Velkommen. Vi har glædet os til at se dig.

Philips TV

Oplev, hvordan vi giver TV en ny betydning med vores design, Smart TV og smart interaktion

Rul ned og udforsk

Se vores
prisbelønnet Ultra HD TV

Smart TV

Hvorfor nøjes med at se TV, når du også kan opleve en verden af onlineunderholdning, information og sociale netværk, mens du sidder behageligt i din egen stue?

Med Philips Smart TV kan du nyde onlinevisning og et rigt udvalg af online-apps, søge på internettet, leje film, holde kontakten via Facebook og Twitter... og meget, meget mere.

Læs mere Luk Se Smart TV Afspil video

Videoanbefalinger og søgelinje

Du kommer aldrig mere til at sige "der er ikke noget i TV i dag".

Vores område med anbefalinger baseret på dine visningspræferencer, og vores søgelinje gør det nemt at søge efter dit foretrukne videoindhold og Smart TV-apps, så der altid er noget nyt at se frem til.

Apps

Det er nemt at vælge, organisere og nyde dine apps på den måde, du ønsker. Det gælder alt lige fra livsstils-apps som Skype, Twitter, Facebook og YouTube til apps med video-on-demand, online-TV, spil, nyheder og vejrudsigter – det har aldrig været nemmere at få adgang til onlineverdenen på dit TV.

Skype

Giv dine opkald en ny dimension og del oplevelser med dem, som betyder noget for dig, uanset hvor de er. Med Skype-app'en på dit TV kan du foretage stemme- og videoopkald på den store skærm. Du skal bare kontrollere, om dit TV har et indbygget kamera, eller om det kræver et eksternt kamera.

Smart TV Cloud

Med app´en Cloud TV på dit Smart-TV får du adgang til hundredvis af TV-kanaler via din internetforbindelse. Du får mulighed for at gemme og få adgang til dine foretrukne videoer, fotos, musiknumre og meget mere online i cloud'en, og du kan frit tilpasse oplevelsen ved at definere dine egne personlige TV-kanaler.

Det er som at have din egen TV-station.

Cloud TV-app

Du skal blot bruge din Cloud TV-app og Wi-Fi-forbindelse for at få adgang til hundredvis af gratis kanaler og betalingskanaler i cloud'en*. Når du har valgt de kanaler, du bedst kan lide, kan du tilpasse din konto ved at oprette din egen "My Channel"-sektion i app'en.

*TV-kanalernes tilgængelighed varierer fra land til land

Cloud Explorer-app

Se dine fotos og videoer, og lyt til musik vha. app'en Cloud Explorer på dit TV…eller ethvert andet TV via app'en. Du skal blot åbne Cloud Explorer-app'en på dit Cloud TV, logge ind på din Cloud konto og nyde alt det indhold, du har gemt i din cloud. Så nemt er det.

Smart interaktion

Dit TV. Dit hjem. Din oplevelse.

Du kan bruge dit TV fra alle steder i huset.

Del indhold fra din Smart-enhed til dit TV, fra TV til TV i dit hjem og endda fra dit TV til din Smart-enhed. Du har altid fuld kontrol.

Læs mere Luk Se Smart TV
iphone, ipod, ipad, tv
 • Design

  Velkommen til en ny verden inden for TV-design.

  Philips TV har brudt grænserne for traditionelt TV for at omdefinere den måde, du ser TV på – og dit TV's udseende – for evigt.

  Vi finder skønhed i selv de mindste detaljer, lige fra idestadiet og gennem hele udviklingen. Vi blander passion, kreativitet og autentiske materialer for at give dig designs, rammer og standere, der understreger dit interiør og din livsstil.

  Læs mere Luk Se alle TV Afspil video
 • Rammer – gør mere med mindre

  Jo tyndere, vi laver vores TV-rammer, jo bedre passer de ind i din indretning. Nogle gange er det, som du ikke ser, det der efterlader det største indtryk.

  Læs mere Luk Se alle TV
 • Standere

  Vi har designet vores standere til at få vores TV til at fremstå lettere og virke svævende. Resultatet? TV, der er elegante og smukke ned til mindste detalje.

