Madning med flaske

Vores nye Natural-flaske: Den mest naturlige måde at give flaske på

Klik på videoen herover for at få mere at vide

Udvalg af Natural-flasker

Natural-flasken er vores mest innovative og avancerede flaske, der hjælper med at gøre madning med flaske til en mere naturlig oplevelse for dig og dit barn. Flasken er perfekt til mødre, som planlægger at amme, da barnet nu uden problemer kan ammes og mades med flaske. Dit barn kan få gavn af din brystmælk, uanset om du selv er til stede eller ej.

Spædbørn accepterer nemt vores nye Natural-sut*


Forskning viser, at 9 ud af 10 børn nemt accepterer Natural-sutten, når de introduceres for vores Natural-flaske. Den brede, brystformede sut er blevet designet til at hjælpe dit barn med at få fat - helt naturligt. Sutten er bladformet indeni, hvilket øger blødheden og fleksibiliteten – den klapper ikke sammen, uanset hvor ivrigt barnet sutter.

Med en brystformet sut, et unikt bladformet design inden i sutten og et innovativt anti-koliksystem er det vores mest naturlige flaske til dato!


*92 % af spædbørn accepterer AVENT Natural-sutten efter en til tre madninger (ifølge uafhængige forsøg, hvor sutten blev afprøvet i praksis, Storbritannien, april 2012)

 
Kombiner bryst og flaske

Kombiner bryst og flaske

Få mere at vide om, hvordan nybagte mødre kan skifte mellem amning og madning med flaske og dermed skabe den bedste oplevelse for både mor og barn.

Det siger mødrene

Det siger mødrene

Få mere at vide om, hvad mødrene mener om vores nye Natural-sutteflaske

 

Alt, hvad du har brug for at vide

Plejepersonale

Vores hjemmeside for plejepersonale indeholder undervisningsmateriale og kliniske undersøgelser, der omhandler emner som amning og madning af småbørn.


Gå til hjemmesiden for plejepersonale

Mød andre forældre

Har du spørgsmål om opdragelse, eller ønsker du at hjælpe andre i samme situation?

Følg os på Facebook.

Hold dig ajour

Registrér dit Philips AVENT-produkt, så modtager du fire gange om året tips og nyheder om opdragelse samt særtilbud.

Registrér dit produkt.

Film på YouTube

Er du i tvivl om, hvordan vores Philips AVENT-produkter kan hjælpe dig? Så gå ikke glip af vores produktfilm.

Se filmene

Tilfredshedsgaranti

Test vores Philips AVENT forældre- og børneprodukter i ro og mag. Vi har 60 dages tilfredshedsgaranti på mange produkter.

Læs mere