Vores støvsugere


   
 • Nyheder
 • Konkurrencer
 • Tilbud

Philips PerformerPro

Køb her 
Se videoen 

Vores nye model PerformerPro suger bedre end nogen anden støvsuger på markedet - selv når posen begynder at være fyldt!*
Læs mere

Dette takket være vores egen udvikling af AirFlowMax-teknikken. Du skal bare skifte posen når lampen lyser, så ved du at der bliver gjort ordentligt rent. *Sugestyrke testet i overensstemmelse med den internationale standard IEC 60312-1, testet af det eksterne testinstitut SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH (Philips Consumer Lifestyle B.V., august 2012)
   
 • Høj sugestyrke
 • Op til 5 L støvkammer
 • Standardiserede s-bags med høj ydeevne

Marathon poseløs støvsuger

Se Marathon 

Philips Marathon poseløse støsuger giver meget høj rengøringsevne takket være det automatiske filterrengøringssystem.

   
 • AutoClean-filter: Optimal rengøringseffekt hver gang
 • Perfekt rengøring: 2200 W motor genererer maks. 440 W sugestyrke
 • Utroligt effektivt anti-allergisystem: HEPA AirSeal og vaskbart HEPA 13-filter

EasyClean robotstøvsuger

Se alle  
Se videoen 

Robotstøvsugeren fra Philips bruger den nyeste teknologi på en meningsfuld måde
Læs mere

Robotstøvsugeren fra Philips bruger den nyeste teknologi på en meningsfuld måde. Nu kan du komme hjem til rene gulve hver dag ved blot at trykke på knappen og lade Philips-robotten gøre resten. Robotstøvsugerens kraftfulde sugesystem og sidebørsterne fjerner snavs, støv og dyrehår fra dine gulve. Den når helt ind i hjørnerne og langs væggene. Filteret indfanger fint støv og partikler, så du kan være sikker på, at dine gulve er helt rene. Hvis du vil have ekstra grundig rengøring, kan du kombinere din nye robotstøvsuger med en håndholdt Philips-støvsuger eller en Philips AquaTrio.
   
 • Rengør dine gulve for dig
 • Rengør med et tryk på en knap

DailyDuo håndstøvsuger med skaft

Se alle  
Se videoen 

Philips-støvsugeren med skaft er den perfekte løsning til dine daglige, små rengøringsopgaver.
Læs mere

Philips-håndstøvsuger med skaft gør dit liv lettere med et tryk på en knap. Den er den perfekte løsning på dine daglige, små rengøringsopgaver. Philips-håndstøvsuger med skaft har en fantastisk ydeevne. Brugervenlig, poseløs luftstrøm og nem manøvrering, så du kan nå vanskeligt tilgængelige steder. Lang tids sugestyrke, som garanterer samme ydeevne fra start til slut i din rengøring. Nænsom mod alle typer gulve, f.eks. klinker, træ, sten og også velegnet til tæpper. Vælg din foretrukne støvsuger, lige fra vores 2-i-1 ledningsfrie støvsugere med skaft til gulve og møbler til vores kompakte støvsugere med ledning og HEPA-filter.
   
 • Brugervenlige 2-i-1 med skaft
 • Longer lasting suction power
 • Cordless and corded operation

MiniVac håndstøvsuger

Se alle  
Se videoen 

Den håndholdte støvsuger er perfekt til hurtig rengøring. Håndholdte støvsugere fra Philips er et praktisk redskab til at fjerne det daglige støv og snavs, der samler sig i dit hjem og i din bil.
Læs mere

En håndholdt støvsuger er perfekt til dine små, hurtige rengøringsopgaver. En håndholdt støvsuger fra Philips giver dig en praktisk løsning til at fjerne det daglige snavs og støv, der samler sig i dit hjem og i din bil. Spildt snavs, krummer efter middagen og dyrehår kan nemt fjernes på én gang. Den poseløse cyklonluftstrøm og det aerodynamiske mundstykkedesign garanterer et effektivt rengøringssystem. Vores håndholdte støvsugere er brugervenlige, lette og ergonomiske, og de leveres med tilbehør til alle rengøringsbehov: Fra sarte overflader som f.eks. en sofa til vanskeligt tilgængelige områder og hjørner, selv til tæpper og hårde gulve. Og sidst men ikke mindst har de en kraftig sugestyrke, som sikrer en nem rengøring. Vælg din foretrukne fra vores omfattende sortiment af håndholdte: med eller uden ledning, Wet & Dry; let; hjem og bil. Gør dit liv nemmere med en håndholdt støvsuger fra Philips.
   
