Webkamera

  Webkamera

  Videochat nu!

  Det har aldrig været enklere at komme online med venner og familie. Med dette videokamera, som er nemt at bruge, kan du videochatte gratis via Skype, Windows Live Messenger eller andre gratis tjenester. Der medfølger en mikrofon, så du kan gå i gang med det samme. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Videochat nu!

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • VGA-opløsning (640 x 480 pixel) giver skarpe billeder

  VGA (640 x 480) betyder, at ca. 300.000 pixel bruges til at skabe det totale billede. Denne VGA-opløsning sikrer skarpe billeder til brug i dokumenter, på websider og i e-mails.

 • Drej kameraet 360° med dets drejeled

  Nyd friheden ved dette kameras praktiske drejeled. Du kan dreje kameraet 360° i en hvilken som helst retning, så du kan filme alle kroge af dit værelse, uden at skulle flytte videokameraet overhovedet.

 • Ekstern mikrofon til optimal placering

  Men en separat ekstern mikrofon har du friheden til at placere den, hvor den bedst optager din stemme, så du kan slappe af under din online-videochat.

 • Kompatibelt med alle tjenester til onlinemeddelelser

  Webkameraet og dets software er designet med alle tjenester til onlinemeddelelser i baghovedet. Tilføj video til Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Messenger og andre tjenester.

 • Installations-manager til hurtig opsætning

  Installer dit videokamera på få sekunder med den praktiske Installations-manager. Du skal bare følge den nemme trinvise vejledning, og du vil hurtigt få sat kameraet op, så det passer perfekt til din computer.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webkamera automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer

  Videokameraet fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer - de gratis såvel som de professionelle. Tag et snapshot eller et still-billede fra din video, og åbn det med et hvert billedbehandlingsprogram.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i