Aurea

  Professionelt LCD-TV

  En helt unik billedoplevelse for gæsterne

  Tilbyd dine gæster en helt unik billedoplevelse med Philips Aurea-TV til hotelbranchen. Det interaktive TV viser en blød ring af lys, som matcher farverne på skærmen og føjer en helt ny stemning til hotelværelset. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelt LCD-TV

40" Signature, LED, DVB-T/C MPEG-4* 40HFL9561A/10 Find lignende produkter

En helt unik billedoplevelse for gæsterne

Philips Aurea HD-TV til brug i hotelbranchen

 • 100 Hz tydeligt LCD for fremragende bevægelsesskarphed (3 ms)

  100 Hz tydeligt LCD for fremragende bevægelsesskarphed (3 ms)

  100 Hz tydeligt LCD skaber ekstrem bevægelsesskarphed for klare og levende billeder selv med hurtig bevægelse på skærmen. Den dobbelte billedhastighed arbejder med en høj 100 Hz opdateringshastighed. Den øger skarpheden i gengivelsen af bevægelse til mere end det dobbelte af almindelige LCD-skærme, hvilket giver en svartid på 3 millisekunder (målt i BEW - Perceived Blurr-Edge-Width). Denne unikke Philips-teknologi placerer bevægelsesskarpheden på LCD-skærme på et hidtil uset niveau.

 • MPEG-4 HDTV-modtagelse via DVB-T og DVB-C-tuner med CI+*

  Med HDTV kan du se TV i den bedst mulige billed- og lydkvalitet, uden ekstra set-top-boks. Takket være den indbyggede tuner, som understøtter DVB-Terrestrial- og DVB-Cable-signaler til både MPEG-2 og MPEG-4-formater, kan du modtage high definition-TV-programmer i helt fantastisk kvalitet. Derudover kan du med Common Interface Plus (CI+) nyde førsteklasses high definition-indhold direkte på dit TV.

 • Velkomstmeddelelse på skærmen

  En velkomstmeddelelse vises på skærmen, hver gang der tændes for TV'et.

 • Ambilight Spectra med Active Glass Frame og sensorisk glorie

  Ambilight Spectras sensoriske glorie udvider problemfrit billedets lys og atmosfære ud over skærmen. Du kan slet ikke lade være med at blive helt opslugt af billederne, det giver oplevelsen en magisk dimension. Aurea har et design i høj kvalitet med en forside, der er skåret i et enkelt stykke krystallisk glas. Active Frame transformerer det stilfulde stykke design til en livlig oplevelse af farve og lyd. Over 250 LED'er skaber en blød glorie i mange farver, der omkranser skærmen og flyder umærkeligt sammen på væggen.

 • LCD-skærm til Full HD 1920x1080 pixel

  Denne skærm har en opløsning, som kaldes ægte HD. Med den mest moderne LCD-skærmteknologi har den en ægte high definition widescreen-opløsning på 1920 x 1080p. Dette er den højeste opløsning, der kan sendes med HD-teknologi. Det sikrer den bedst mulige billedkvalitet fra HD-indgangssignaler i ethvert format. Den producerer strålende klare, flimmerfri progressive scan-billeder med optimal lysstyrke og fremragende farver. Dette levende og skarpe billede er en fantastisk oplevelse.

 • Brugervenlig fjernbetjening til hotelbranchen

  Til dette TV hører en stilfuld fjernbetjening, der er særligt designet til brug i hotelbranchen. Den omfatter kun de vigtigste knapper og funktioner, hvilket giver en brugervenlig oplevelse for gæsten. Desuden kan funktioner som kontrol af lavt batteriniveau og batteri-tyverisikring bidrage til en effektiv hoteldrift.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

 • Set-top-boks kompatibel

  Dette hotel-TV kan sluttes til en set-top-boks med tænd SCART og Serial Express Lite-protokol.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • USB-kloning af alle indstillinger giver hurtig installation

  Med denne funktion kan du på mindre end ét minut nemt kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsindstillinger fra et TV til et andet. Funktionen er med til at sikre ensartethed på dine TV og reducerer installationstiden og omkostningerne væsentligt.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

Se alle specifikationer
 • Spørg din Philips-repræsentant, hvis du ønsker flere oplysninger om lande, der anvender DVB-T.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i