Professionelle LED-TV

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl3009w_12/24hfl3009w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Professionelle LED-TV

  Utrolig funktionalitet til patienterne

  Med dette energieffektive LED-TV får du glæde af et dedikeret TV til brug på hospitaler. Giv patienterne mulighed for at købe kvalitetsindhold, informer dem via sundhedsrelaterede oplysningssider, og benyt den nyeste fjernbetjeningsteknologi til problemfri installation Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelle LED-TV

24" EasySuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 24HFL3009W/12 Find lignende produkter

Utrolig funktionalitet til patienterne

med smarte oplysningssider

 • Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. LED-belysningsteknologi indeholder ikke farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • SmartInfo giver opdaterede, interaktive sundhedsrelaterede oplysningssider

  SmartInfo giver opdaterede, interaktive sundhedsrelaterede oplysningssider

  SmartInfo giver dig mulighed for nemt tilbyde patienterne oplysninger om hospitalet og om sundhed. Patienterne har adgang til dette interaktive hospitalswebsted, selv når TV'et ikke er sluttet til intranettet eller internettet. Du kan ændre information regelmæssigt og nemt holde patienterne opdateret med de seneste oplysninger.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Serial Xpress Protocol Easy til interaktive systemer

  Serial Xpress Protocol Easy til interaktive systemer

  Med Serial Xpress Protocol Easy kan TV'et tilsluttes alle eksterne dekodere og set-top-bokse fra større udbydere af interaktive systemer.

 • Multifjernbetjening undgår interferens med andre TV

  Multifjernbetjeningsfunktionen sikrer, at hver fjernbetjening kun betjener ét TV. Der kan være op til 14 forskellige TV i ét rum uden nogen interferens mellem fjernbetjeningerne.

 • Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker optimeret til sundhedssektoren

  Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker gør Philips Healthcare-TV til et godt integreret redskab, der ikke kun kan underholde brugeren/patienten men også yder praktisk hjælp i medicinske nødsituationer.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

Se alle specifikationer
 • Tilgængelige funktioner afhænger af implementeringen, der er valgt

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i