Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl3010t_12/24hfl3010t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Professionelt LED-TV

  Utrolig funktionalitet til dine gæster

  Med dette energieffektive LED-TV får du glæde af et dedikeret TV til brug i hotelbranchen. Giv dine gæster mulighed for at købe kvalitetsindhold, informer dem via hotellets oplysningssider, og benyt den nyeste fjernbetjeningsteknologi til problemfri installation og betjening. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelt LED-TV

24" EasySuite, LED, DVB-T2/T/C 24HFL3010T/12 Find lignende produkter

Utrolig funktionalitet til dine gæster

Med smarte hoteloplysningssider

 • LED-TV til billeder med utrolig kontrast

  LED-TV til billeder med utrolig kontrast

  Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug og smukke linjer kombineret med høj lysstyrke, utrolig kontrast og levende farver.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • SmartInfo giver opdaterede, interaktive hoteloplysningssider

  SmartInfo giver opdaterede, interaktive hoteloplysningssider

  SmartInfo gør det muligt for dig at videregive hotel- eller turistoplysninger til dine gæster. Dine gæster har adgang til dette interaktive hotelwebsted, selv når TV'et ikke er tilsluttet til intranet eller internet. Du kan ændre oplysningerne regelmæssigt og nemt for at holde gæsterne opdateret med de seneste nyheder på dit hotel.

 • Serial Xpress Protocol Easy til interaktive systemer

  Serial Xpress Protocol Easy til interaktive systemer

  Med Serial Xpress Protocol Easy kan TV'et tilsluttes alle eksterne dekodere og set-top-bokse fra større udbydere af interaktive systemer.

 • Fuld Hotel-, Hospitals- og Fængselstilstand

  Alle nødvendige funktioner til professionel brug i miljøer, der kræver mere end din stue. Fra lydstyrke og menulåsning til mere omfattende materialetest, energibesparelse, tyverisikringsfjernbetjeninger og dedikerede sundheds- og fængselsfunktioner er der mulighed for anvendelse på nichemarkeder.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

 • Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker optimeret til sundhedssektoren

  Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker gør Philips Healthcare-TV til et godt integreret redskab, der ikke kun kan underholde brugeren/patienten men også yder praktisk hjælp i medicinske nødsituationer.

 • Visning af ur på skærmen som service for gæsten

  Med vores nye skærmur kan gæsterne nemt få vist det aktuelle klokkeslæt. Med et tryk på en knap vises uret på TV-skærmen og kombinerer forbedret visning med formindsket strømforbrug.

 • Undgå uautoriseret brug ved at låse den lokale styring

  Ved at deaktivere eller aktivere låsningen af den lokale styring kan administratoren forhindre uautoriseret brug af TV'et via knapperne på den lokale styring og således spare på hotelvirksomhedens faste omkostninger.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

Se alle specifikationer
 • Tilgængelige funktioner afhænger af implementeringen, der er valgt af integrator.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087, udg. 2. Det faktiske energiforbrug afhænger af, hvordan fjernsynet bruges.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i