Pronto

Hjemmekontrolpanel

  Pronto

  Hjemmekontrolpanel

  Udviklet af installatører, produceret af Philips

  Philips Pronto, der ser fremragende ud, giver dig fuldstændig kontrol over din AV-underholdning, belysning og musik i hele hjemmet. Så hvorfor ikke kombinere det med den komfort, brugervenlighed og kontrol, som Philips Pronto giver.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udviklet af installatører, produceret af Philips

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • 3.7" VGA-display med fremragende kontrast og levende farver

  3.7" display med LCD-touchscreen med en opløsning på 640x480 (fuld VGA) giver et kontrastfyldt billede med klare farver.

 • Innovativt design med flushmonteret display

  Det flushmonterede display betyder, at skærmen ikke længere er sænket, men i stedet flugter med kabinettet.

 • Ergonomisk design til betjening med en eller to hænder

  Designet omfatter et specielt greb på bagsiden, der muliggør betjening med en eller to hænder.

 • Indbygget pen giver præcis styring

  Der er indbygget en pen i fjernbetjeningen, således at der kan trykkes præcist på knapperne på displayet på en touch-screen.

 • En brugergrænseflade, der svarer til din personlige smag og præference

  Der kan oprettes en brugergrænseflade, hvor brugerens personlige smag og præferencer er en integreret del. Kun de enheder og knapper, der bruges mest, vil være synlige på din touch-screen. Brugeren kan desuden selv vælge det grafiske design (baggrunde, ikoner, knapper og de anvendte farver).

 • Systemfeedback via dynamisk 2-vejs brugerflade

  ProntoScript, et JavaScript-baseret softwareværktøj, giver dem, der installerer det, mulighed for at oprette en dynamisk 2-vejs brugerflade til systemkontrol over RS232 eller IP med komplet grafisk fleksibilitet. Værktøjet er integreret i ProntoEdit Professional-softwaren. Klargjorte ProntoScript-moduler med Pronto-partnere er tilgængelige via webstedet. Ved typiske installationer kan du vælge at bruge standardinstallationsreferencefiler og blot tildele de forskellige komponenter igen. Mere avancerede JavaScript-programmører vil kunne oprette deres egne ProntoScript-moduler og kunne styre og give feedback til det komplette system.

 • Styr skjult udstyr og skjulte enheder i andre rum

  Der findes en række forlængere, både trådløse og med kabel, der gør fjernbetjeningens rækkevidde større. Dette gør brugeren i stand til at styre udstyr, der er skjult i skabe eller andre rum, ved hjælp af én og samme kontrolenhed.

 • Styring af musikserver med intuitiv drejeknapsmarkør

  En bruger kan med det samme styre en musikserver som f.eks. Escient Fireball. Musikserverens brugergrænseflade er indbygget i fjernbetjeningen. Det gør det nemmere at lytte til musik uden at være i nærheden af et TV, hvilket normalt er nødvendigt for at vise musikserverens brugergrænseflade. Dette - sammen med det ergonomiske tommelfingerhjul på fjernbetjeningen - gør det nemmere at vælge sange og playlists, og TV-skærmen kan benyttes til andre formål.

 • Forudkonfigureret lysstyring (Lutron RadioRa)

  Den forudkonfigurerede lysstyring omfatter en komplet brugergrænseflade på skærmen til styring af lyssætning, stemning og individuelle lysdæmpere. På skærmen gives der feedback om belysningen over hele huset, og på den måde ved brugeren, om lyset er tændt eller slukket.

 • Få adgang til digitale filer fra enhver Windows MCE PC

  Via software fra 3. part kan Pronto-kontrolpanelet integreres med Windows MCE PC-funktionalitet. Dette betyder, at du kan få adgang til digitale filer fra din MCE PC via kontrolpanelet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i