Q-Line-skærm

  Gør din oplevelse med skiltning mere intens

  Få imponerende klare billeder på en mere miljøvenlig måde med Q-Line-skærmen. Skærmen har høj ydeevne og pålidelighed men lavt strømforbrug, og den er ideel til projekter, hvor intet kompromis er acceptabelt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Signage Solutions Q-Line-skærm

65", Direkte LED-baggrundsbelysning, Full HD 65BDL3000Q/00 Find lignende produkter

Gør din oplevelse med skiltning mere intens

Med en fantastisk ydelse

 • CMND: Tag kontrollen over dine skærme

  CMND: Tag kontrollen over dine skærme

  CMND er en robust skærmadministrationsplatform, som giver dig kontrollen tilbage. Opdatér og administrer indhold med CMND & Create, eller kontrollér dine indstillinger med CMND & Control. Det er alt sammen muligt med CMND.

 • Administrer indstillingerne på flere skærme med CMND & Control

  Administrer indstillingerne på flere skærme med CMND & Control

  Med CMND & Control kan du nemt administrere flere skærme fra ét centralt sted. Med overvågning af skærme i realtid, indstilling og softwareopdateringer via fjernadgang og mulighed for at tilpasse og konfigurere flere skærme på én gang, f.eks. videovægskærme eller menuskærme, har det aldrig været nemmere at kontrollere alle dine skærme.

 • Planlæg, hvad du vil, når du vil, med SmartPlayer

  Planlæg, hvad du vil, når du vil, med SmartPlayer

  Omdan din USB til en ægte, omkostningseffektiv, digital underskriftsenhed. Du skal blot gemme dit indhold (video, lyd, billeder) på din USB og sætte den i skærmen. Opret din afspilningsliste, og planlæg dit indhold via skærmmenuen, og nyd dine egne oprettede afspilningslister, når som helst og hvor som helst.

 • Hold dit indhold i gang med FailOver

  Hold dit indhold i gang med FailOver

  Krævende kommercielle anvendelser kræver, at dit indhold hele tiden er i gang. Det er usandsynligt, at du vil stå over for en indholdskatastrofe, men FailOver giver dig indholdsbeskyttelse med en revolutionerende teknologi, som kan afspille sikkerhedskopieret indhold på skærmen i tilfælde af medieafspillerfejl. FailOver starter automatisk, når det primære input svigter. Du skal blot vælge den primære inputforbindelse og en FailOver-forbindelse, og så har du øjeblikkelig beskyttelse.

 • SmartPower til energibesparelse

  SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5

  Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5

  Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med den integrerede HTML5-browser. Design dit skilteindhold online, og tilslut det til en skærm eller med hele dit netværk. Tilslut blot et RJ45-internetkabel til netværksforbindelsen, tilslut skærmen med den dedikerede URL-adresse, og du er klar til at afspille dit skybaserede indhold.

 • Gør møderne enklere med FailOver til konferencer

  Ved brug af FailOver kan du forenkle dine præsentationer og videokonferencer. Når et møde- eller konferencelokale ikke er i brug, kan baggrundsindhold køre fra enhver indgangskilde, du vælger. Når et møde starter, og du skal dele en præsentation eller din skærm, skal du blot tilslutte din computer, hvorefter skærmen automatisk skifter indgangskilde og viser indholdet på din skærm uden behov for manuelt skift af indgangskilde.

 • Full HD LED, der giver fremragende billeder med en utrolig kontrast

  Billedkvalitet betyder noget. Normale skærme leverer kvalitet, men du forventer mere. Forestil dig klare detaljer parret med høj lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farver, så du får et livagtigt billede.

 • Opret og opdater indhold med CMND & Create

  Design og opret overbevisende indhold med CMND & Create, et kraftfuldt oprettelsesværktøj. Ved hjælp af træk-og-slip-grænseflade, forudindlæste skabeloner og integrerede widgets kan du imponere dine kunder med overbevisende indhold.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i