Design collection

  Trådløs telefon med telefonsvarer

  Foretag nemt opkald via Skype™ og fastnet

  VOIP855 er en trådløs DECT-telefon med Skype, der kan anvendes uden en PC, så du er helt uafhængig af PC'en. Det elegante design og den klare lydkvalitet giver dig det bedste fra to verdener i en brugervenlig telefon. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Design collection Trådløs telefon med telefonsvarer

med Skype, Sort VOIP8551B/26 Find lignende produkter

Foretag nemt opkald via Skype™ og fastnet

Uden brug af PC

 • Nem at betjene med én hånd

  Nem at betjene med én hånd
 • Skype-kontaktliste tilgængelig hvor som helst derhjemme

  Du kan foretage gratis opkald via internettet uden at sidde foran din computer. Du kan se din Skype-kontaktliste direkte på dit håndsæt.

 • Få automatisk vist dine kontaktpersoner online

  Du kan foretage gratis opkald via internettet uden at sidde foran din computer. Du kan få adgang til din Windows Live™ Messenger-kontaktliste direkte på dit håndsæt blot ved at trykke på den direkte Windows Live™-tast.

 • Direkte Skype-tast, der giver adgang til din kontaktliste

  Med et enkelt tryk på Skype-tasten får du direkte adgang til din Skype-kontaktliste. Listen over brugere, der er logget på Skype, vises, og du kan se deres onlinestatus. Med denne Skype-tast kan du også få forbindelse (når der er valgt en kontaktperson) og foretage et Skype-opkald (Skype og SkypeOut).

 • Direkte, håndfri tast

  Du kan aktivere/deaktivere håndfri brug via tryk på en tast.

 • Med Plug & Play kan du hurtigt gøre telefonsvareren klar til brug

  DECT-telefoner har en integreret Plug & Play-telefonsvarer, der som standard er aktiveret med en forindspillet udgående besked samt svar- og optagefunktioner, så udstyret er nemt at indstille og bruge.

 • Telefonsvarer med direkte adgang

  De kontroltaster, der findes på soklen, giver dig mulighed for på en nem måde at få adgang til alle funktioner på den digitale telefonsvarer. Du går aldrig glip af et opkald eller en meddelelse.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i