Tilbage til produktoversigt
Philips InStyle Spot Radar 57928/48/16

Dekorer dit hjem med lys

InStyle Spot 579284816

Disse industrielt inspirerede LED-spotlamper fra Philips kan vendes i alle retninger og giver et kraftigt, varmt hvidt lys. Kraft og præcision i et minimalistisk design. Dæmp lyset for at skabe en hyggelig stemning. Et slankt design med hvid finish.

Vigtigste nyheder

Tilpas belysningen efter dine behov

  • Udtryksfulde og elegante former, førsteklasses materialer
  • Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

Avanceret LED belysning

  • High Power LED
  • Varm hvid lyseffekt
  • Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt
  • Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

Særlige egenskaber

  • Kan frit drejes i alle retninger

Bæredygtige løsninger til lys

  • Energibesparende
  • Ekstremt lang levetid

Funktioner

Flere anvendelsesmuligheder og typer af finish, så de passer til din smag

Hvis du er en af dem, der nyder design og godt kan lide at eksperimentere med de sidste nye stilarter og temaer i dit hjem, så skulle du prøve Philips InStyle. Det er en række af dekorative pendellamper, væglamper, loftslamper, gulv- og bordlamper i førsteklasses materialer og forskellige farver.

Flere programmer
High Power LED

High Power LED

Denne lampes LED-modul er en unik løsning udviklet af Philips, der kombinerer 3 LED'er i et syntetisk aluminiumskabinet. Denne teknik giver en optimal lysudledning og en 100 % ensartet lysfarve.

Varm hvid lyseffekt

Belys dit hjem med varme lyseffekter takket være den seneste LED innovation. Philips introducerer den nyeste generation af LED'er med varmt hvidt lys og høj effekt med en farvetemperatur på 2700 Kelvin. Denne nyskabelse løfter Philips-lysarmaturerne til nye højder og lader dig kombinere elegance og atmosfære med lys- og energieffektivitet.

Varm hvid lyseffekt
Høj lyskvalitet

Høj lyskvalitet med stærk lyseffekt

Et LED-belysningsmodul på 7,5 W producerer, hvad der svarer til en 40 W glødepære (350 Lumen). Spar energi, og få stærk lyseffekt.

Justerbar lysintensitet med lysdæmperkontakt

Juster lysintensiteten i LED-lyskilderne fra Philips med en lysdæmperkontakt (medfølger ikke). Dette gør lampen perfekt til at skabe den rette stemning til enhver lejlighed, om det er en hyggelig middag for to eller afslapning med familie og venner i stuen. Philips har testet en række væglysdæmpere, der har vist sig at være kompatible med vores LED-lys. Der findes en liste over kompatible dæmpere i download- og supportafsnittet.

Kan dæmpes
Energibesparende

Energibesparende

Denne Philips-lyskilde sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

Ekstremt lang levetid

En lyskilde, du kan stole på. Philips LED-lyskilder giver en ekstremt lang levetid på mindst 20.000 timer (hvilket svarer til 20 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Med LED-lyskilder fra Philips behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilder, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

Ekstremt lang levetid
Kan drejes frit

Kan frit drejes i alle retninger

Du kan dreje lampehovedet på Philips-lampen i den ønskede retning og lyse op, hvor der er behov for det.

Udtryksfulde og elegante former, førsteklasses materialer

Philips InStyle-lysarmaturer er designet til at passe perfekt ind i enhver indretning med flere forskellige stilarter, der matcher alle hjem. De mange funktioner og muligheder går godt i spænd med gardiner, møbler og tilbehør, så du kan opnå det ønskede udseende. Særlig opmærksomhed omkring detaljer og udformninger giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og indrette boligen helt efter dit eget hoved. Det giver en indbydende atmosfære og omgivelser, som du kan nyde sammen med venner og familie.

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Registrér

Ejer du dette produkt?

Registrer dit produkt

57928/48/16