Universel fjernbetjening

  Universel fjernbetjening

  Se kun de taster, du har behov for

  Nu kan du endelige lægge alle dine fjernbetjeninger væk og udskifte dem med denne smarte fjernbetjening. SRU 9400 overtager ikke kun alle funktionerne på dine oprindelige fjernbetjeninger – den er også langt nemmere og mere behagelig at bruge.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Se kun de taster, du har behov for

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • 5-i-1-fjernbetjening til dine lyd- og videoenheder

  Med den universelle fjernbetjening kan du programmere og betjene op til fem enheder af stort set alle mærker. Indeholder en universel database med infrarøde koder, som gør det nemmere at installere dit TV, TV-kombination, VCR, DVD, DVD-optager, satellit-receiver eller digitale receiver, kabeldekoder, forstærker, hjemmebiograf eller modtager.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Viser kun de knapper, du har behov for, på det berøringsfølsomme display

  Ved hjælp af en særlig, omvendt segmenteret display-teknologi oplyses kun de knapper, der er nødvendige for at kontrollere en given enhed. Nu behøver du ikke længere at lede efter de rigtige knapper.

 • LCD-skærm med baggrundsbelysning, så den er let at se i mørke

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke. De to mest almindelige typer baggrundsbelysning er LED og elektroluminiscens (EL). Fjernbetjeninger, der er baggrundsbelyst med LED, er sædvanligvis klare, men ujævne med en gul eller grøn farve, mens EL-paneler er jævne med blå, hvide eller grønne toner.

 • Klar til brug med Philips udstyr

  Hvis du har Philips udstyr, kan du bruge din universal-fjernbetjening uden at programmere den, da alle taster er forindstillet til Philips.

 • Søger automatisk efter dit udstyrs mærke

  For at få din nye fjernbetjening til at virke skal du blot lade din fjernbetjening søge automatisk efter den mest egnede kode til dit udstyr.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i