• Kraftfuld lyd
    fra 5.1 hjemmebiograf

  • Trådløs
    surroundlyd

  • Aftagelige trådløse
    surroundhøjttalere

Hjemmebiograflyd fra Philips

Produktnyheder

November 2013

Philips' hjemmebiografsystemer vinder internationale priser


Når man taler om hjemmebiograflyd, er det svært at finde noget, der er fremstillet så detaljeret og designet så smukt som Philips' hjemmebiografsystemer. Hver komponent, hver detalje og hvert element i Philips' systemer er designet til at smelte sammen med kraftfulde enheder, der genskriver reglerne for hjemmebiografer. Dette engagement inden for innovation og opfindelser er mere end tomt praleri. Det demonstreres tydeligt af en strøm af prestigefyldte priser, der blev vundet af to banebrydende Surround on Demand-produkter, Philips Fidelio SoundBar HTL9100 og de trådløse Fidelio E5-surround-biografhøjttalere.

What Hi-Fi Årets produkt
What Hi-Fi blev imponeret over Fidelio HTL9100's evne til at køre som en enkelt, kraftig soundbar, der er i stand til at levere realistisk lyd og stærk, perfekt matchende bas via dens trådløse subwoofer. Det, der virkelig forbløffede dem, var dog, hvor nemt den forvandles til et ægte surroundlydsystem. Som de siger i deres anmeldelse, "Hvis du ønsker at blive indhyllet i lyd, er der ingen erstatning for faktisk at være omgivet af højttalere."
Læs selv historien

EISA Award for Bedste produkt 2013-2014
EISA-prisen er én af Europas mest prestigefyldte designpriser, og Fidelio SoundBar HTL9100 kunne tage denne voldsomt ombejlede anerkendelse med sig hjem efter at have vundet over 50 nichemagasiner fra 20 europæiske lande. Alle var imponerede over de aftagelige baghøjttalere, hvor nem den er at sætte op, bruge og tilslutte, med energisk og detaljeret lydmæssig ydelse. Alle var enige om, at Fidelio HTL9100 er et fremsynet, innovativt produkt.
Få mere at vide

CES Innovations 2013
CES Innovations-prisen blev oprettet for at hædre fremragende design og ingeniørarbejde inden for forbrugerelektronik. I år gik prisen til Fidelio HTL9100 i anerkendelse af dens evne til at lade folk vælge mellem ægte surroundlyd og soundbarens enkelhed, og dens status som "verdens første soundbar med aftagelige batteriopladede, trådløse højttalere."

CES Innovations 2014
Philips Fidelio E5 tog prissuccesen op på det næste niveau ved CES 2014 og vandt den meget efterspurgte Best of CES-pris. Dommerne var imponerede over inddragelsen af aftagelige surround-højttalere i et elegant stereohøjttalersystem og det rene og ledningsfrie design. Det, der gjorde udslaget, var det brede udvalg af tilslutningsmuligheder, den tilbyder, herunder Bluetooth APT-X og AAC til trådløs hi-fi-streaming og NFC til øjeblikkelig enhedssynkronisering.

Philips har en lang historik inden for lydinnovation, og dette engagement inden for lyd vil fortsætte nu og i fremtiden. Som disse priser viser, udstyrer denne historik samt den forbundne ekspertise Philips med evnen til at skabe, hvad folk har brug for, før de selv er klar over, at de har brug for. Uanset hvilket hjemmebiografsystem du vælger, kan du stole på, at Philips giver dig noget helt specielt.

