Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32hfl3011t_12/32hfl3011t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  TV til hotelbranchen

  Gør indtryk på dine gæster

  Send det rette budskab til dine gæster med fremragende billedkvalitet og muligheden for at vise brandede, interaktive hotelsider. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

TV til hotelbranchen

32" EasySuite, DVB-T2/T/C HEVC 32HFL3011T/12 Find lignende produkter

Gør indtryk på dine gæster

med et smartere TV til hotelbranchen

 • CMND & Control: Ubesværet styring af dine TV-apparater

  CMND & Control: Ubesværet styring af dine TV-apparater

  CMND & Control giver mulighed for fjernkonfiguration og -installation af dine TV-apparater fra et centralt sted uden at skulle ind på værelserne. Opdater og administrer alle skærmene med minimalt besvær, alt sammen uden at forstyrre gæsterne.

 • CMND & Create: Viser de oplysninger, du ønsker, når du ønsker det

  CMND & Create: Viser de oplysninger, du ønsker, når du ønsker det

  CMND & Create giver dig mulighed for at levere de oplysninger, du ønsker, når du ønsker det. Indholdsstyringsmodulet i CMND gør det nemt at oprette og distribuere interaktive, brandede hotelwebsteder. Tilpas dine TV-apparater, så de giver gæsterne de mest opdaterede oplysninger om hotellets nyeste tiltag, alt sammen i realtid.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Hils på dine gæster med en velkomstside, der kan tilpasses den enkelte gæst

  Hils på dine gæster med en velkomstside, der kan tilpasses den enkelte gæst

  En velkomstside vises, hver gang TV'et tændes. Velkomstsiden kan nemt markedsføres og tilpasses på det tidspunkt, hvor det installeres, via et enkelt velkomstbillede i .png-format.

 • Fuld Hotel-, Hospitals- og Fængselstilstand

  Alle nødvendige funktioner til professionel brug i miljøer, der kræver mere end din stue. Fra lydstyrke og menulåsning til mere omfattende materialetest, energibesparelse, tyverisikringsfjernbetjeninger og dedikerede sundheds- og fængselsfunktioner er der mulighed for anvendelse på nichemarkeder.

 • Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker optimeret til sundhedssektoren

  Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker gør Philips Healthcare-TV til et godt integreret redskab, der ikke kun kan underholde brugeren/patienten men også yder praktisk hjælp i medicinske nødsituationer.

 • Visning af ur på skærmen som service for gæsten

  Med vores nye skærmur kan gæsterne nemt få vist det aktuelle klokkeslæt. Med et tryk på en knap vises uret på TV-skærmen og kombinerer forbedret visning med formindsket strømforbrug.

 • Planlæg, hvad du vil, når du vil

  Vis, hvad du vil, når du vil med den indbyggede planlægger. Programmér op til 7 forskellige tidsplaner for at se præcis den type indhold, du ønsker. Gentag hver dag, eller indstil den til bestemte dage, f.eks. i weekenden – du bestemmer!

 • SmartInfo giver opdaterede, interaktive hoteloplysningssider

  SmartInfo gør det muligt for dig at videregive hotel- eller turistoplysninger til dine gæster via SmartUI. Dine gæster har adgang til dette interaktive hotelwebsted, selv når TV'et ikke er tilsluttet til intranet eller internet. Du kan ændre oplysningerne regelmæssigt og nemt for at holde gæsterne opdateret med de seneste nyheder på dit hotel.

 • Serial Xpress Protocol til interaktive systemer

  TV'et kan sluttes til eksterne dekodere og set-top-bokse fra alle de store interaktive systemudbydere via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til en ny installation.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

Se alle specifikationer
 • Tilgængelige funktioner afhænger af implementeringen, der er valgt af integrator.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087, udg. 2. Det faktiske energiforbrug afhænger af, hvordan fjernsynet bruges.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i