Oplad alt

Har du brug for at medbringe mange bærbare elektroniske enheder, når du er ude at rejse? Bliver du træt af at medbringe alle de nødvendige opladere? Vil du gerne have en enkelt oplader til alle dine bærbare elektroniske enheder? Vores enestående universelle USB-oplader er løsningen.
Universel USB-oplader

Strøm overalt

Kan din bærbare computer stå distancen? Batterier i bærbare computere eller andre bærbare elektroniske enheder kan løbe tør for kraft på en lang rejse. Derfor har vi skabt denne genopladelige strømforsyning. Løb aldrig tør for strøm igen.
Genopladelig strømforsyning

Se vores Power4Life-udvalg

Prisbelønnet design

Den universelle USB-oplader SCM7880 har vundet de prestigefyldte priser CES "Design & Engineering Showcase Award" og iF Product Design Award. Dette smarte og enestående hybrid-produkt, der er designet til folk på farten, giver mulighed for, at bærbare elektroniske enheder kan oplades på praktisk vis eller få tilført strøm med en smart ekstra strømforsyning.

Oplad alt

Seriøse rejsende kan ikke undvære den nye universelle USB-oplader fra Philips. Én løsning, der erstatter opladerne til alle dine bærbare elektroniske enheder... telefoner, MP3-afspillere, spil, PDA'er, hvad som helst. Det betyder, at der ikke længere vil være et virvar af kabler i din bagage. Du vil aldrig mere miste forbindelsen, når du glemmer en oplader. En sand tids- og anstrengelsesbesparende løsning.

Se vores Power4Life-udvalg

Op til 15 timers nødstrøm

Den universelle USB-oplader er mere end blot en oplader. Den leverer også op til 15 timers reservestrøm. Det betyder, at du kan oplade dine enheder, selv når du er langt fra en strømkilde.

Bærbart design

Den universelle USB-oplader er perfekt til rejser. Dens robuste konstruktion kan klare selv den mest hårdhændede behandling, og den leveres med en beskyttelsesrejsetaske og en holder, så du ikke mister dine stik. Den har også et sammenfoldeligt stik og et udtrækkeligt USB-kabel (kun til amerikanske og europæiske versioner). Virkelig kompakt bekvemmelighed.

Sådan fungerer den

Den universelle USB-oplader er indbegrebet af enkelhed. Den fungerer sammen med alle bærbare elektroniske enheder og leveres med seks udskiftelige tilslutningsstik, så den er universelt kompatibel.

Indikator for batterikapacitet

Den er udstyret med en LED-indikator, der med et tryk på en knap viser, hvor meget strøm der er tilbage i enheden. Enheden lyser også op, når den genoplades.

Prisbelønnet design

Den universelle USB-oplader SCM7880 har vundet de prestigefyldte priser CES "Design & Engineering Showcase Award" og iF Product Design Award.

Opladningstider

For at få vist de præcise opladningstider for hele vores udvalg af produkter skal du klikke her.

Tag strømmen med dig

Den nye genopladelige strømforsyning fra Philips er et bærbart el-værk til alle dine bærbare elektroniske enheder. Den giver dig op til 60 timers reservestrøm, alt sammen fra en enhed på størrelse med en ekstern harddisk. Perfekt til steder som f.eks. lufthavne, fly, busser eller steder udendørs, hvor der ikke er tilgængelige strømkilder.

Se vores Power4Life-udvalg

Leverer endda strøm til din bærbare computer

Den genopladelige strømforsyning kan oplade alle dine bærbare elektroniske enheder - selv din bærbare computer. Nu kan du bruge den overalt, selv i parken, uden at skulle bekymre dig om at tilslutte den. På rejsen er det lige så bekvemt takket være det robuste og lette design, den særlige rejsetaske og det udtrækkelige kabel.

Sådan fungerer den

Du skal blot tilslutte din bærbare elektroniske enhed til den genopladelige strømforsyning via USB og et af 12 tilslutningsstik og så begynde at genoplade den. Den er kompatibel med alle dine bærbare elektroniske enheder, og den er optimeret til opladning af bærbare computere med skærme på op til 13 tommer. Når selve strømforsyningen har brug for at blive genopladet, skal du bare tilslutte den til en tilgængelig strømkilde.

Indikator for batterikapacitet

Den genopladelige strømforsyning er udstyret med en LED-indikator, der med et tryk på en knap viser, hvor meget strøm der er tilbage i enheden. Enheden lyser også op, når den genoplades.

Prisbelønnet design

Den universelle USB-oplader SCM7880 har vundet de prestigefyldte priser CES "Design & Engineering Showcase Award" og iF Product Design Award.

Opladningstider

For at få vist de præcise opladningstider for hele vores udvalg af produkter skal du klikke her.
Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produkter, og sammenlign dem, før du bestemmer dig

Start nu 

Mest populære produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Besøg vores omfattende onlinesupport, eller kontakt os.

Besøg support