Awards Awards Awards Awards
Juli 2013

SoundStage: Gem den væk, og oplev superkraftfuld lyd


Ikke alle har plads til et lydsystem med mange højttalere, men alle sætter pris på god lyd. Giv dit TV et skub i den helt rigtige retning, uden at kompromittere pladsen med TV Sound Stage. Den passer ind overalt, hvor du har placeret et TV, kan nemt anbringes under TV'et og er perfekt til at gøre musik og film mere magiske. Når TV'et er slukket, kan den streame musik trådløst via Bluetooth, ligesom den også indeholder NFC-teknologi, der sikrer problemfri parring.  Den kraftfulde indbyggede subwoofer kan give din musik et enormt basboost, ligesom den føjer drama til filmoplevelsen. Slut den til TV'et med HDMI ARC (Audio Return Channel) for at skabe den samme dramatiske lyd til TV-udsendelser, og opnå en endnu mere fængslende TV-oplevelser. Styr det hele uden rod ved brug af CEC-teknologi, der lader dig kontrollere TV SoundStages lydstyrke ved brug af fjernbetjeningen til TV'et alene.

SoundStage-medieafspiller med trådløse forbindelsesmuligheder
Juli 2013

Fidelio E5:
En ægte universalhøjttaler, der sikrer enestående musik og film


Få den lyd, du har behov for, med et minimum af besvær. Det elegante nye Fidelio-biografhøjttalersystem E5 er den nyeste udvikling af det revolutionerende koncept Surround On Demand. Den forbløffende kompakte størrelse skjuler et system, der omdanner et hi-fi-stereomusiksystem til et rendyrket hjemmebiografsystem med medrivende lyd på få sekunder – trådløst.

I stereokonfigurationen vækker Fidelio E5 dine yndlingsnumre til live, og når det er tid til en film eller et spil, der kræver ægte surroundlyd, kan den øverste del af højttaleren nemt frakobles og placeres bag lytteren. Dette skaber en rendyrket 5.1-surroundlydoplevelse uden kabler, rod eller besvær. Løsningen byder også på højkvalitativ trådløs streaming via Bluetooth APT-X, NFC-teknologi, der sikrer nemmere parring, samt en trådløs subwoofer, der giver din musik og film den bas, de skal bruge, for at funkle.

Som et stykke moderne kunst vil Fidelio E5 med sit moderne indhold og møbellignende design pynte i ethvert hjem. Den er bygget af ægte materialer, herunder naturtræ og læder med børstede aluminiumsdetaljer, der emmer af kvalitet. Ikke alene tager materialerne sig godt ud – hvert enkelt af dem er valgt, fordi de passer bedst til lydgengivelsen.

Højttalere med surroundlyd
Juli 2013

Fidelio PS1 SoundSphere DesignLine


Fidelio SoundSphere DesignLines forbløffende design af fascinerede anmelderne i Stuff Magazine og sikrede den en plads på Cool List. Hver enkelt detalje i højttalerne oser af stil.

Dens diskantenheder er placeret 1,1 m fra gulvet i en afstand, der er ideel til lytning, og på 1,1 m høje kromstandere. Under dem er der placeret smukke orbs fremstillet af inaktivt, højglanspoleret træ, som rummer 6,5" subwooferne, der leverer hele 100 W ved 0,1 % THP lyd pr. højttaler. Den leveres med Bluetooth APT-X, som muliggør trådløs streaming af hi-fi-lyd fra øvrige enheder. Fidelio SoundSphere DesignLine kan også sluttes direkte til TV'et via HDMI.

Fidelio SoundSphere-højttalere
Juli 2013

Surround On Demand: Den næste revolution inden for hjemmebiografer


Surround On Demand er den nyeste og mest revolutionerende opfindelse inden for hjemmebiograflyd og er i øjeblikket kun tilgængelig på Fidelio HTL9100 SoundBar. Engang kunne man vælge mellem ægte surroundlyd fra en 5.1-højttalerkonfiguration eller en enkelt SoundBar-design, som var frit fra rod. Med Surround On Demand er disse enheder i dag blevet samlet til én.

Når der ikke er behov for fuld surroundlyd, såsom når du lytter til musik eller ser nyheder, kan du bruge den stilfulde SoundBar til at opnå en mere fyldig lyd. Men når den rendyrkede surroundlyd kan give en film eller et videospil liv, skal du blot fjerne de trådløse surroundhøjttalere og placere dem bagest i lokalet for at opnå den ægte 5.1-oplevelse. De aftagelige højttalere kan afspille lyd i op til 10 timer i træk, hvilket gør dem perfekte til filmtrilogier. En patenteret trådløs lydteknologi samt en unik frekvens anvendes mellem SoundBar og de afmonterede højttalere til at eliminere netværksinterferens, mens de leverer tabsfri lydkvalitet.

