Multi-Touch-skærm

  Opdag et nyt niveau af interaktion

  Kom endnu tættere på dit publikum end nogensinde før. Den er hurtig, præcis og meget robust, og den stærke ydeevne går hånd i hånd med fremragende pålidelighed og funktionalitet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Signage Solutions Multi-Touch-skærm

43", På Android-platform, Multi-touch 43BDL4051T/00 Find lignende produkter

Opdag et nyt niveau af interaktion

brug mulighederne i Android

 • Oplev den fantastiske interaktivitet med ægte Multi-Touch

  Oplev den fantastiske interaktivitet med ægte Multi-Touch

  Et helt nyt niveau inden for interaktivitet er nu tilgængeligt takket være den integrerede touch-teknologi. Større fleksibilitet og optimal, simultan touch-effekt, kombineret med fremragende funktionsmuligheder for at give dig den ultimative brugerinteraktion. Multi-Touch-skærme aktiveres med automatisk touch-registrering. USB-stikket er HID-kompatibelt, og giver ægte Plug & Play-drift.

 • Hold dit indhold i gang med FailOver

  Hold dit indhold i gang med FailOver

  Krævende kommercielle anvendelser kræver, at dit indhold hele tiden er i gang. Det er usandsynligt, at du vil stå over for en indholdskatastrofe, men FailOver giver dig indholdsbeskyttelse med en revolutionerende teknologi, som kan afspille sikkerhedskopieret indhold på skærmen i tilfælde af medieafspillerfejl. FailOver starter automatisk, når det primære input svigter. Du skal blot vælge den primære inputforbindelse og en FailOver-forbindelse, og så har du øjeblikkelig beskyttelse.

 • Gem og afspil indhold med intern hukommelse

  Gem og afspil indhold med intern hukommelse

  Gem og afspil indhold med intern hukommelse. Upload dine medier til skærmen, og afspil indholdet med det samme. I samarbejde med den interne browser fungerer den også som en hukommelsescache, når der streames onlineindhold. Hvis netværksforbindelsen afbrydes, fortsætter den interne hukommelse med at vise indhold ved at afspille en cachelagret version af indholdet for at sikre, at dine medier altid er oppe, selvom netværksforbindelsen er nede.

 • CMND: Tag kontrollen over dine skærme

  CMND: Tag kontrollen over dine skærme

  CMND er en robust skærmadministrationsplatform, som giver dig kontrollen tilbage. Opdatér og administrer indhold med CMND & Create, eller kontrollér dine indstillinger med CMND & Control. Det er alt sammen muligt med CMND.

 • Anti-refleks-glas med lav optisk parallakse

  Med denne integrerede berøringsskærm giver anti-refleks-glasset med lav optisk parallakse mulighed for den mest medrivende berøringsoplevelse. Da der er minimal eller ingen refleks og lavt genskin på skærmen, er billederne er krystalklare med rene farver og fantastisk klarhed.

 • Android: Kør din egen app, eller vælg din foretrukne app til indhold

  Med Android-operativsystemet integreret i skærmen kan du arbejde med verdens mest udviklede operativsystem og gemme din egen app direkte i skærmen. Du kan også vælge fra det store bibliotek med Android-apps og afspille indhold derfra. Med den indbyggede planlægningsfunktion du dagsdifferentiere dine apps og dit indhold baseret på kunden og tidspunktet på dagen. Med den automatisk retningsfunktion kan du nemt skifte mellem stående eller liggende visning af indhold ved blot at vende skærmen.

 • Få bedre tilslutningsmuligheder med et integreret mPCIe-stik.

  Med et integreret PCI-stik kan du tilslutte et Wi-Fi-/Bluetooth- eller 4G LTE-modul, hvilket giver mulighed for endnu bedre kommunikation med skærmen. Kommunikationen fra maskine til maskine er også forbedret med mange forskellige tilgængelige konfigurationer, som kunderne kan bruge, f.eks. muligheden for at udvide produktfunktioner eller signalhåndteringskapacitet.

 • Vær sikker på, at dit indhold kører, med automatiske screenshots

  Indhold er essentielt, og med den automatiske screenshot-funktion kan du sikre dig, at dit indhold altid kører, som det skal. Der tages screenshots dagen igennem, og de gemmes herefter på FTP-serveren. Herfra kan du når som helst se de gemte screenshots, uanset hvor du er.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i