Professional LED LCD-TV

  Professional LED LCD-TV

  Bliv en del af handlingen!

  Som et maleri på væggen - oplev det nyeste inden for ultratynde TV fra Philips. Med kombinationen af kraftfulde LED-billeder og du kan være sikker på, at dine gæster altid er en del af handlingen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professional LED LCD-TV

117 cm (46") Signature, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 46HFL4382D/10 Find lignende produkter

Bliv en del af handlingen!

med fremragende LED-billeder

 • Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. Dertil kommer, at LED-belysningsteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • HD Natural Motion til ultra jævn bevægelse i Full HD-film

  HD Natural Motion til ultra jævn bevægelse i Full HD-film

  Philips har udviklet HD Natural Motion for at minimere vibrationer, som er synlige på filmbaseret billedindhold. Den prisbelønnede algoritme vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både TV-udsendelser og optagede film (som f.eks. DVD og Blu-ray). Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, der bringer oplevelsen op på et højere niveau.

 • USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB-stikket giver adgang til jpeg-fotos, mp3-musik og videofiler på de fleste USB-sticks (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit TV og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre og dele dem med andre.

 • Full HD TV med Pixel Plus HD giver bedre detaljer og klarhed

  Pixel Plus HD tilbyder den enestående kombination af ultimativ skarphed, naturlige detaljer, levende farver og jævne, naturlige bevægelser for alle HD-kvaliteter, standard TV-signaler og multimedieindhold til HD-skærme. Artefakter og støj i alle kilder fra multimedier til standarddefinitions-TV og også i ultrakomprimeret HD registreres og reduceres, så du altid får et klart og knivskarpt billede.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Begrænsning af lydstyrke

  Denne funktion fastlægger på forhånd det interval for lydstyrke, som TV'et kan bruge. Dermed undgår du at skulle regulere lydstyrken ved høje lydniveauer, og du forstyrrer ikke dine naboer.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Programmerbar startkanal

  Perfekt til in house-reklame eller informationskanaler, da det er muligt at vise en foruddefineret kanal, når TV'et tændes.

 • Avanceret EPG og kanaloversigt

  Den attraktive EPG og kanaloversigt omfatter intuitive knapper med let forståelig vejledende grafik, der gør det let at finde dine yndlingskanaler.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

Se alle specifikationer
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.
 • Årligt energiforbrug beregnes ud fra et typisk strømforbrug på 4 timer pr dag, 365 dage om året.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i