Men er det nemt? Vi kan med glæde meddele, at brugerne har rapporteret, at Songbird er rigtig brugervenligt. Det gør brug af GoGEAR så meget desto mere underholdende.

Konfiguration af surroundsystem
Juni 2013

5.1-højttalere i 5-serien: Kraftfuld, omsluttende og forvrængningsfri lyd

Oplev musik og film, som du aldrig har gjort det før, med de splinternye og innovative 5.1-højttalere i 5-serien fra Philips.

Der anvendes specialudviklede højttalerdrivere til at skabe den ultimative lyd. En 15 mm diskantenhed med soft-dome og jernvæskekøling bruges til at skabe diskanter, som aldrig før har lydt så rene, klare og forvrængningsfri. I mellemtone er der efterfølgende gjort brug af en papirkegle, eftersom papir er lettere og mere effektivt sammenlignet med plastik, ligesom det giver bedre lyd. Denne konstruktion er blevet forstærket med linjer, der gør den tre gange så stærk, og som garanterer uforvrænget lyd, selv ved fyld lydstyrke. Bassen blæses ud af et basreflekssystem, som leverer optimal lydstyrke uden komprimering

Et vinklet design gør det muligt for disse højttalere at levere et helt nøjagtigt lydbillede. Traditionelle højttalere forvrænger lyden ved at placere diskantenheden i midten af mellemtonedriveren pga. driverens dybde. Vores vinklede design placerer diskantenheden, så den kan yde mere optimalt.

5.1-surroundsystem
Juni 2013

Philips Smart TV

Ejer du en hjemmebiograf med Blu-ray eller hjemmemedieafspiller fra Philips, og benytter du tjenesten Philips Smart TV? Du kan nu søge og udforske apps, der er sammenlignelige med din enhed, så du kan forbedre din Smart TV-oplevelse.

 Philips Smart TV
Juni 2013

Teknologien bag hjemmebiografer fra Philips

360 Sound: surround-lyd, der kommer til dig fra overalt

Philips 360 Sound er patenterede højttalere, der leverer en rendyrket, forbløffende lyd. De skaber en virkning, som langt overgår deres størrelse, takket drivere i flere retninger, der blæser lyden ud i siden og foran på samme tid. Med tre drivere, der leverer lyd i tre retninger på én gang, kan du være sikker på kraftfuld lydstyrke, effekt og komplet omsluttende lyd. Kombineret med yderligere forstærkere og Philips' patenterede lydalgoritme samt det ultimative, totalt medrivende 9.1-surroundlydsystem, der kan skabes, leveres der en oplevelse, som fejer traditionelle 5.1-systemer af banen.
I en lydtest* foretrak 70 % af personerne den fantastiske lyd fra Philips 360 Sound.
*Baseret på en forbrugerlydtest, som er udført af Synovate i november 2010 i Tyskland ved sammenligning med en førende konkurrent.

AmbiSound: Opnå mere lyd fra færre højttalere

Total fordybelse i realistisk surroundlyd ved brug af én højttalerenhed – dette er magien ved AmbiSound. Med surroundlyd uanset hvor i lokalet lytteren sidder, naturlige og realistiske lydeffekter samt den fuldendte frihed ved højttalerplacering er AmbiSound ideel til surroundlyd uden kompleksiteten. Med en dybde på blot 87 mm er det et kraftværk bestående af seks højttalere, der leverer en medrivende 5.1-surroundlydoplevelse.