  Læs mere Luk Se alle TV
 • Materialer og finish

  Fra autentiske materialer til neutrale og klassiske farvekombinationer – de kvalitetsmaterialer og finish-typer, vi bruger, er specielt udvalgte til at passe smukt ind i din indretning.

  Læs mere Luk
  Se alle TV
 • Ultra HD-
  teknologi

  eisa-pris

  Vi har bygget videre på Philips' tradition for prisbelønnet billedkvalitet ved at gå 4x længere for at give dig vores nyeste prisbelønnede innovation: Philips Ultra HD TV har 4x så høj opløsning som et konventionelt Full HD-TV.

  Takket være de mere end 8 millioner pixel og vores unikke Ultra Resolution-opskaleringsteknologi, får du forbedrede billeder med alle slags originalt indhold. Nyd forbedret skarphed, større dybdefornemmelse, uovertruffen kontrast, jævne, naturlige bevægelser og fejlfrie detaljer. Det er et vindue til en ny verden.

  Og det er ikke kun os, som synes, det er ret fantastisk: Det er blevet tildelt prisen som bedste europæiske Ultra HD-TV i 2013. Se selv, hvilken forskel erfaring kan gøre.

  Læs mere Luk Opdag Ultra Resolution Se alle TV
  Vores nyeste innovation, Ultra Pixel HD-billedprocessoren, løfter billedkvaliteten til et helt nyt niveau.
  PQ-processoralgoritmerne konverterer ethvert indgangsbillede til den bedste Ultra HD-opløsning på din skærm. Resultatet? Uanset om du ser en video online eller indhold, som allerede er i Ultra HD-kvalitet, oplever du det ultimative inden for Ultra HD-skarphed.
 • Pionerer inden for billedkvalitet

  Det første TV du så, var med stor sandsynlighed fra Philips. Faktisk var det sikkert det første TV, dine bedsteforældre så. Vi har været pionerer i TV-branchen siden 1940'erne, og vi har bygget vores arv på enestående innovation og uovertruffen billedkvalitet.

  Og lige siden vi lancerede vores første TV, har vores mål været at give dig de mest meningsfyldte innovationer, der er mulige. Så uanset om du ser TV-udsendelser, bruger internettet eller spiller spil, kan du opleve vores klareste, skarpeste, flotteste og mest medrivende billedkvalitet nogen sinde. Oplev arven bag Philips' prisbelønnede billedkvalitet i dag.

  Læs mere Luk Se alle TV Afspil video
  Aktiver forstørrelsen
  forstørrelsesglas
 • robot flyver til højre robot flyver til venstre
  et tv robotten kommer ind i tv'et

  PMR - Se hver eneste detalje

  Ville det ikke være fantastisk, hvis actionscener på TV var mere realistiske? Det er de nu, takket være Perfect Motion Rate fra Philips.

  Perfect Motion Rate er det kombinerede resultat af vores unikke billedbehandling, antallet af billeder pr. sekund og opdateringshastigheden for det enkelte billede, den perfekte dæmpningsfunktion og baggrundsbelysningsteknologien. Et højere PMR-tal betyder, at du får et uovertruffent billede.

