Webcam

  Sjov med webcam

  Videochat bliver totalunderholdning med funktioner som f.eks. den fantastiske Skift baggrund samt sjove rammer, effekter og logoer. Avanceret billedteknologi betyder, at venner, som er langt væk, alligevel føles tæt på. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sjov med webcam

Udtryk dig

 • Udskift din baggrund

  Udskift din baggrund

  Udskift den virkelige baggrund, og snyd dine venner til at tro, at du er et andet sted! Du kan bevæge dig rundt og chatte som normalt, mens softwaren automatisk fylder baggrunden bag dig. Der er 15 fantastiske baggrunde at vælge imellem, eller du kan uploade og projicere din egen yndlingsbaggrund.

 • Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Gør din webcast eller blog mere personlig ved at tilføje dit eget sjove logo. Denne specielle software giver dig mulighed for at indsætte et lille billede i et af hjørnerne på en streamet video, på samme måde som TV-kanalernes logoer vises på din TV-skærm.

 • 1,3 megapixel (interpoleret) giver ekstra billedkvalitet

  Dit webcam giver dig både video- og fotoopløsning i 1,3 megapixel (interpoleret). Det betyder, at du kan tage billeder i høj kvalitet, der stadig ser fantastiske ud i større printformat.

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • 3 x digital zoom giver suveræne nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Lyd i høj kvalitet takket være den indbyggede retningsbestemte mikrofon

  Oplev lyd i høj kvalitet takket være den indbyggede retningsbestemte mikrofon. Tal naturligt og ubesværet eller læg lyd på en videooptagelse.

 • Støjreduktion forbedrer stemmeklarheden

  Denne enestående støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj og forbedrer stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser.

 • Spændende sjove rammer og effekter

  Gør det sjovt at chatte ved at tilføje noget uventet. Overrask dine venner med en af de ti sjove temarammer omkring dit ansigt, og vælg den, der passer til jeres chat. Eller underhold vennerne med specielle sjove effekter, som får dig til at se ud som et negativ af et foto, skåret i relief eller et forvrænget billede.

 • Kompatibelt med alle tjenester til onlinemeddelelser

  Webcam'et og dets software er designet med alle tjenester til onlinemeddelelser i baghovedet. Tilføj video til Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Messenger og andre tjenester.

 • Enkelt Philips CamSuite-software til styring af dit videokamera

  Den specielt udviklede software er let at bruge og giver dig styring af dit videokamera med et enkelt klik med musen. Det vil automatisk dukke op på skærmen, når du laver videoopkald.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i