Ethernet-adapter

  Ethernet-adapter

  Internet via din stikkontakt

  Philips lancerer en virkelig enkel måde at installere internet i alle rum i dit hjem og dele digitale filer på ved hjælp af hjemmets eksisterende ledningsnet. Der skal ikke trækkes nye ledninger, og der er ingen konstruktionsmæssige begrænsninger. Sæt blot adaptere i, og du er opkoblet! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Internet via din stikkontakt

Bare sæt den i!

 • Fra stikkontakt til internet-access point

  Det er let at oprette et hjemmenetværk ved hjælp af husets eksisterende ledningsnet. Ledningsnettet bliver bogstaveligt talt forvandlet til et access point for hjemmenetværket. Du får nem adgang i alle rum, du sparer udgifterne til et nyt ledningsnet til hjemmenetværket, og der er ingen konstruktionsmæssige begrænsninger inde i huset.

 • Fuldt kompatibel med den globale HomePlug-standard

  Den mest udbredte standard for kommunikation via ledningsnettet kaldes HomePlug. HomePlug-teknologien anvender hjemmets eksisterende ledningsnet som kommunikationsled. Standarden understøttes af Philips og mange andre velkendte virksomheder verden over.

 • Dataoverførsel på op til 200 meter via hjemmets ledningsnet

  De signaler, som skal overføres gennem hjemmet, bruger det eksisterende ledningsnet og kan nå op på 200 meter elektrisk ledningsføring. Det sikrer fuld dækning i inde hele huset.

 • Sikker databeskyttelse ved hjælp af 56-bit DES-kryptering

  Ethernet-adapterne yder sikker beskyttelse af dit system ved hjælp af 56-bit DES-kryptering, så personlige data forbliver personlige. Du får en sikker forbindelse, der hindrer databeskadigelse, indtrængen og uautoriseret brug af uønskede personer. Der kræves Windows 2000 eller XP til installation af sikkerhedsadgangskoden.

 • Du kan bruge hjemmets eksisterende ledningsnet

  Du kan bruge hjemmets eksisterende ledningsnet og skal ikke bore og trække nye kablet i huset. Det er blot at tilslutte Ethernet-adapteren og bruge hjemmets eksisterende strøminfrastruktur.

 • Øjeblikkelig forbindelse, ægte Plug & Play

  Ethernet-adapteren kan sættes direkte i stikkontakten i væggen og giver dig hurtig og nem installation på under 5 minutter. Det er meget ligetil – du sætter adapteren i, og den fungerer.

 • Du skal blot tilføje en ekstra Ethernet-adapter

  Med Ethernet-adapteren kan du let udvide netværksforbindelsesmulighederne – det er en vaskeægte skalerbar netværksløsning. Hvis du ønsker flere Ethernet-forbindelser, skal du blot føje flere adaptere til dit netværk.

 • Med 14 Mbps er det let at browse på nettet

  Øg dit hjemmenetværk til 14 Mbps via det eksisterende ledningsnet. Denne hastighed sikrer ekstrem hurtig dataoverførsel og dataadgang og giver en reel dataoverførselshastighed på op til 6 Mbps.

 • Del dit bredbåndsabonnement og dine digitale filer

  Del din bredbåndsforbindelse til internettet, og forbind dine PC'er via et netværk. Du kan let høre musik og spille spil på internettet på en given PC og fortsætte på en anden.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i