  Læs mere Luk Afspil video
 • Bevægelse
  Kontrast
  Farve
  Skarphed
  Ultra 900 Hz PMR
  Processorkraft med 4 milliarder pixel
  Ekstremt skarpe og perfekt flydende bevægelser
  Perfekt kontrast: 2 000 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskellige zoner
  De dybeste sorte og klareste hvide nuancer forbedrer detaljegengivelsen i lyse og mørke scener
  Perfekte farver: 2.250 billioner farver
  Levende farver med ultrafarvenuancer og naturlige hvide og hudfarvetoner
  Ultimativ skarphed og realistiske naturtro detaljer
  Perfekt bevægelse: 1400 Hz PMR
  Processorkraft med 2 milliarder pixel
  Ekstremt skarpe og perfekt flydende bevægelser
  Perfekt kontrast: 2 000 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskellige zoner
  De dybeste sorte og klareste hvide nuancer forbedrer detaljegengivelsen i lyse og mørke scener
  Perfekte farver: 2.250 billioner farver
  Levende farver med ultrafarvenuancer og naturlige hvide og hudfarvetoner
  Super opløsning: Knivskarpe konturer og fine detaljer
  Ultrabevægelse: 800 Hz PMR
  Processorkraft med 1 milliard pixel
  Ekstremt skarpe og naturligt flydende bevægelser
  Ultrakontrast: 500 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskellige zoner
  De dybeste sorte og klareste hvide nuancer
  Ultrafarver: 4 billioner farver
  Levende farver med en overflod af farvenuancer
  Super opløsning: Knivskarpe konturer og fine detaljer
  Megabevægelser: 200 Hz PMR
  Ekstrem bevægelsesskarphed
  Ultrakontrast: 500 000 : 1
  Dynamisk kontrast i 6400 forskellige zoner
  De dybeste sorte og klareste hvide nuancer
  Megafarver: 69 milliarder farver
  Levende farver
  Avanceret skarphed: Knivskarpe konturer
  Avancerede bevægelser: 100 Hz PMR
  Forbedret skarphed ved bevægelser
  Megakontrast: 500.000:1 dynamisk kontrast
  Dybeste sorte
  Megafarver: 69 milliarder farver
  Levende farver
  Avanceret skarphed: Knivskarpe konturer

  Billedkvalitetsprocessorer

  Nyd ekstremt klare billeder fra enhver kilde.

  Vores avancerede billedbehandlingsprocessorer fokuserer på de fire elementer, øjet kan opfatte: bevægelse, kontrast, farve og skarphed.

  Billedkvalitetsprocessorerne justerer og optimerer billedkvaliteten digitalt for at levere knivskarpe billeder med utrolige farver, detaljer og dybde – hver gang og fra enhver kilde. Så uanset om du ser en video online eller en Blu-ray-film i høj kvalitet, vil du nyde begge dele.

  Læs mere Luk Se alle TV

  Ultra Pixel HD

  Vores nyeste innovation, Ultra Pixel HD-billedprocessoren, løfter billedkvaliteten til et helt nyt niveau. PQ-processoralgoritmerne konverterer ethvert indgangsbillede til den bedste Ultra HD-opløsning på din skærm. Resultatet? Uanset om du ser en video online eller indhold, som allerede er i Ultra HD-kvalitet, oplever du det ultimative inden for Ultra HD-skarphed.

  Se alle TV Læs mere Luk

  Perfect Pixel HD

  Designet til at levere vores mest avancerede, flimmerfrie billeder med uovertruffen skarphed og klarhed. Hver eneste pixel i billedet forbedres, så den passer bedre til de omgivende pixel. Resultatet er en unik kombination af skarphed, naturlige detaljer, levende farver, overlegen kontrast og flydende, naturlige bevægelser.

  Se alle TV Læs mere Luk

  Pixel Precise HD

  Vi har bygget videre på vores succesfulde Pixel Plus og løftet billedkvalitet i høj opløsning til et nyt niveau. Ved brug af Super Resolution-teknologien, som er det næste fremskridt inden for bevægelsesskarphed og fine detaljer, leverer vi den bedste Full HD TV-billedkvalitet for alle typer indhold. Så uanset om du ser en video online eller en Blu-ray-film i høj kvalitet, vil du nyde begge dele.

  Se alle TV Læs mere Luk

  Pixel Plus HD

  Vores avancerede digitale billedbehandlingsteknologi øger skarpheden ved bevægelser og leverer en fantastisk kontrast. Din fordel? Knivskarpe billeder med en utrolig detaljeringsgrad og dybde, hver gang og fra alle kilder.

  Se alle TV Læs mere Luk

  Digital Crystal Clear

  Nyd ekstremt klare billeder fra enhver kilde. Denne pakke fyldt med billedinnovation justerer og optimerer billedkvaliteten for at opnå den optimale kontrast, farve og skarphed.

  Se alle TV Læs mere Luk
 • 3D Max

  Den ultimative 3D-oplevelse

  Philips 3D Max-teknologien leverer betagende og virkelighedstro 3D-billeder i Full HD vha. smart synkronisering af de signaler, det sender mellem dine batteridrevne 3D Max-briller og dit Smart 3D Full HD TV... og det hele sker på et splitsekund. I kombination med Ambilight giver det dig den ultimative biograflignende TV-oplevelse i dit eget hjem.

