Webcam

  High definition selv i mørke

  Det er ganske enkelt det bedste webkamera i verden. Det har Philips' avancerede teknologi, og kameraets optik er så følsom, at det giver dig knivskarpe og farverige billeder selv i mørke. Kameraet er perfekt til web-casting og overvågning af hjemmet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

High definition selv i mørke

Med Pixel Plus og Digital Natural Motion

 • Digital Natural Motion til eliminering af urolige billeder

  Digital Natural Motion til eliminering af urolige billeder

  Philips har opfundet Digital Natural Motion for at fjerne den uro, der kan forekomme ved visning af levende billeder. Digital Natural Motion vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både TV-transmissioner og film (DVD). Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, der bringer oplevelsen op på et højere niveau.

 • 90 fps video giver flimmerfri billeder

  Den lynhurtige opdateringshastighed på 90 fps giver utroligt stabile billeder, der egner sig perfekt til personlige videokonferencer og fjernovervågning af hjemmet.

 • Ultrafølsom sensor-teknologi til arbejde i mørke

  Den ultrafølsomme CCD-sensor af høj kvalitet sikrer naturligt udseende billeder selv i mørke.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • 1,3 megapixel giver ekstra billedkvalitet

  1,3 megapixel er den højeste opløsning, der findes for et videokamera. Med denne opløsning kan du bruge dit videokamera som kamera til at tage fotos i så høj kvalitet, at de er gode nok til udskrivning i større størrelser i høj kvalitet.

 • Pixel Plus giver detaljer, dybde og klarhed

  Pixel Plus er digital billedbehandlingsteknologi, som øger antallet af linjer og pixel. Resultatet er knivskarpe billeder med utroligt mange detaljer og en enestående dybde - hver gang og fra en hvilken som helst kilde.

 • Præcisions-glasobjektiv giver skarpere billedkvalitet

  Skarpe, klare og livlige. Præcisions-glasobjektivet garanterer, at du får en høj billedkvalitet i alle programmer - fra snapshots til video-meddelelser. De færdige objektiver er belagt med en særlig film for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod slitage og ophobning af støv.

 • Tilføj video i bedste kvalitet og tale til dine opkald

  Web-kameraet er designet til at tilføje video til dine internet-opkald, så du kan se så vel som høre dine venner og familie online. Det fungerer nemt og hurtigt, og det er fremtidssikret!

 • Web-casting i broadcast-kvalitet

  Dette kamera er perfekt til web-casting takket være den suverænt høje kvalitet af billedoptagelserne. Vis din video til venner og familie, eller læg den ud på internettet.

 • Bevægelsesregistrering til pålidelig overvågning af hjemmet

  Med den specielle funktion til registrering af bevægelser kan du optage alt, hvad der foregår i dit hjem, mens du er ude. Indstil kameraet til bevægelsesregistreringstilstand, når du forlader huset, og kameraet starter først optagelsen, når der registreres bevægelse i rummet.

 • 8× digitalt zoom giver suveræne nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Kontroller videokameraet og dets programmer med VLounge Advanced

  Opret og send v-mails på få sekunder. VLounge er avanceret software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip med blot et par museklik. Du kan også bruge det sammen med videokameraet til overvågning af hjemmet, registrering af bevægelser og web-casting.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i