Videokamera

  Videokamera

  Mor dig med vennerne under videoopkald!

  Når du vil holde kontakt med og have det sjovt med venner og familie, er der ikke noget bedre end dette web-kamera med headset. Imponer dem ved at skifte den virkelige baggrund ud med en virtuel. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Mor dig med vennerne under videoopkald!

 • Tilføj video i bedste kvalitet og tale til dine opkald

  Web-kameraet er designet til at tilføje video til dine internet-opkald, så du kan se så vel som høre dine venner og familie online. Det fungerer nemt og hurtigt, og det er fremtidssikret!

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Indbygget digital mikrofon til kvalitetslyd

  Den indbyggede digitale mikrofon giver dig mulighed for at tale naturligt og frit eller lægge lyd på en videoklipoptagelse.

 • 30 billeder pr. sekund (video)

  Med en opdateringshastighed på 30 fps kan du nyde naturligt udseende videosamtaler i fuld bevægelse uden de hoppende billeder, som nogle webkameraer giver.

 • Præcisions-glasoptik som giver forbedret kvalitet

  Skarpe, klare og livlige. Præcisions-glasoptik garanterer, at du får en høj billedkvalitet i alle programmer - fra snapshots til video-meddelelser. De færdige linser er belagt med en særlig film for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod slitage og ophobning af støv.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Opret V-mails og kontroller dit web-kamera med VLounge Premium

  Opret og send V-mails på få sekunder. VLounge er et stykke sofistikeret software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og video-klip med et par enkelte museklik. Du kan også anvende det til at styre ansigts-sporing og digitalzoom, så du opnår maksimal kontrol.

 • Kom i gang med VLounge på et sekund med QuickLaunch-knappen

  Kom i gang med VLounge på et sekund med QuickLaunch-knappen

 • Kompatibelt med MSN, Skype og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser

  Web-kameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med alle tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Snapshot-knap giver hurtige billeder

  Med blot ét tryk på denne knap tager dit videokamera automatisk et billede - klar til at bruge i e-mail, websider eller dokumenter.

 • Multimediehovedsæt og mikrofonarm for optimal lydkvalitet

  Det tilhørende multimediehovedsæt, som følger med dette videokamera øger nemhed og komfort ved videochat og andre interaktive onlineaktiviteter. Det har en mikrofonarm, som er integreret i designet, så uanset hvor du går hen, vil din stemme blive optaget på samme niveau for dermed at sikre optimal lydkvalitet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i