  Easy 3D

  Den mest behagelige 3D-oplevelse

  Philips Easy 3D giver dig mulighed for at nyde behagelig TV-visning i timevis takket være den passive 3D-teknologi og Easy 3D-brillerne, der leverer dybde, fejlfri billedkvalitet og maksimal komfort uden flimmer. Og når det kombineres med Ambilight, bliver oplevelsen bare endnu bedre.

  2D til 3D-konvertering

  Forvandl 2D-indhold til en betagende 3D-oplevelse

  Se hele din filmsamling i levende og fejlfri 3D – selv sort/hvide klassikere. En konvertering i høj kvalitet af ethvert 2D-indhold til 3D sikrer, at detaljer som f.eks. undertekster vises med en konstant dybde. Og da konverteringen sker i realtid, kommer du aldrig til at vente!

  3D-dybdejustering

  3D som du kan lide det

  Alle mennesker opfatter 3D forskelligt. Derfor giver Philips dig mulighed for at tilpasse 3D-dybdeniveauet efter dine personlige specifikationer. Den unikke justering gør det muligt at vælge det 3D-dybdeniveau, der passer bedst til dig, så visningen bliver mere behagelig for øjnene.

  3D-TV

  Visse ting nydes bedst hjemme hos dig selv.

  Det er nok ikke alle, der har lyst til at befinde sig midt i en hæsblæsende biljagt, men når den opleves i levende 3D, er det straks bedre. Mærk suset mod ansigtet og vinden i håret – og det hele sker i din egen stue.

  Luk Læs mere Se 3D-TV

Ambilight

Gør TV-oplevelsen levende

I modsætning til almindelige TV skaber Ambilight et blødt lysskær omkring skærmen, som følger handlingen på skærmen med præcision, hvilket skaber en mere medrivende TV-oplevelse.

Du kan endda justere visningseffektens intensitet og programmere Ambilight til at fungere perfekt uanset farven på den væg, lyset kastes op på – så det passer ind i enhver indretning.

Læs mere Luk Se Ambilight TV Afspil video
Klik her for at se oplevelsen
Slå Ambilight: TIL (3-sidet) / TIL (4-sidet) / FRA
Luk

TV-udvalg

Det er en personlig ting at vælge et TV. Uanset om du vælger at se en film eller surfe på internettet,
har vi det perfekte Smart TV, som passer til dig og din indretning.
*Specifikationerne afhænger af land og TV-model.

 • 9000

  • Ultra HD-opløsning
  • 3-sidet Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certificeret
 • DesignLine

  • 3-sidet Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certificeret
 • Elevation

  • 4-sidet Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz PMR
  • Ultraslank
  • Wi-Fi-certificeret
 • 8000

  • 3-sidet Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Integreret kamera
  • Wi-Fi-certificeret
 • 7000

  • 3-sidet Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz PMR
  • Integreret kamera
  • Wi-Fi-certificeret
 • 6000

  • 2-sidet Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certificeret
 • 5000

  • 2-sidet Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certificeret
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz PMR
  • Skype*
  • Wi-Fi-certificeret*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz PMR
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Små skærme

  • 200 Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • 3D Smart LED-TV i DesignLine-serien

   Klart anderledes
   46", 55"
  • 3D Smart LED-TV i DesignLine-serien

   Mere end TV – innovativ kunst

   Det revolutionerende svævende glasdesign i Philips DesignLine trodser enhver beskrivelse. Eller gør det? Tankerne ledes hen på ord som iøjnefaldende, innovativt og overlegen ydeevne. Og også betagende...

  • 9000-serien af ultraslanke Ultra HD Smart LED-TV

   Prisvindende ydeevne
   65"
  • 9000-serien af ultraslanke Ultra HD Smart LED-TV

   Opløsning defineret på en ny måde
   84"
  • 9000-serien af ultraslanke Ultra HD Smart LED-TV

   Ultra HD LED-TV med Ambilight

   Oplev den ultimative ydelse og klarhed med Philips Ultra HD TV i 9000-serien. Vores Ultra HD Pixel Engine bruger hex-core-behandling til at give dig knivskarpe billeder på både oprindeligt 4K- og FHD-konverteret indhold.