AmbiSound trækker på den viden, der er opnået igennem omfattende forskning af videnskaben bag lydopfattelse – eller psykoakustik – for at skabe den komplet omsluttende lyd. Tre specifikke områder inden for psykoakustik er indlejret i AmbiSound. Det første er fænomenet psykoakustik, en forståelse for menneskets lyttesans, der er blevet anvendt til AmbiSound-lydteknologi. Det anden er en rækkeproces, der består i skabelsen af lydbjælker igennem oprettelse af akustisk hak, således at lytteren kan høre lyde komme fra alle steder. Den sidste og endelige er den præcist vinklede placeringen af driveren. Andre drivere er bevidst placeret i en vinkel med henblik på at skabe en mere omslugende lydeffekt i flere kanaler.

Disse komponenter ligger bag AmbiSounds evne til at levere uovertruffen surroundlyd fra en enkelt SoundBar.

Crystal Clear-lyd: enestående klarhed i alle detaljer

Rendyrket lyd, uanset om den kommer fra musik, film eller spil, afhænger af klarhed. Crystal Clear-lyd anvender en kombination af omhyggeligt udvalgte diskantenheder og førsteklasses D-forstærkere til at bevare detaljerne i de oprindelige lydoptagelser, således at de kan blive nydt på den måde, kunstneren havde i sinde.

Denne teknologi anvender særlige diskantenheder, som er skabt af let men robust titanium af hensyn til nøjagtig lydgengivelse. Deres unikke design sikrer, at intet blokerer for skabelsen af den realistiske, ægte og troværdige lyd.

Førsteklasses D-forstærkere fra Philips bevarer de oprindelige lyddetaljer, således at film og musik lyder lige så godt i hjemmet, som da de først blev indspillet.

Læs mere
Konfiguration af 360-surroundsystem
Surround-system
Højttalerkonfiguration for centrale højttalere
Side: 1
    Tilbage til fuld listevisning
Side: 1
    Tilbage til visning af højdepunkter

Juli 2013

SoundStage: Gem den væk, og oplev superkraftfuld lyd

Ikke alle har plads til et lydsystem med mange højttalere, men alle sætter pris på god lyd. Giv dit TV et skub i den helt rigtige retning, uden at kompromittere pladsen med TV Sound Stage. Den passer ind overalt, hvor du har placeret et TV, kan nemt anbringes under TV'et og er perfekt til at gøre musik og film mere magiske. Når TV'et er slukket, kan den streame musik trådløst via Bluetooth, ligesom den også indeholder NFC-teknologi, der sikrer problemfri parring.  Den kraftfulde indbyggede subwoofer kan give din musik et enormt basboost, ligesom den føjer drama til filmoplevelsen. Slut den til TV'et med HDMI ARC (Audio Return Channel) for at skabe den samme dramatiske lyd til TV-udsendelser, og opnå en endnu mere fængslende TV-oplevelser. Styr det hele uden rod ved brug af CEC-teknologi, der lader dig kontrollere TV SoundStages lydstyrke ved brug af fjernbetjeningen til TV'et alene.

SoundStage-medieafspiller med trådløse forbindelsesmuligheder

Juli 2013

Fidelio E5:
En ægte universalhøjttaler, der sikrer enestående musik og film

Få den lyd, du har behov for, med et minimum af besvær. Det elegante nye Fidelio-biografhøjttalersystem E5 er den nyeste udvikling af det revolutionerende koncept Surround On Demand. Den forbløffende kompakte størrelse skjuler et system, der omdanner et hi-fi-stereomusiksystem til et rendyrket hjemmebiografsystem med medrivende lyd på få sekunder – trådløst.

I stereokonfigurationen vækker Fidelio E5 dine yndlingsnumre til live, og når det er tid til en film eller et spil, der kræver ægte surroundlyd, kan den øverste del af højttaleren nemt frakobles og placeres bag lytteren. Dette skaber en rendyrket 5.1-surroundlydoplevelse uden kabler, rod eller besvær. Løsningen byder også på højkvalitativ trådløse streaming via Bluetooth APT-X, NFC-teknologi, der sikrer nemmere parring, samt en trådløs subwoofer, der giver din musik og film den bas, de skal bruge, for at funkle.

