Webcam til notebook

  Webcam til notebook

  Nemt webcam

  Det nemme webcam SPC230 er virkelig nemt at bruge. Bare tilslut og afspil for at nyde gratis videochat via Skype, Windows Live Messenger eller andre tjenester til instant messaging. Det er flot at se på med opløsning i høj kvalitet og forbedring af billedet ved dårlige lysforhold. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nemt webcam

Plug and Play

 • 1,3 megapixel (interpoleret) giver ekstra billedkvalitet

  Dit webcam giver dig både video- og fotoopløsning i 1,3 megapixel (interpoleret). Det betyder, at du kan tage billeder i høj kvalitet, der stadig ser fantastiske ud i større printformat.

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • Tilstanden forbedring ved svagt lys giver bedre billeder i dårligt lys.

  Funktionen forbedrer billeder taget ved svagt lys.

 • Det roterende kabinet gør det muligt at rette kameraet i alle retninger

  Oplev friheden ved et webcam med et smart, roterende kabinet, der gør det muligt at rette kameraet i alle vinkler. Drej kameraet 360° i en hvilken som helst retning for at optage hvor som helst i rummet uden overhovedet at skulle flytte webcam'et.

 • Enkel opsætning og nemt at bruge

  Opsætning og brug af dit webcam er legende let. 1. Installer softwaren 2. Sæt stikket i kameraet 3. Foretag videoopkald

 • Enkeltstående ekstern mikrofon, som giver dig frihed til dine optagelser

  Men en separat ekstern mikrofon har du friheden til at placere den, hvor den bedst optager din stemme, så du får lyd i høj kvalitet under din videochat.

 • Kompatibelt med alle tjenester til onlinemeddelelser

  Webcam'et og dets software er designet med alle tjenester til onlinemeddelelser i baghovedet. Tilføj video til Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Messenger og andre tjenester.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webcam automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Kan monteres sikkert på enhver skærm, bærbar PC eller skrivebord

  Multifunktionsholderen gør det nemt at montere kameraet sikkert oven på enhver skærm, bærbar PC eller skrivebord. Dette design er særligt sikkert og flytter sig ikke eller vælter, når du er midt i en samtale.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i