  • 9000-serien af ultraslanke Ultra HD Smart LED-TV

   Ultra HD LED-TV med Ambilight

   Oplev den ultimative ydelse og klarhed med Philips Ultra HD TV i 9000-serien. Vores Ultra HD Pixel Engine bruger hex-core-behandling til at give dig knivskarpe billeder på både oprindeligt 4K- og FHD-konverteret indhold.

  • Elevation ultraslankt LED-TV

   En lys ide er blevet endnu lysere
   60"
  • Elevation ultraslankt LED-TV

   Ultraslankt LED-TV med 4-sidet Ambilight XL

   Nyd den mest medrivende TV-oplevelse nogensinde med Elevation Full HD LED-TV. 4-sidet Ambilight XL skaber en illusion af, at dit TV svæver i en glorie af lys. Og uanset om du vælger at montere det på væggen eller bruger vores nyskabende gennemsigtige fod, betyder kombinationen af ultratynde mål og autentiske materialer, at det er som skabt til at imponere.

  • 3D Smart LED-TV i 8000-serien

   Opløftende underholdning
   40", 46", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 8000-serien

   Højtydende LED-TV med Ambilight

   Den uovertrufne ydeevne findes i detaljerne: Philips' højtydende 8000-serie forudser dine behov og ønsker ved fuldt ud at integrere den ultimative teknologi i en enkelt slank maskine. Dit TV.

  • 3D Smart LED-TV i 7100-serien

   En ny definition af stil og innovation
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 7000-serien

   En ny definition af stil og innovation
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 7100-serien

   Det ultraslanke LED-TV med Ambilight

   Giv dit liv en smuk ny dimension med et 3D Smart LED-TV fra Philips' 7100-serie. Hold nemt kontakten takket være det indbyggede kamera og Skype™, eller giv slip, og lad dig rive med af Easy 3D og 3-sidet Ambilight. Dit TV – dit valg.

  • 3D Smart LED-TV i 7000-serien

   Det ultraslanke LED-TV med Ambilight

   Giv dit liv en smuk ny dimension med et 3D Smart LED-TV fra Philips' 7000-serie. Hold nemt kontakten takket være det indbyggede kamera og Skype™, eller giv slip, og lad dig rive med af Easy 3D og 3-sidet Ambilight. Dit TV – dit valg.

  • 3D Smart LED-TV i 6000-serien

   Skønhed og intelligens
   42", 47", 55", 60"
  • 3D Smart LED-TV i 6000-serien

   Det ultraslanke LED-TV med Ambilight

   Giv din TV-oplevelse en ny dimension med et 3D Smart LED-TV fra Philips' 6000-serie. Lad dig ikke narre af det slanke design – det er fyldt med funktioner som f.eks. Skype™, Easy 3D, 2-sidet Ambilight og meget mere.

  • 3D Smart LED-TV i 5000-serien

   En rejse ud over skærmen
   32", 42", 47", 50"
  • 3D Smart LED-TV i 5000-serien

   3D Smart LED-TV med Ambilight

   Bliv revet med af handlingen – online og offline – med 3D Smart LED TV fra Philips' 5000-serie med Ambilight. Nyd den levende kvalitet ved Full HD LED, Smart TV's uendelige muligheder og vores mest behagelige 3D-oplevelse til dato.

  • 4900-serien af ultraslanke 3D Smart LED-TV

   Kom helt tæt på
   32", 42", 47", 50"
  • 3D Smart LED-TV i 4500-serien

   Kom helt tæt på
   32", 40", 46", 55"
  • 3D LED-TV i 4300-serien

   Hold på popcornene
   32", 40", 46", 55"
  • 4390-serien af slanke 3D Smart LED-TV

   Hold på popcornene
   39", 47"
  • Smart LED-TV i 4200-serien

   Mere end blot visning
   32", 39", 42", 46", 50"
  • 4900-serien

   Oplev det ultraslanke 3D Smart LED-TV

   Bliv en del af handlingen både online og offline med Philips 4908-serien af 3D Smart LED-TV. Med Pixel Plus HD-processoren kan du nyde fantastisk 3D og en verden af onlineindhold i klare, levende detaljer. Integreret Wi-Fi gør tilslutningen let som en leg.

