Tilbage til produktoversigt
Philips 4000 series Ultratyndt Smart LED-TV 99 cm (39

Mere end blot visning

4000 series Ultratyndt Smart LED-TV 39PFL4208T/12

Med ultraslankt Smart LED-TV

Få nemt forbindelse til en verden af online-indhold med Philips 4208-seriens Smart LED-TV med integreret Wi-Fi. Nyd ekstremt klare og levende billeder fra enhver kilde takket være Digital Crystal Clear. Føl en forbindelse til underholdningen.

Vigtigste nyheder

En verden af onlineindhold lige ved fingerspidserne

 • Skype™ til nemme stemme- og videoopkald på dit TV
 • Integreret Wi-Fi, så du let kan få onlineforbindelse til resten af verden
 • Smart TV – en verden af onlineunderholdning
 • Del nemt fotos, musik og film via DLNA

Få kontrol over, hvordan du deler og optager på den store skærm

 • MyRemote-app – betjen dit TV med din telefon eller tablet

Oplev den næste dimension inden for underholdning

 • Fuld HD LED-TV – fremragende LED-billeder med utrolig kontrast
 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) giver klar bevægelsesskarphed
 • Digital Crystal Clear forbedrer billedkvaliteten
 • To USB-stik til rigelig multimedieadgang
 • Tre HDMI-indgange og EasyLink for integreret tilslutning
 • Mærk kraften af 20 W RMS og Incredible Surround

Wave your flag med Ambilight TV-appen
Med Philips Ambilight TV-appen kan du vælge dit lands nationalflag eller nationale farver, så dit TV omgives af de farver, der betyder mest for dig.

Funktioner

Skype™ til nemme stemme- og videoopkald på dit TV

Tilføj en ny dimension til dine opkald, og del oplevelser med de mennesker, du holder af, uanset hvor de er. Med Skype™ på dit TV kan du foretage stemme- og videoopkald fra din dagligstue. Bare tilslut et Philips TV-kamera (ekstraudstyr) (PTA317) til dit TV, og nyd fantastisk video- og lydkvalitet fra behagelige omgivelser i din sofa.

Skype™ TV-videoopkald*
Integreret Wi-Fi

Integreret Wi-Fi, så du let kan få onlineforbindelse til resten af verden

Det integrerede Wi-Fi på dit Philips Smart TV gør det hurtigt og nemt at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk, så du får adgang til en verden af indhold eller trådløs deling i hjemmet.

Smart TV – en verden af onlineunderholdning

Udforsk de grænser, der ligger uden for et traditionelt TV. Lej og stream film, videoer, spil og meget mere direkte til dit TV fra onlinevideobutikker. Se TV, du er gået glip af, fra dine yndlingskanaler, og nyd et stort udvalg af online-apps med Smart TV. Hold forbindelsen til familie og venner med Skype™ eller sociale netværk. Eller... bare søg på internettet!

SimplyShare TV

Del nemt fotos, musik og film via DLNA

Del fotos, musik, videoer og film via DLNA ved brug af din smartphone, tablet eller computer, og nyd dem på den store skærm. Deling på den nemme måde.

Fuld HD LED-TV – fremragende LED-billeder med utrolig kontrast

Billedkvalitet betyder noget. Almindelige HDTV leverer kvalitet, men du forventer det bedste. Forestil dig imponerende skarpe detaljer kombineret med høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarp billedopløsning, realistiske farver og et virkelighedstro billede – samt et lavt strømforbrug. Du behøver ikke lede videre. Fuld HD LED leverer flere detaljer end almindelige HDTV. Og flere detaljer i billedet betyder, at du får en mere intens TV-oplevelse.

Full HD LED-TV

200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) giver klar bevægelsesskarphed

For at opnå billeder med bevægelser, der fremstår præcise, flydende og naturlige, har Philips skabt PMR – vores standard for måling af skarpheden i billeder med bevægelse. Perfect Motion Rate er det kombinerede resultat af vores unikke videobehandling, antallet af billeder pr. sekund og opdateringshastigheden for hvert billede, perfekt nedtoningskapacitet og baggrundsbelysningsteknologi. Et højere PMR-tal bidrager til en højere kontrast og større skarphed ved bevægelse – hvilket giver dig et uovertruffent billede.

