Professional LED LCD-TV

  Alsidig og fremragende på enhver måde

  Dette moderne TV til hotelbranchen giver mere komfort på værelserne for gæsterne. Det giver dig også mulighed for at give dine gæster HD-kanaler i både enkeltstående og interaktiv opsætning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professional LED LCD-TV

22" PrimeSuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 22HFL4372D/10 Find lignende produkter

Alsidig og fremragende på enhver måde

Philips digitale LED LCD-TV til hotelbranchen

 • Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette Full HD LED-TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. Dertil kommer, at LED-belysningsteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • Med tema-TV kan gæsterne let finde deres egne kanaler

  Med tema-TV kan gæsterne let finde deres egne kanaler

  Tema-TV giver en avanceret brugergrænseflade, som giver gæsterne mulighed for at navigere i gæstemenuen og finde kanaler fra deres eget land, nyheder og hotelinformation uden brug af et interaktivt underholdningssystem.

 • USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB-stikket giver adgang til jpeg-fotos, mp3-musik og videofiler på de fleste USB-sticks (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit TV og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre og dele dem med andre.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • VSecure til digital indholdsbeskyttelse på hoteller

  For at kunne vise det bedste HD-indhold til gæsten kræver indholdsindustrien strenge sikkerhedsforanstaltninger. Philips har udviklet en totalløsning til HD-indhold på hoteller bestående af VSecure til beskyttelse af HD-indhold og NexGuard til kriminalteknisk vandmærkning af HD-indhold.

 • Integreret visning af ur med vækkeur og meddelelsesalarm

  Den indbyggede visning af ur, der også fungerer som vækkeur, fjerner behovet for og investeringen i et ekstra ur med kabler og forbindelser i rummet.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Programmerbar startkanal

  Perfekt til in house-reklame eller informationskanaler, da det er muligt at vise en foruddefineret kanal, når TV'et tændes.

 • Avanceret EPG og kanaloversigt

  Den attraktive EPG og kanaloversigt omfatter intuitive knapper med let forståelig vejledende grafik, der gør det let at finde dine yndlingskanaler.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

Se alle specifikationer
 • Årligt energiforbrug beregnes ud fra et typisk strømforbrug på 4 timer pr dag, 365 dage om året.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i