Strømadapter til bærbar notebook

  Klar, parat, oplad

  Du skal kunne oplade din notebook når som helst. Strømadapteren til Philips' bærbare notebook gør det muligt for dig at gøre det til hver en tid, ligegyldigt hvor du er. Den passer ikke bare ned i din notebook-taske, den passer også perfekt til Philips' notebook-taske.

  Vejledende udsalgspris: kr 699,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Klar, parat, oplad

med automatisk spænding

 • Automatisk spænding

  Automatisk spænding

  Din notebook skal altid være opladet. Strømadapteren til den bærbare notebook fra Philips gør det muligt til enhver tid, hvor du end befinder dig. Du sætter den bare i stikkontakten hvor som helst med den rigtige stikspids og direkte i din notebook uden at skulle bekymre dig om at justere spændingen, så den passer til din personlige notebook.

 • Passer ned i din notebook-taske

  Passer ned i din notebook-taske

  Strømadapteren til den bærbare notebook fra Philips passer ikke bare ned i din notebook-taske, den passer også perfekt til notebook-tasken fra Philips. Notebook-tasken fra Philips har en specifik designet lomme til strømadapteren til din notebook samt mange rum, så du kan holde orden i dit tilbehør.

 • Oprullet kabel til justering af længde

  Oprullet kabel til justering af længde

  Med det oprullede kabel kan længden justeres efter behov (op til tre meter). Det giver også mulighed for at opbevare kablet indeni for optimal bærbarhed.

 • De universelle stik passer til de fleste notebooks

  De universelle stik passer til de fleste notebooks

Se alle specifikationer
 • Se listen med spidser på stikspidsholderen, Lynhåndbogen (tabel med specifikationer for stikspidser til notebook), folderen, eller gå ind på www.philips.com (søg > SPJ7100) for korrekt valg af stikspids.
 • For at undgå skade på din notebook skal du vælge den rigtige stikspids, der passer til den tilsvarende notebook-model.
 • Dette produkt er kun beregnet til salg uden for USA

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i