Multimediefjernbetjening

  Det perfekte udvidelseskit til din Vista PC!

  Den perfekte løsning til betjening af funktionerne på din PC's mediecenter. Forbind blot USB-donglen med PC'en, og du kan fjernbetjene TV, DVD og harddiskoptagerfunktionerne på din PC.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Det perfekte udvidelseskit til din Vista PC!

 • 4-i-1 fjernbetjening kan betjene PC, TV, STB og forstærker

  4-i-1 multimediefjernbetjeningen er én fjernbetjening, som kan erstatte forskellige fjernbetjeninger, der følger med TV, STB, forstærker og MediaCenter PC. Fjernbetjeningen har IR-koder til de fleste mærker indlagt. Fjernbetjeningens manual har en oversigt over alle koderne. Når du installerer fjernbetjeningen, skal du blot slå koden for din enhed og mærke op og putte denne ind i fjernbetjeningen.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Naviger i dine musikfiler ved hjælp af dit TV/skærm

  Nem medienavigation henviser til en fjernbetjening, som gør dig i stand til at navigere gennem indholdet i dine mediefiler på din MediaCenter PC, samt kontrollere andre lyd/videoenheder. Den infrarøde (IR) dongle, som følger med fjernbetjeningen, er tilsluttet din MediaCenter PC. Via denne dongle kan fjernbetjeningen styre din MediaCenter PC, gennemse filer, vælge en fil og afspille den på det udstyr, du vælger.

 • En tast giver direkte adgang til betjening af Microsoft Media Center PC

  Der findes en dedikeret Microsoft Media Center "grøn knap" på fjernbetjeningen, som giver adgang til den dedikerede menu på Microsoft Media Center PC.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • Kompatibel med Microsoft Vista (Media Center Editions)

  For at kunne afspille dine foretrukne mediefiler på din Microsoft Vista Media Center PC er fjernbetjeningen udstyret med IR-koder, så du kan betjene din Vista PC vha. den medfølgende IR-dongle. Når du tænder din PC-skærm og trykker på den grønne knap, vises menuen på din Vista PC. Herefter kan du rulle gennem indholdet vha. din fjernbetjening.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i