Digital Crystal Clear forbedrer billedkvaliteten

Nyd ekstremt klare billeder fra enhver kilde. Denne pakke fyldt med billedinnovation justerer og optimerer billedkvaliteten for at opnå den optimale kontrast, farve og skarphed.

Digital Crystal Clear
To USB-stik (fotos, musik, video)

To USB-stik til rigelig multimedieadgang

Med to USB-stik kan du lade en harddisk være tilsluttet for USB-optagelse og TV på pause, så du altid har kontrol over din personlige programmering. Den praktiske ekstra USB-port betyder, at det aldrig vil forstyrre din optagelse, når du tilslutter et Skype™-kamera eller ønsker adgang til JPEG-fotos, MP3-musik- og videofiler, der er gemt på dine USB-lagerenheder.

Tre HDMI-indgange og EasyLink for integreret tilslutning

Undgå kabelrodet vha. et enkelt kabel til både billede- og lydsignaler fra dine enheder til dit TV. HDMI bruger ukomprimerede signaler, der sikrer den højeste kvalitet fra kilden til skærmen. Sammen med Philips EasyLink har du blot brug for en enkelt fjernbetjening til at udføre de fleste handlinger på TV, DVD, Blu-ray, set-top-boks eller hjemmebiografsystem.

Tre HDMI med EasyLink
20 W RMS Incredible Surround

Mærk kraften af 20 W RMS og Incredible Surround

Skab en virkelighedstro lydscene. Kraftige forstærkere og Incredible Surround giver dig mulighed for at opleve total surround-lyd med større dybde og bredde som et perfekt supplement til din avancerede TV-oplevelse.

MyRemote-app – betjen dit TV med din telefon eller tablet

Betjen dit TV, og optag på farten uden fjernbetjening vha. én nem app. Omdan din tablet eller smartphone til en fjernbetjening med alle valgmulighederne fra din oprindelige fjernbetjening plus ekstra funktioner som f.eks. tekstindtastning. SimplyShare-funktionen sender indhold til dit TV. Digitale TV-udsendelser overføres til dine enheder vha. Wi-Fi-smart-skærmen. Hold dig opdateret ved at optage dine foretrukne programmer på farten vha. on-the-go MyRemote-optagelse. Du skal blot bladre gennem indholdet i TV-programguiden for at vælge, hvilke udsendelser du vil optage og se senere. Et Smart TV fortjener en virkelig smart app.

Eco passport

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

* MyRemote-app'en og de tilknyttede funktioner varierer afhængigt af TV-modellen og landet samt Smart-enhedsmodellen og OS. Du kan finde flere oplysninger på: www.philips.com/TV.

* Kompatibiliteten afhænger af Android 4.2 eller nyere med Wi-Fi Miracast-certificering. For at få flere oplysninger henvises til dokumentationen til enheden.

* Besøg www.philips.com/TV for at finde ud, hvilke tjenester der udbydes med Smart TV-app'en i dit land

* USB-optagelse fungerer kun på digitale kanaler, og optagelserne kan være begrænset af copyright-beskyttelse på udsendelserne (CI+). Der kan være begrænsninger afhængigt af land og kanal.

* Philips TV-kamera (PTA317) sælges separat.

* TV'et understøtter DVB-modtagelse af gratis kanaler. Bestemte DVB-udbydere understøttes muligvis ikke. Du kan se en opdateret liste i afsnittet Ofte stillede spørgsmål på Philips' support-websted. For nogle udbydere kræves der programkort eller abonnement. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger.

* Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.

* EPG og den faktiske synlighed (op til 8 dage) afhænger af land og operatør.

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Registrér

Ejer du dette produkt?

Registrer dit produkt

39PFL4208T/12