PC-produkter, tablets og telefoner

PC-webkamera

  PC-webkamera

  Fest live!

  Nyd 1,3 megapixel videoer og forbedrede 8 megapixel fotos med fantastisk lyd, 5x digital zoom, overførsel til YouTube med det samme og vidvinkelobjektiv, som får flere personer ind i billedet. Leddet roterer nemt, så du kan tage billeder, hvor du ønsker.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Fest live!

 • Kameraets hoved kan bøjes forover, så det bliver nemt at opbevare

  Kameraets hoved kan bøjes forover, så det bliver nemt at opbevare
 • Ægte 1,3 megapixel opløsning giver fantastisk billedkvalitet

  Med ægte 1,3 megapixel videoopløsning kommer du ikke til at gå glip af noget. Fantastiske billeder i bevægelse i høj kvalitet, der er behagelige for øjnene.

 • Forbedret 8 megapixel giver skarpere billeder

  Dit webkamera giver dig flere detaljer med 8 megapixel (softwareforbedret) fotoopløsning. Denne opløsning er så god, at du kan udskrive billeder i plakatstørrelse i høj opløsning.

 • Vidvinkelobjektiv får flere mennesker inden for rammen

  Vidvinkelglasobjektivet i høj kvalitet giver dig et større synsfelt. Vidvinkelobjektivet fungerer på samme måde som et vidvinkelobjektiv til fotografering, og det giver plads til flere personer i videobilledet, uden at der mistes videokvalitet.

 • Videooverførsel til YouTube på stedet

  Bevar forbindelsen til venner og familie ved at dele dine nyeste videoer på YouTube. Du skal bare optage en personlig video med dit webkamera og bruge et enkelt program til at overføre den til YouTube med 3 nemme trin. Dobbeltklik for at vælge videoen, indtast brugernavn og adgangskode til YouTube, og udfyld derefter emnelinje og beskrivelse på videoen (hvis der er nogen), og klik på "Upload".

 • 5x digital zoom til perfekte nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Fang alle smilene med ansigtssporing

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af skærmen, selvom du bevæger dig under en videochat. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Naturlig video med 60 billeder pr. sekund

  Skab naturligt udseende video i fuld bevægelse med 60 fps (billeder pr. sekund). Det er perfekt til video-chat med vennerne eller videooptagelse i høj kvalitet.

 • Indbygget retningsbestemt mikrofon giver lyd i høj kvalitet

  Den retningsbestemte mikrofon indstiller sig mod din stemme, så du kan tale naturligt og ikke behøver bevæge dig tættere på mikrofonen for at kunne høres. Dette reducerer automatisk baggrundsstøj og giver en mere naturlig lyd.

 • Støjreduktion forbedrer stemmeklarheden

  Denne enestående støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj og forbedrer stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser.

 • Med det drejelige led kan du rette kameraet i alle retninger

  Nyd friheden ved dette kameras praktiske drejeled. Du kan dreje kameraet 360° i en hvilken som helst retning, så du kan filme hvor som helst, uden at skulle flytte videokameraet overhovedet.

 • Universalklemme til din stationære computer, din notebook eller skærmen

  Universalklemmen gør det nemt at sætte eller montere webcam'et sikkert på enhver stationær computer, notebook eller LCD-skærm. Dette design er ekstra sikkert, og webcam'et flytter sig ikke eller falder ned, når du er midt i en samtale.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i