Webcam til notebook

  Vi ses dér!

  Jeg er et webkamera, som giver dig klare videoer og fotos i udvidede 1,3 megapixel. Mit sammenklappelige design gør mig nem at tage med. Du kan endda nemt oploade dine videoer til YouTube.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Vi ses dér!

 • Praktisk sammenfoldeligt design

  Praktisk sammenfoldeligt design

  Med det sammenfoldelige design kan du altid tage dit webkamera med dig overalt.

 • Forbedret 1,3 megapixel til videoer og billeder

  Dit webcam giver dig både video- og fotoopløsning i 1,3 megapixel (softwareforbedret). Det betyder, at du kan tage billeder i høj kvalitet, der stadig ser fantastiske ud i større printformat.

 • Videooverførsel til YouTube på stedet

  Bevar forbindelsen til venner og familie ved at dele dine nyeste videoer på YouTube. Du skal bare optage en personlig video med dit webkamera og bruge et enkelt program til at overføre den til YouTube med 3 nemme trin. Dobbeltklik for at vælge videoen, indtast brugernavn og adgangskode til YouTube, og udfyld derefter emnelinje og beskrivelse på videoen (hvis der er nogen), og klik på "Upload".

 • 3 x digital zoom til nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Ansigtssporing sørger for, at du er midt på skærmen

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af skærmen, selvom du bevæger dig under en videochat. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Støjreduktion forbedrer stemmeklarheden

  Denne enestående støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj og forbedrer stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser.

 • Min universalklemme monteres nemt på din notebook

  Universalklemmen gør det nemt at montere webkameraet sikkert på enhver notebook eller LCD-skærm. Dette design er ekstra sikkert, og webkameraet flytter sig ikke eller falder ned, når du er midt i en samtale.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i