Webkamera

  Webkamera

  Video-chat ved højere opløsninger

  Med sin sorte finish og smarte design ser dette videokamera lige så godt ud, som de højopløsningsbilleder det tager. Fodens robuste design placerer det sikkert på en hver monitor, og du kan dreje kameraet 360°, så du kan filme alle kroge af dit værelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Video-chat ved højere opløsninger

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • Super VGA-opløsning til billeder i høj kvalitet

  Web-kameraet optager snapshots i VGA-kvalitet (Video Graphics Array) (640x480) og flimmerfrie videoklip til video-mail. Med VGA-opløsning bliver dit web-kamera til et professionelt kamera. Tilføj billeder i høj kvalitet til dine dokumenter, hjemmesider og e-mail med et par klik med musen, eller udskriv billeder i fotokvalitet.

 • Automatisk billedoptimering giver super billedkvalitet

  Med den automatiske billedoptimering får du mere ud af dit videokamera ved automatisk at justere kameraet billedindstillingerne, så de passer til lyset.

 • Drejeligt objektiv letter indstillingen og giver naturlige billeder

  Drejeligt objektiv giver perfekt indstilling og naturlige billeder. Du kan få den rette kameravinkel hurtigt og nemt uden at være nødt til at placere ting nedenunder for at ændre hældningen.

 • Kompatibelt med MSN, Skype og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser

  Web-kameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med alle tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webkamera automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Tag, arkiver og håndter billeder og V-mail med VLounge

  Software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip på en særdeles praktisk måde. Med blot et par museklik kan du oprette og sende video-mail. Denne software-pakke giver dig alt det, du skal bruge for at få fuldt udbytte af dit Philips videokamera.

 • Sort finish og slim-line-design

  Dette videokamera vil tage sig godt ud i et hvilket som helst hjem eller kontor. Med dets blanke sorte finish og slanke, slim-line-design, ser dette videokamera lige så godt ud, som de billeder det tager.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Drej kameraet 360° med dets drejeled

  Nyd friheden ved dette kameras praktiske drejeled. Du kan dreje kameraet 360° i en hvilken som helst retning, så du kan filme alle kroge af dit værelse, uden at skulle flytte videokameraet overhovedet.

 • Enkeltstående ekstern mikrofon, som giver dig frihed til dine optagelser

  Men en separat ekstern mikrofon har du friheden til at placere den, hvor den bedst optager din stemme, så du får lyd i høj kvalitet under din videochat.

 • Installations-manager til hurtig opsætning

  Installer dit videokamera på få sekunder med den praktiske Installations-manager. Du skal bare følge den nemme trinvise vejledning, og du vil hurtigt få sat kameraet op, så det passer perfekt til din computer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i