  • 3D Smart LED-TV i 4500-serien

   Oplev 3D Smart LED-TV

   Bliv en del af handlingen – online og offline – med 3D Smart LED-TV fra Philips' 4500-serie. Takket være kraften fra Pixel Plus HD-processoren kan du nyde fremragende 3D og en verden af onlineindhold med klare, levende detaljer. Integreret W-Fi gør det nemt at oprette forbindelse.

  • 4390-serien af slanke 3D Smart LED-TV

   Slankt 3D LED-TV med ekstra adrenalin

   Oplev underholdning i fantastisk LED-kvalitet på Philips 4398-seriens 3D LED-TV. Med kraft fra Pixel Plus HD-processoren bliver dit foretrukne 3D-indhold levende med virkelighedstro detaljer.

  • 3D LED-TV i 4300-serien

   3D LED-TV med ekstra adrenalin

   Oplev underholdning i fremragende LED-kvalitet på 3D LED-TV fra Philips' 4300-serie. Takket være Pixel Plus HD-processoren bliver dit foretrukne 3D-indhold vækket til live med levende detaljer.

  • Smart LED-TV i 4200-serien

   Få forbindelse med Smart LED-TV

   Du kan nemt oprette forbindelse til en verden af onlineindhold med et Smart LED-TV fra Philips' 4200-serie med integreret Wi-Fi. Nyd ekstremt klare og levende billeder fra enhver kilde takket være Digital Crystal Clear. Føl dig forbundet med underholdningen.

  • Smart LED-TV i 3200-serien

   Mere end blot visning
   32", 39", 40", 46"
  • 3100-serien af slanke Full HD LED-TV

   Rendyrket underholdning
   32" HD, 32" FHD, 39", 40", 42", 47"
  • LED-TV i 3100-serien

   Rendyrket underholdning
   50"
  • 3080-serien af Full HD LED-TV

   Rendyrket underholdning
   32" HD, 39", 40", 50"
  • 3070-serien af Full HD LED-TV

   Rendyrket underholdning
   32" HD, 40"
  • LED-TV i 3000-serien

   Rendyrket underholdning
   32", 39", 40"
  • Smart LED-TV i 3200-serien

   Få forbindelse med Smart LED-TV

   Udforsk en verden af onlineindhold med et Smart LED-TV fra Philips' 3200-serie med integreret Wi-Fi. Nyd ekstremt klare og levende billeder fra enhver kilde takket være Digital Crystal Clear. Føl dig forbundet med underholdningen.

  • 3100-serien af slanke Full HD LED-TV

   Nyd LED-TV

   Nyd skarpe, klare billeder med et Full HD LED-TV i Philips' 3188-serie med kraften fra Digital Crystal Clear. Denne serie kombinerer levende billeder, fantastisk lyd og et minimalistisk TV-design. Tag et med hjem for at få en mindeværdig TV-oplevelse.

  • LED-TV i 3100-serien

   Oplev LED-TV

   Nyd skarpe, klare billeder med et LED-TV fra Philips' 3100-serie med kraften fra Digital Crystal Clear. Denne serie kombinerer levende billeder, fantastisk lyd og et minimalistisk TV-design. Tag et med hjem for at få en mindeværdig TV-oplevelse.

  • 3080-serien af Full HD LED-TV

   Nyd LED-TV

   Nyd et LED-TV fra Philips 3088-serien med kraften fra Digital Crystal Clear, der giver ekstremt levende billeder kombineret med et minimalistisk TV-design. Tag et med hjem for at få en mindeværdig TV-oplevelse i ethvert rum.

  • 3070-serien af Full HD LED-TV

   Nyd LED-TV

   Nyd et LED-TV fra Philips 3078-serien med kraften fra Digital Crystal Clear, der giver ekstremt levende billeder kombineret med et minimalistisk TV-design. Tag et med hjem for at få en mindeværdig TV-oplevelse i ethvert rum.

