bedste kombination af kvalitet og pris, og det leveres med et in-ear-hovedsæt med mikrofon, så du kan føre samtaler uden generende ekko. Kom i gang med at video-chatte, nu. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Kom i gang med at video-chatte

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • VGA-opløsning (640 x 480 pixel) giver skarpe billeder

  VGA (640 x 480) betyder, at ca. 300.000 pixel bruges til at skabe det totale billede. Denne VGA-opløsning sikrer skarpe billeder til brug i dokumenter, på websider og i e-mails.

 • Automatisk billedoptimering giver super billedkvalitet

  Med den automatiske billedoptimering får du mere ud af dit videokamera ved automatisk at justere kameraet billedindstillingerne, så de passer til lyset.

 • Drejeligt objektiv letter indstillingen og giver naturlige billeder

  Drejeligt objektiv giver perfekt indstilling og naturlige billeder. Du kan få den rette kameravinkel hurtigt og nemt uden at være nødt til at placere ting nedenunder for at ændre hældningen.

 • In-ear-hovedsæt med mikrofon, så du kan chatte uden generende ekko.

  Hovedsættet passer i dit øre og mikrofonen er placeret på ledningen lige ud for din mund, så det er nemt at lave optagelser. Med dette praktiske håndsæt med indbygget mikrofon får du ekko-fri video.

 • Installations-manager til hurtig opsætning

  Installer dit videokamera på få sekunder med den praktiske Installations-manager. Du skal bare følge den nemme trinvise vejledning, og du vil hurtigt få sat kameraet op, så det passer perfekt til din computer.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webkamera automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Kompatibelt med MSN, Skype og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser

  Web-kameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med alle tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer

  Videokameraet fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer - de gratis såvel som de professionelle. Tag et snapshot eller et still-billede fra din video, og åbn det med et hvert billedbehandlingsprogram.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i