Som et stykke moderne kunst vil Fidelio E5 med sit moderne indhold og møbellignende design pynte i ethvert hjem. Den er bygget af ægte materialer, herunder naturtræ og læder med børstede aluminiumsdetaljer, der emmer af kvalitet. Ikke alene tager materialerne sig godt ud – hvert enkelt af dem er valgt, fordi de passer bedst til lydgengivelsen.

Højttalere med surroundlyd

Juli 2013

Fidelio PS1 SoundSphere DesignLine

Fidelio SoundSphere DesignLines forbløffende design af fascinerede anmelderne i Stuff Magazine og sikrede den en plads på Cool List. Hver enkelt detalje i højttalerne oser af stil.

Dens diskantenheder er placeret 1,1 m fra gulvet i en afstand, der er ideel til lytning, og på 1,1 m høje kromstandere. Under dem er der placeret smukke orbs fremstillet af inaktivt, højglanspoleret træ, som rummer 6,5" subwooferne, der leverer hele 100 W ved 0,1 % THP lyd pr. højttaler. Den leveres med Bluetooth APT-X, som muliggør trådløs streaming af hi-fi-lyd fra øvrige enheder. Fidelio SoundSphere DesignLine kan også sluttes direkte til TV'et via HDMI.

Fidelio SoundSphere-højttalere

Juni 2013

Surround On Demand: Den næste revolution inden for hjemmebiografer

Surround On Demand er den nyeste og mest revolutionerende opfindelse inden for hjemmebiograflyd og er i øjeblikket kun tilgængelig på Fidelio HTL9100 SoundBar. En gang kunne man vælge mellem ægte surroundlyd fra en 5.1-højttalerkonfiguration eller en enkelt SoundBar-design, som var frit fra rod. Med Surround On Demand er disse enheder i dag blevet samlet til én.

Når der ikke er behov for fuld surroundlyd, såsom når du lytter til musik eller ser nyheder, kan du bruge den stilfulde SoundBar til at opnå en mere fyldig lyd. Men når den rendyrkede surroundlyd kan give en film eller et videospil liv, skal du blot fjerne de trådløse surroundhøjttalere og placere dem bagest i lokalet for at opnå den ægte 5.1-oplevelse. De aftagelige højttalere kan afspille lyd i op til 10 timer i træk, hvilket gør dem perfekte til filmtrilogier. En patenteret trådløs lydteknologi samt en unik frekvens anvendes mellem SoundBar og de afmonterede højttalere til at eliminere netværksinterferens, mens de leverer tabsfri lydkvalitet.

Men er det nemt? Vi kan med glæde meddele, at brugerne har rapporteret, at Songbird er rigtig brugervenligt. Det gør brug af GoGEAR så meget desto mere underholdende.

 

Konfiguration af surroundsystem

Juni 2013

5.1-højttalere i 5-serien: Kraftfuld, omsluttende og forvrængningsfri lyd

Oplev musik og film, som du aldrig har gjort det før, med de splinternye og innovative 5.1-højttalere i 5-serien fra Philips.

Der anvendes specialudviklede højttalerdrivere til at skabe den ultimative lyd. En 15 mm diskantenhed med soft-dome og jernvæskekøling bruges til at skabe diskanter, som aldrig før har lydt så rene, klare og forvrængningsfri. I mellemtone er der efterfølgende gjort brug af en papirkegle, eftersom papir er lettere og mere effektivt sammenlignet med plastik, ligesom det giver bedre lyd. Denne konstruktion er blevet forstærket med linjer, der gør den tre gange så stærk, og som garanterer uforvrænget lyd, selv ved fyld lydstyrke. Bassen blæses ud af et basreflekssystem, som leverer optimal lydstyrke uden komprimering

Et vinklet design gør det muligt for disse højttalere at levere et helt nøjagtigt lydbillede. Traditionelle højttalere forvrænger lyden ved at placere diskantenheden i midten af mellemtonedriveren pga. driverens dybde. Vores vinklede design placerer diskantenheden, så den kan yde mere optimalt.

