Bodygroom series 7000

  vandafvisende kropstrimmer

  Kraftfuld trimning, præcis barbering

  Vil du fjerne hår på kroppen men undgå risikoen for snitsår eller irriteret hud? Føl dig velplejet og frisk med Philips Bodygroomer Series 7000. BodyGroom er dobbeltægget. I den ene ende får du kropstrimmeren, i den anden ende skraber til kropsbarbering. Barberhovedet tilpasser sig efter kroppens konturer, og trimmeren har patenterede dråbeformede kanter for at give en hudvenlig trimning uden irriteret hud eller snitsår. Anvendes på hele kroppen: under armene, brystkasse, mave, ryg, skuldre, ben og intime steder på kroppen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Bodygroom series 7000 vandafvisende kropstrimmer

Kropstrimmer med justerbart hoved, 50 min. ledningsfri brug efter 8 t, Hudvenligt skærenhed og trimmerkamme, Opladningsholder medfølger TT2039/32 Find lignende produkter

Kraftfuld trimning, præcis barbering

Dobbeltægget Bodygroomer for behagelig trimning eller barbering

 • Tilpasser sig din krops konturer for en præcis barbering

  Tilpasser sig din krops konturer for en præcis barbering

  Hudkontursystemet fanger og klipper hår af forskellig længde uden behov for flere redskaber eller hudkontakt med skarpe kanter. Trimmerne med to retninger klipper længere hår, som barberes med folien for et tættere resultat. Den ekstra fleksibilitet ved kontursystemet følger hver vinkel og overflade på din krop for at skabe præcis det look, du ønsker.

 • Afrundede spidser og allergivenlig folie giver hudkomfort

  Afrundede spidser og allergivenlig folie giver hudkomfort

  Hudkomfortsystemet omfatter en allergivenlig folie samt afrundede spidser for at beskytte din hud under barbering.

 • Indeholder justerbar kam, trimmer hår fra 3-11 mm

  Indeholder justerbar kam, trimmer hår fra 3-11 mm

  Den integrerede trimmer og justerbare kam med 5 længdeindstillinger er designet til at tilbyde mere kraft til at trimme selv det tykkeste hår. For at vedligeholde din ønskede hårlængde eller få et naturligt look kan du indstille kammen til en længde på 3-11 mm. Du kan bruge barberingssystemet på den anden side for et endnu tættere resultat.

 • 50 minutters brug uden ledning efter 8 timers opladning

  50 minutters brug uden ledning efter 8 timers opladning

  Kraftfuldt NiMH-batteri til brug på hele kroppen med 50 minutters ledningsfri brug efter 8 timers opladning. Batteriindikatoren viser strømstatus, når batteriet er næsten tomt eller fuldt.

 • Nem at rengøre og bruge i eller ude af brusebadet

  Nem at rengøre og bruge i eller ude af brusebadet

  Giver et behageligt og tæt resultat i eller uden for brusebadet. Kropstrimmeren er 100 % vandtæt, så du kan blot skylle den ren, når du har brugt den. Til længere hår er trimmerydelsen muligvis bedre på tørt hår.

 • Ergonomisk greb for maksimal kontrol

  Ergonomisk greb for maksimal kontrol

  Gummigrebet er designet til at sikre optimal håndtering, selv når det er vådt, for bedre kontrol under brug, både i og uden for brusebadet.

 • 2 års reklamationsret, verdensomspændende spændingstilpasning, ingen oliering

  2 års reklamationsret, verdensomspændende spændingstilpasning, ingen oliering

  Alle vores produkter til personlig pleje er bygget til at holde. De leveres med en 2 års garanti, spænding til brug i hele verden, og de skal aldrig smøres.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i