Professionelle LED-TV

  Tag en chance med noget anderledes!

  Som et maleri på væggen. Nyd det nyeste ultratynde LED-TV med kraftfulde billeder og Ambilights fordybelse. Med komplette avancerede hotelfunktioner er dette TV designet til at leve op til de højeste standarder. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelle LED-TV

47" Signature, LED, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 47HFL7007D/10 Find lignende produkter

Tag en chance med noget anderledes!

med Ambilight i et ultratyndt design

 • Ambilight Spectra 2 gør TV-oplevelsen mere intens

  Læg en ny dimension til din TV-oplevelse med Ambilight Spectra 2. Denne patenterede Philips-teknologi gør billedet større ved at projicere lys fra bagsiden af skærmen på den omgivende væg. Ambilight justerer automatisk farven og lysstyrken, så de passer til TV-billedet. Takket være funktionen, der tilpasses til vægfarven, er farven på lyset altid perfekt uanset væggens farve.

 • Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette Full HD LED-TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. Dertil kommer, at LED-belysningsteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • Easy 3D til en virkelig overvældende filmoplevelse i 3D

  Easy 3D til en virkelig overvældende filmoplevelse i 3D

  Easy 3D sikrer, at du får mange timers komfort, når du ser 3D, takket være den flimmerfri ydelse med få ekkobilleder. De kompatible 3D-briller er meget lette og kræver ikke batterier. Nyd 3D hjemme hos dig selv!

 • SmartInfo giver opdaterede, interaktive hoteloplysningssider

  SmartInfo gør det muligt for dig at videregive hotel- eller turistoplysninger til dine gæster via SmartUI. Dine gæster har adgang til dette interaktive hotelwebsted, selv når TV'et ikke er tilsluttet til intranet eller internet. Du kan ændre oplysningerne regelmæssigt og nemt for at holde gæsterne opdateret med de seneste nyheder på dit hotel.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • Sikker SimplyShare til streaming af film og musik til dit TV

  Sikker SimplyShare giver dine kunder frihed til at nyde deres indhold på det store TV trådløst og uden besvær. Vores åbne system understøtter både iOS og Android, og vi udvider hele tiden vores kompatibilitet. Vores sikre deling gør dette DLNA-baserede system beskyttet, så dine gæster ikke forstyrres af andre. Billeder, film, musik - det hele kan deles og nydes via SimplyShare på TV'et!

 • Smart TV-apps med mange dedikerede tjenester til hotelbranchen

  Philips Smart TV-apps består af et stadigt stigende udvalg af programmer, lige fra YouTube til sociale netværks-apps og mange flere. Den dedikerede version er skræddersyet til brug i hotelbranchen og har flere fordele, f.eks. sikrer den, at gæsternes oplysninger slettes efter brug, og du kan undgå, at ulovligt indhold skader din virksomhed. Gæsterne kan også bruge apps og TV-tjenester fra deres hjemland, hvilket gør Smart TV-apps førende inden for underholdning.

 • Integreret Wi-Fi til trådløs brug af Smart TV

  Med integreret Wi-Fi i dit Philips Smart TV kan du trådløst få adgang til en verden af indhold.

 • Serial Xpress Protocol til interaktive systemer

  TV'et kan sluttes til eksterne dekodere og set-top-bokse fra alle de store interaktive systemudbydere via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • VSecure til indholdsbeskyttelse via IP og RF

  For at kunne vise det bedste HD-indhold til gæsten kræver indholdsindustrien strenge sikkerhedsforanstaltninger. Philips har udviklet VSecure via RF og IP (Marlin og Windows DRM) til indholdsbeskyttelse på dit hotel-TV.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

Se alle specifikationer
 • Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV, der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i