5.1-surroundsystem

Juni 2013

Philips Smart TV

Ejer du en hjemmebiograf med Blu-ray eller hjemmemedieafspiller fra Philips, og benytter du tjenesten Philips Smart TV? Du kan nu søge og udforske apps, der er sammenlignelige med din enhed, så du kan forbedre din Smart TV-oplevelse.

 

Philips Smart TV

Juni 2013

Teknologien bag hjemmebiografer fra Philips

360 Sound: surround-lyd, der kommer til dig fra overalt

Philips 360 Sound er patenterede højttalere, der leverer en rendyrket, forbløffende lyd. De skaber en virkning, som langt overgår deres størrelse, takket drivere i flere retninger, der blæser lyden ud i siden og foran på samme tid. Med tre drivere, der leverer lyd i tre retninger på én gang, kan du være sikker på kraftfuld lydstyrke, effekt og komplet omsluttende lyd. Kombineret med yderligere forstærkere og Philips' patenterede lydalgoritme samt det ultimative, totalt medrivende 9.1-surroundlydsystem, der kan skabes, leveres der en oplevelse, som fejer traditionelle 5.1-systemer af banen.

I en lydtest* foretrak 70 % af personerne den fantastiske lyd fra Philips 360 Sound.
*Baseret på en forbrugerlydtest, som er udført af Synovate i november 2010 i Tyskland ved sammenligning med en førende konkurrent.

AmbiSound: Opnå mere lyd fra færre højttalere

Total fordybelse i realistisk surroundlyd ved brug af én højttalerenhed – dette er magien ved AmbiSound. Med surroundlyd uanset hvor i lokalet lytteren sidder, naturlige og realistiske lydeffekter samt den fuldendte frihed ved højttalerplacering er AmbiSound ideel til surroundlyd uden kompleksiteten. Med en dybde på blot 87 mm er det et kraftværk bestående af seks højttalere, der leverer en medrivende 5.1-surroundlydoplevelse.

AmbiSound trækker på den viden, der er opnået igennem omfattende forskning af videnskaben bag lydopfattelse – eller psykoakustik – for at skabe den komplet omsluttende lyd. Tre specifikke områder inden for psykoakustik er indlejret i AmbiSound. Det første er fænomenet psykoakustik, en forståelse for menneskets lyttesans, der er blevet anvendt til AmbiSound-lydteknologi. Det anden er en rækkeproces, der består i skabelsen af lydbjælker igennem oprettelse af akustisk hak, således at lytteren kan høre lyde komme fra alle steder. Den sidste og endelige er den præcist vinklede placeringen af driveren. Andre drivere er bevidst placeret i en vinkel med henblik på at skabe en mere omslugende lydeffekt i flere kanaler.

Disse komponenter ligger bag AmbiSounds evne til at levere uovertruffen surroundlyd fra en enkelt SoundBar.

Crystal Clear-lyd: enestående klarhed i alle detaljer

Rendyrket lyd, uanset om den kommer fra musik, film eller spil, afhænger af klarhed. Crystal Clear-lyd anvender en kombination af omhyggeligt udvalgte diskantenheder og førsteklasses D-forstærkere til at bevare detaljerne i de oprindelige lydoptagelser, således at de kan blive nydt på den måde, kunstneren havde i sinde.

Denne teknologi anvender særlige diskantenheder, som er skabt af let men robust titanium af hensyn til nøjagtig lydgengivelse. Deres unikke design sikrer, at intet blokerer for skabelsen af den realistiske, ægte og troværdige lyd.

Førsteklasses D-forstærkere fra Philips bevarer de oprindelige lyddetaljer, således at film og musik lyder lige så godt i hjemmet, som da de først blev indspillet.

Konfiguration af 360-surroundsystem
Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produkter, og sammenlign dem, før du bestemmer dig

Start nu 

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Besøg vores omfattende onlinesupport, eller kontakt os.

Besøg support