Webcam til notebook

  Dit verdensomspændende webkamera

  Nyd video i høj kvalitet og billeder i ægte 2 megapixel. Mit autofokus giver dig skarpe billeder uden manuel justering, og med mit vidvinkelobjektiv får du og din familie plads i det bedste synsfelt. Jeg er fantastisk og let at have med på rejsen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dit verdensomspændende webkamera

Ægte 2,0 megapixel

 • Digital Natural Motion giver flimmerfri video

  Digital Natural Motion giver flimmerfri video

  Philips har opfundet Digital Natural Motion for at fjerne den uro, der kan forekomme ved visning af levende billeder. Digital Natural Motion vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både TV-transmissioner og film. Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, der bringer oplevelsen op på et højere niveau.

 • Ægte 2 megapixel giver høj videokvalitet

  Antallet af megapixel er afgørende for billedkvaliteten. CMOS-sensoren med 2,0 megapixel giver dig videobilleder af en kvalitet, som hidtil ikke har været forbundet med webkameraer.

 • Skypecertificeret video i høj kvalitet

  Dette videokamera er certificeret af Skype. Dermed er du sikret høj video- og lydkvalitet, gratis opkald og onlinemeddelelsestjeneste til hvor i verden, du vil.

 • Forbedret fotoopløsning op til 8 megapixel

  Dit videokamera giver dig flere detaljer med 8 megapixel (softwareforbedret) fotoopløsning. Denne opløsning er så god, at du kan udskrive billeder i plakatstørrelse i høj opløsning.

 • Autofokus giver knivskarpe videoer og fotos

  Sikrer knivskarpe videoer og fotos. Når billedsensoren registrerer tab af skarphed, justerer autofokus hurtigt og præcist objektivet igen, uden at manuel justering behøves. Det går nu endnu hurtigere takket være en ny eksklusiv Philips-fokuseringsalgoritme.

 • Vidvinkelobjektiv får flere mennesker inden for rammen

  Vidvinkelglasobjektivet i høj kvalitet giver dig et større synsfelt. Vidvinkelobjektivet fungerer på samme måde som et vidvinkelobjektiv til fotografering, og det giver plads til flere personer i videobilledet, uden at der mistes videokvalitet.

 • Pixel Plus 2 giver dig bedre detaljer, dybde og klarhed

  Med Pixel Plus 2 vil dit videokamera altid fremstille naturlige, knivskarpe billeder med mange detaljer. Alt sammen takket være kraften i Pixel Plus 2-processoren – nyskabende TV-billedbehandlingsteknologi anvendt på PC-video. Den øger antallet af linjer og antallet af pixel for at give dig de bedst mulige billeder.

 • To indbyggede mikrofoner forbedrer stereooplevelsen

  Hør din stemme naturligt i klar stereolyd. To indbyggede retningsbestemte mikrofoner og Philips-patenteret lydbølgeteknologi skaber en virtuel zone uden støj og ekko. Kun brugerens stemme indfanges, mens andre lyde minimeres.

 • Støj- og ekkoreducering

  Den suveræne støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj, og den forøger stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser. Den undertrykker også ekko, så den anden person hører din stemme mere tydeligt.

 • Medfølgende klemme monteres nemt på din notebook og skærm

  Medfølgende klemme passer både til notebook og LCD-skærm.

 • Ridsefast, beskyttende objektivdæksel

  Det første webkamera, der som standard har et beskyttende dæksel til objektivet. Beskytter glasobjektivet i høj kvalitet, der består af fem elementer, mod støv og ridser, når du er på farten.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i