Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl4010w_12/19hfl4010w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Professionelt LED-TV

  Et unikt natbords-TV

  Dette unikke Hospitality TV er den perfekte løsning til montering tæt på patientens seng. Det er designet som supplement til sundhedssektoren, forhindrer forstyrrelser af andre patienter og optimerer komforten ved at skabe en privat seeroplevelse Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelt LED-TV

19" HeartLine, LED, DVB-T2/T/C og IPTV 19HFL4010W/12 Find lignende produkter

Et unikt natbords-TV

Med utrolig funktionalitet til patienterne

 • LED-TV til billeder med utrolig kontrast

  LED-TV til billeder med utrolig kontrast

  Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug og smukke linjer kombineret med høj lysstyrke, utrolig kontrast og levende farver.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • SmartInfo giver opdaterede, interaktive sundhedsrelaterede oplysningssider

  SmartInfo giver opdaterede, interaktive sundhedsrelaterede oplysningssider

  SmartInfo giver dig mulighed for nemt tilbyde patienterne oplysninger om hospitalet og om sundhed. Patienterne har adgang til dette interaktive hospitalswebsted, selv når TV'et ikke er sluttet til intranettet eller internettet. Du kan ændre information regelmæssigt og nemt holde patienterne opdateret med de seneste oplysninger.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Hvid æstetik til sundhedsvæsenet

  Hvidt design med runde hjørner giver en mere et behageligt udseende i sundhedsvæsenet.

 • Oplyste touchbetjeningstaster foran med nærhedsregistrering

  Det innovative natbords-TV har et smart-touchbetjeningspanel på undersiden af TV'et, der giver dig en personlig brugeroplevelse. De oplyste kontroltaster gør navigationen nem, selv i mørke. Den plane, vaskbare overflade og tastaturlåsen gør det nemt at rengøre.

 • Medicinsk godkendt strømforsyning sikrer sikkerhed med lav emission

  Grundlæggende sikkerhed, essentiel ydeevne og pålidelighed er centrale krav i et professionelt klinisk miljø. I modsætning til standard-TV anvender Philips HeartLine særlige medicinsk godkendte strømforsyninger til at imødekomme disse krav. De overholder standarden EN/IEC 60601-1, som sikrer den grundlæggende sikkerhed og essentiel ydeevne. De overholder også den fælles standard EN/IEC 60601-1-2 for medicinsk godkendte elektromagnetiske test og kompatibilitet. I mange lande er det et obligatorisk krav, at hospitaler og klinikker overholder disse standarder.

 • Galvanisk adskilt hovedtelefonstik

  Hovedtelefonstikket er galvanisk isoleret for at sikre den sikrest mulige forbindelse mellem patientens hovedtelefon og Philips Heartline TV. Galvanisk isolering er nødvendig for at sikre en fejlsikker adskillelse af hovedtelefonstikket fra det elektriske miljø i nærheden af patientens seng.

 • Antimikrobielt kabinet, som aktivt forhindrer bakterievækst

  Bakterier er blevet et stigende problem på hospitaler og i kliniske miljøer over hele verden, da de kan forårsage livstruende infektioner. Philips HeartLine TV håndterer denne udfordring ved brug af et JIS Z2801-godkendt antimikrobielt tilsætningsstof i kabinetmaterialet, hvilket gør det til en integreret del af skærmens kabinet. Din og dine patienters sundhed er nu sikret af dette beskyttende skjold, som forhindrer væksten af de mest almindelige mikroorganismer som f.eks. "Staphylococcus aureus (mave-tarm-katar)", "Escherichia coli (E-colibakterie)" og "Klebsiella (lungebetændelse)".

 • Smart TV-apps med mange dedikerede tjenester til hotelbranchen

  Philips Smart TV-apps består af et stadigt stigende udvalg af programmer, lige fra YouTube til sociale netværks-apps og mange flere. Den dedikerede version er skræddersyet til brug i hotelbranchen og har flere fordele, f.eks. sikrer den, at gæsternes oplysninger slettes efter brug, og du kan undgå, at ulovligt indhold skader din virksomhed.

 • Serial Xpress Protocol til interaktive systemer

  TV'et kan sluttes til eksterne dekodere og set-top-bokse fra alle de store interaktive systemudbydere via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Visning af ur på skærmen som service for gæsten

  Med vores nye skærmur kan gæsterne nemt få vist det aktuelle klokkeslæt. Med et tryk på en knap vises uret på TV-skærmen og kombinerer forbedret visning med formindsket strømforbrug.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

Se alle specifikationer
 • Fjernbetjening medfølger ikke. Valgfri fjernbetjening er nødvendig under installationen af TV'et. Nogle funktioner kan ikke betjenes uden valgfri fjernbetjening.
 • Tilgængelige funktioner afhænger af implementeringen, der er valgt af integrator.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087, udg. 2. Det faktiske energiforbrug afhænger af, hvordan fjernsynet bruges.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i