  • LED-TV i 3000-serien

   Oplev LED-TV

   Nyd et LED-TV fra Philips' 3000-serie med kraften fra Digital Crystal Clear, der giver ekstremt levende billeder, et raffineret, minimalistisk TV-design og meget, meget mere. Tag et med hjem for at få en mindeværdig TV-oplevelse i ethvert rum.

  • Smart LED-TV med lille skærm i 4200-serien

   Underholdning i ethvert rum
   22" FHD, 24" HD
  • Full HD LED-TV med lille skærm i 4000-serien

   Lille skærm - store muligheder
   22" FHD, 24" HD
  • LED-TV med lille skærm i 3100-serien

   Rendyrket underholdning
   20" HD, 22" FHD, 24" HD
  • Full HD LED-TV med lille skærm i 2900-serien

   Underholdning, som passer til din livsstil
   19" HD, 22" FHD, 24" HD, 26" HD
  • Smart LED-TV med lille skærm i 4200-serien

   Smart LED-TV, der passer til din livsstil

   Du kan nemt oprette forbindelse til en verden af onlineindhold med Smart LED-TV i Philips 4200-serien med integreret Wi-Fi. Nyd ekstremt klare og levende billeder fra enhver kilde takket være Digital Crystal Clear. Takket være den kompakte størrelse passer det ind overalt.

  • Full HD LED-TV med lille skærm i 4000-serien

   De bedste ting kommer ofte i små pakker.

   Et Full HD LED-TV med lille skærm fra Philips' 4000-serie udnytter kraften fra Digital Crystal Clear til at levere ekstremt levende billeder kombineret med et minimalistisk TV-design, der gør det muligt at nyde rendyrket underholdning i rum af enhver størrelse.

  • LED-TV med lille skærm i 3100-serien

   Nyd LED-TV

   Nyd et LED-TV fra Philips 3108-serien med kraften fra Digital Crystal Clear, der giver ekstremt levende billeder kombineret med et minimalistisk TV-design. Tag et med hjem for at få en mindeværdig TV-oplevelse i ethvert rum.

  • Full HD LED-TV med lille skærm i 2900-serien

   Nyd et LED-TV fra Philips' 2900-serie med kraften fra Digital Crystal Clear, der giver ekstremt levende billeder kombineret med et minimalistisk TV-design. Tag et med hjem for at få en mindeværdig TV-oplevelse i ethvert rum.

Luk

Hvad sker det, når en designfilosofi trodser de traditionelle TV-konventioner?

Vi præsenterer

DesignLine

Opdag DesignLine
del-1

Inspireret

af moderne design

Vores rammefrie skærm af glas er smuk både tændt og slukket og giver TV en anden definition end "bare teknologi", så det ophøjes til et unikt design. Stil den op ad en væg i et atelier, gør den til en af indretningens designklassikere, eller hæng den op sammen med moderne kunst i et galleri – den passer altid perfekt ind, uanset hvor den er.

Læs mere Luk

Brug skyderen eller pilene nedenfor.

del-2 del-3 del-4

På grundlag af den succes, vi har skabt i løbet af de seneste to år med DesignLine, blev vi klar over, at 2013 krævede et mere dristigt skridt. Vores designteam har tilstræbt en mere holistisk løsning med "interiørpasform", der passer fuldstændigt til et moderne boliginteriør, og de nåede til slut frem til, at en indre flade var nøglen til at bryde den traditionelle TV-arketype.

Sammen med ingeniørerne i Bruges skulle designerne finde den rigtige glasfinish, som passede til designet, samtidig med at den leverede en fantastisk avanceret TV-oplevelse. Den jævne graduering på den nederste del af glasset gav os den "svævende" fornemmelse, vi havde søgt efter.

Rod White, overordnet kreativ leder

Rod White, overordnet kreativ leder
del-5 del-6 del-7 del-8
Frank Rettenbacher, overordnet produktdesigner

Frank Rettenbacher, overordnet produktdesigner

Med DesignLine ønskede vi at skabe en superenkel genstand og lægge afstand til det nuværende produktsprog inden for domænet. Vi ønskede at skabe en ny definition af TV med en ny arketype og en stærk personlighed - et TV uden fod, uden stander og uden en synlig ramme. Ét fejlfrit stykke glas, der står op ad væggen, og intet andet.

