Universel fjernbetjening

  TV all

  Universel fjernbetjening

  Udskiftning med valuta for pengene

  En robust og brugervenlig fjernbetjening, som er velegnet til at erstatte gamle, bortkomne eller ødelagte fjernbetjeninger. Den kan styre op til fire maskiner, kan bruges til de fleste mærker og er let at bruge samme med Philips udstyr. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Universel fjernbetjening

4-i-1 TV/VCR/DVD/SAT SRU3040/10 Find lignende produkter

Udskiftning med valuta for pengene

Den kan bruges til mere end 800 mærker

 • 4-i-1-fjernbetjening til TV, DVD-afspiller/optager, STB og video.

  Erstat de mange fjernbetjeninger på bordet med en robust enhed, som betjener dit TV, DVD-afspiller/optager, satellitmodtager, digital terrestrisk modtager eller kabel set-top boks (STB) og video uanset mærke eller model.

 • Klar til brug med Philips udstyr

  Hvis du har Philips udstyr, kan du bruge din universal-fjernbetjening uden at programmere den, da alle taster er forindstillet til Philips.

 • Store knapper letter betjeningen og øger læsevenligheden

  Store knapper betegner store knapper på en fjernbetjening, der gør det nemmere at læse symbolerne. Derudover er det mere behageligt at trykke på knappen, da knapstørrelsen er øget med 2 mm i forhold til den almindelige knapstørrelse på en fjernbetjening.

 • Beskyttelseskanten giver øget komfort og et fast greb

  Den specielle gummibelagte beskyttelseskant minimerer risikoen for, at du ødelægger fjernbetjeningen. Derudover ligger fjernbetjeningen mere stabilt i hånden, hvilket giver øget komfort.

 • URC-supportservice via dedikeret websted

  Dedikeret supportservice til din fjernbetjening, hvor alle koder til alle mærker er tilgængelige via Philips' URC-websted.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i