Prestigo

  Universel fjernbetjening

  Maksimal funktionalitet. Minimalt besvær.

  Ikoner i farver giver nem navigation og valg af funktion. Betjen op til 8 enheder, f.eks. TV, DVD(R)-HDD, video, satellit, tuner, kabel m.m.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Maksimal funktionalitet. Minimalt besvær.

 • Letlæselig 3,6 cm (1,4") LCD-farveskærm

  Et 3,6 cm (1,4") (96 x 67 pixel) LCD-farvedisplay forventes at gøre indholdet på skærmen meget læsevenligt.

 • Drejeknapsmarkør til hurtig menunavigation

  En markør med en indbygget drejeknap, som giver dig mulighed for at navigere gennem opsætningsmenuen og enhedssiderne både med og mod uret.

 • En fjernbetjening til TV, Video, SAT, DVD, Tuner, CD, AMP og Receiver.

  Gør betjeningen af dit Home Cinema udstyr nemmere end nogensinde før med en enkelt brugervenlig enhed, der kan styre TV, videooptager, DVD, tuner, satellit-modtager, digital Set-Top Box, CD-afspiller, forstærker og Receiver, næsten uanset fabrikat og model. Nyd den bekvemme én-knaps betjening, når du ser film.

 • Opsætningen kræver ingen manual

  Til forskel fra andre universelle fjernbetjeninger, der kræver en trecifret kode for at kunne identificere et brand og en enhed, har denne fjernbetjening indbyggede, trinvise instruktioner til opsætning af dit udstyr, uanset brand.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Det er nemt at tilføje og markere ekstra funktionalitet

  Den forbedrede metode til at tilføje og markere funktioner gør det nemmere og hurtigere at tilføje ekstra funktionalitet. Så ikke flere manglende funktioner.

 • Aktiviteter til at betjene flere enheder ved tryk på én knap

  I stedet for, at du skal betjene dine komponenter én ad gangen, samler den aktivitetsbaserede kontrol de mest brugte funktioner i aktiviteter som f.eks. "Se en film" eller "Lyt til en CD". Når brugeren vælger "Se en film", indeholder én knap alle de kommandoer, der er nødvendige for at kunne se en film: Tænd TV'et, tænd forstærkeren, og vælg den rigtige indgang, tænd DVD-afspilleren, og begynd afspilning. Derfor behøver brugeren ikke at betjene hvert enkelt enhed – f.eks. DVD-afspilleren, TV'et og multimedie-modtageren – individuelt.

 • LCD-skærm med baggrundsbelysning, så den er let at se i mørke

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke. De to mest almindelige typer baggrundsbelysning er LED og elektroluminiscens (EL). Fjernbetjeninger, der er baggrundsbelyst med LED, er sædvanligvis klare, men ujævne med en gul eller grøn farve, mens EL-paneler er jævne med blå, hvide eller grønne toner.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i