Når det var slukket, ønskede vi at sløre skærmens kanter, så den faldt smukt ind i enhver boligindretning. En blød graduering fra sort til gennemsigtig skaber en magisk svævende fornemmelse, og det 3-sidede Ambilight understøtter denne effekt.

Som designer er dette et af de største øjeblikke i min karriere. Det har været meget givende at se et skitseudkast blive til virkelighed. Teknologien har endelig givet os mulighed for at realisere den ide, vi har forestillet os så længe.

del-9 del-10

Jeg er omgivet af en hær af glade innovatører. Sammen marcherer vi som én samlet enhed mod et mere spændende sted kaldet DesignLine.

Det føles som en revolution, men hver enkelt knytnæve holder en fin pen på 0,13 mm.

Robert Phillips, kreativ brand-direktør

Robert Phillips, kreativ brand-direktør
del-11

DesignLine Smart Mount

Uanset om du vælger at læne dit nye TV op ad væggen, hænge det op eller sætte det på en stander, er der en monteringsløsning, der opfylder dine behov. Besøg vores online Quick Start Guide, som gør opsætningen enkel…

Smart-interaktion

iPad

Nu kan du dele fotos, videoer og meget mere trådløst med SimplyShare.

Del indhold fra rum til rum, fra TV til TV (Multiroom)* eller endda tilbage til din Smart-enhed med Philips Wi-Fi Smart Screen og MyRemote-app'en.

*Tilgængelig fra sommeren 2013, via softwareopdateringer, kun fra et Philips-TV til et andet Philips-TV, 2013-modeller.

Læs mere Luk Opdag DesignLine Få flere oplysninger

Smart TV

Det integrerede Wi-Fi på dit Philips DesignLine Smart TV gør det hurtigt og nemt at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk, så du får trådløs adgang til en verden af onlineindhold derhjemme, som også kan deles trådløst.

DesignLine leveres med vores nyeste intuitive og brugervenlige smarte fjernbetjening. Forestil dig alle de sædvanlige funktioner, som du ville forvente, samt et tastatur til nem tekstindtastning på bagsiden og nem navigation med en markør.

Læs mere Luk Opdag DesignLine

Fantastisk billedkvalitet

Oplev storslået billedkvalitet med Full HD LED-TV, medrivende aktiv 3D og 3-sidet Ambilight.

Opdag DesignLine
 • Enestående

  lydkvalitet

  Vi præsenterer Philips Fidelio
  SoundSphere-biografhøjttalersystem

  Et elegant TV fortjener uovertruffen lydkvalitet. Lyd, som løfter underholdningen til et højere niveau. Derfor har vores lydingeniører udviklet Philips Fidelio SoundSphere-biografhøjttalersystemet, som fuldender vores DesignLine TV.

  Fremragende krystalklar lyd med udsøgt design og finish. Fordi vi ved, at man nogle gange bare ikke kan nøjes med mindre end en håndlavet højttaler.

  Læs mere Luk
 • Mærk stemningen ved en live-optræden

  • SoundSphere giver en naturlig, dyb og bred lydoplevelse.
  • SoundCurve sikrer krystalklar lyd
  • FullSoundTM beriger din musik med fyldigere bas og mere klarhed
  • Stream musik via Bluetooth Apt-X
  • Optisk AUX-indgang til nem tilslutning
Luk

Lokal kampagne

Lokal kampagnetitel

Hvorfor nøjes med at se TV, når du også kan opleve en verden af underholdning, information og sociale netværk, mens du sidder behageligt i din egen stue?

Lokal kampagneknap

Awards

Vi bestræber os hele tiden på at omdefinere vores fjernsyn. Og det kan ses.
Opdag vores prisbelønnede LED-TV

Luk
Ambilight

Frigør lyset

Luk
Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produkter, og sammenlign dem, før du bestemmer dig

Start nu 

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Besøg vores omfattende onlinesupport, eller kontakt os.

Besøg support