Multimediefjernbetjening

  Multimediefjernbetjening

  Søg i din musiksamling nu og her

  SRM7500 fungerer som en ekstra skærm til din multimedie-PC. Den viser dine sange i et praktisk layout, sorteret efter kunstner, album eller genre lige ved hånden. Den giver dig frihed til at vælge din musik fra næsten alle steder i dit hjem.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Søg i din musiksamling nu og her

Vælg sange nemt

 • Opsætningen kræver ingen manual

  Til forskel fra andre universelle fjernbetjeninger, der kræver en trecifret kode for at kunne identificere et brand og en enhed, har denne fjernbetjening indbyggede, trinvise instruktioner til opsætning af dit udstyr, uanset brand.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • Betjen op til 7 ud af 10 enheder

  Denne 7-i-1 universalfjernbetjening giver dig mulighed for at programmere og betjene op til 7 lyd/videoenheder fra stort set alle mærker. Fjernbetjeningen indeholder IR-koder til alle typer Home Entertainment-enheder af stort set alle mærker. Med denne ene fjernbetjening kan du erstatte din samling af fjernbetjeninger med én.

 • Aktiviteter til at betjene flere enheder ved tryk på én knap

  I stedet for, at du skal betjene dine komponenter én ad gangen, samler den aktivitetsbaserede kontrol de mest brugte funktioner i aktiviteter som f.eks. "Se en film" eller "Lyt til en CD". Når brugeren vælger "Se en film", indeholder én knap alle de kommandoer, der er nødvendige for at kunne se en film: Tænd TV'et, tænd forstærkeren, og vælg den rigtige indgang, tænd DVD-afspilleren, og begynd afspilning. Derfor behøver brugeren ikke at betjene hvert enkelt enhed – f.eks. DVD-afspilleren, TV'et og multimedie-modtageren – individuelt.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Naviger i dine musikfiler uden brug af TV/skærm

  Valg af medier via skærmen er evnen til at se og vælge en liste af sange, billeder og film fra din PC på LCD-skærmen på en fjernbetjening. Den 2-vejs RF-kommunikation, der er indbygget i fjernbetjeningen og den medfølgende USB-dongle, sikrer, at indholdet af PC'en sendes til fjernbetjeningen. Så du behøver ikke tænde for dit TV eller din skærm for at se menuen og vælge dine foretrukne filer.

 • Kan bruges gennem vægge ved hjælp af en radiofrekvensbaseret USB-adapter

  En USB-adapter er en adapter, som kan tilsluttes din enheds USB-port for at gøre kontrol af denne enhed mulig, når den er i et skab eller i et andet værelse. USB-adapteren og fjernbetjeningen har et radiofrekvensmodul (RF) indbygget. Via RF kommunikerer de to med hinanden. Beskederne fra fjernbetjeningen bliver udført via USB-adapteren, og indholdet af MediaCenter PC'en vil kunne ses på fjernbetjeningens LCD-skærm via USB-adapteren.

 • Kompatibel med Media Center Edition, WMP10-11, iTunes 6-7

  For at sikre, at du kan afspille dine foretrukne filer, uanset om det er Microsoft Media Center Editions (XP eller Vista), WMP10-11, iTunes 6-7, kan disse formater ses på fjernbetjeningens LCD-skærm, og de kan betjenes af fjernbetjeningen.

 • En tast giver direkte adgang til betjening af Microsoft Media Center PC

  Der findes en dedikeret Microsoft Media Center "grøn knap" på fjernbetjeningen, som giver adgang til den dedikerede menu på Microsoft Media Center PC.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i