 • Poseløst cyklonisk system
 • Rengøring af hjem og bil
 • Bredt udvalg af tilbehør

Opdag vores videoer

Flere oplysninger om vores rengøringsapparater 

Gulvpleje fra Philips - 40 års nytænkning

Philips debuterede inden for gulvpleje i 1951 med lanceringen af SZ325 og SZ250. I de første år solgte Philips støvsugere, der var fremstillet af en lokal hollandsk producent. I 1972 integrerede Philips gulvplejedivisionen. I de seneste 40 år har Philips sendt nyskabende og smart designede produkter på markedet, med fokus på en kraftfuld rengøringsydelse. Med fremskridt som f.eks. teleskoprør og infrarød fjernbetjening har Philips ført an i udviklingen af rengøringsapparater med forbedringer af brugervenlighed og manøvrering. Vi er stolte af vores produkter som f.eks. Performer, den mest kraftfulde støvsuger nogensinde med uovertruffen sugestyrke.


Klik på pilene eller cirklerne for at se hele rejsen.

1951 - Begyndelsen: De første støvsugere fra Philips

I 1951 gik Philips ind på markedet for gulvpleje ved at sælge støvsugere, der blev fremstillet af den hollandske producent Van Der Heem

1964

1964 - Philips lancerede en støvsuger med slange med drejestik og ledningsoprul, et avanceret apparat for sin tid, som forbedrede manøvreringen af støvsugere.

1972 - Philips-gulvplejedivisionen oprettes

I 1972 integreredes gulvplejeprodukterne i Philips ved overtagelsen af den hollandske producent Van Der Heem.

1980'erne - Nytænkning

I 1980'erne kom der nyskabelser fra Philips med lanceringen af kabelfjernbetjeningen og AFS-mikrofilteret, der blev designet til at filtrere støv og sikre ren udblæsningsluft.

1990'erne - Nye funktioner

I 1990'erne bevarede Philips fokus på nytænkning for at give en suveræn ydeevne og lancerede den infrarøde fjernbetjening, som aldrig før var set på markedet. Med denne nye funktion blev støvsugere endnu nemmere at bruge. I dette årti lancerede vi også turbokompressormotoren, en effektiv, kompakt motor, der gav mulighed for at fremstille små og kraftfulde støvsugere som f.eks. Mobilo.

2000-2005 - Mundstykketeknologi

Philips har længe haft fokus på mundstykketeknologien, et vigtigt element på en støvsuger. SuperParquet-mundstykket med roterende mikrofiberpuder, som blev lanceret i 2001, fulgtes hurtigt op af TriActive-mundstykket i 2003. Dette ikoniske mundstykke har stadig stor betydning for ejere af vores støvsugere.

2005-2010 - Kompakt og poseløs

Kompakte støvsugere blev lanceret i 2001 med Specialist, som leverede alsidige rengøringsløsninger.

Med lanceringen af den populære Marathon i 2005 debuterede Philips i den poseløse kategori, som tilbyder effektiv rengøring i lang tid.

Philips er også fortsat med til at skabe nyt inden for støvsugere med pose. Vores stjerne, Performer, Philips' bedst sælgende støvsuger, findes nu i mere end 1,8 husholdninger og klarer sig stadig stærkt.

2010 og frem

Vi fortsætter med at anvende vores designarkitektur og nyskabende teknologier og stræbe efter at forbedre ydeevnen i vores støvsugere ved at udvikle vores produkter før hver lancering med nye funktioner og teknologiske forbedringer.

Med et overskud af innovative kræfter og konstant inspireret af de mennesker, der ejer vores støvsugere, er vi sikre på, at det bedste stadig venter forude. Vi bestræber os på at overraske dig med omhyggeligt designede, nyskabende rengøringsløsninger, der giver det bedste rengøringsresultat på alle gulve uden at gå på kompromis med design eller ydeevne.

Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produkter, og sammenlign dem, før du bestemmer dig

Start nu 

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Besøg vores omfattende onlinesupport, eller kontakt os.

Besøg support