TV til hotelbranchen

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65hfl7011t_12/65hfl7011t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  TV til hotelbranchen

  Med innovation som ambition

  Gør indtryk på dine gæster med et smart, hurtigt og lækkert tv til hotelbranchen. Fang deres opmærksomhed med Ambilight, få gang i interaktionen med Android™, og nyd de mest avancerede funktioner for tilslutning og fjernadministration. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

TV til hotelbranchen

65" Signature, på Android™-platform, 4K Ultra HD 65HFL7011T/12 Find lignende produkter

Med innovation som ambition

drevet af Android™ og Ambilight

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Miracast & DirectShare til at dele film eller musik på dit TV

  Miracast & DirectShare til at dele film eller musik på dit TV

  Vores TV giver dine gæster frihed til at nyde deres indhold på det store TV trådløst og uden besvær. Vores åbne system understøtter både iOS og Android, og vi udvider hele tiden vores kompatibilitet. Vores sikre deling beskytter dine gæster. Billeder, film og musik kan alt sammen deles og nydes på vores TV via Miracast & DirectShare!

 • CMND & Control: Ubesværet styring af dine TV-apparater

  CMND & Control: Ubesværet styring af dine TV-apparater

  CMND & Control giver mulighed for fjernkonfiguration og -installation af dine TV-apparater fra et centralt sted uden at skulle ind på værelserne. Opdater og administrer alle skærmene med minimalt besvær, alt sammen uden at forstyrre gæsterne.

 • CMND & Create: Viser de oplysninger, du ønsker, når du ønsker det

  CMND & Create: Viser de oplysninger, du ønsker, når du ønsker det

  CMND & Create giver dig mulighed for at levere de oplysninger, du ønsker, når du ønsker det. Indholdsstyringsmodulet i CMND gør det nemt at oprette og distribuere interaktive, brandede hotelwebsteder. Tilpas dine TV-apparater, så de giver gæsterne de mest opdaterede oplysninger om hotellets nyeste tiltag, alt sammen i realtid.

 • 4K UltraHD: en fantastisk, levende oplevelse venter

  En knivskarp, fantastisk TV-oplevelse venter med 4K UltraHD. Med en forbløffende klarhed, levende farver og fire gange større opløsning end Full HD er det virkelig et vindue ind til en ny verden.

 • Ambilight: En omsluttende, iøjnefaldende TV-oplevelse

  Denne patenterede Philips-teknologi får skærmen til at se bredere ud – og giver en mere medrivende visningsoplevelse – ved at projicere et blødt omgivende lysskær op ad væggen fra TV-skærmens sider. Farven justeres automatisk, så den passer til TV-billedet. Takket være en vægtilpasningsfunktion afstemmes lysets farve perfekt til TV-billedet, uanset hvilken farve væggen har. Du kan tilpasse Ambilight-oplevelsen efter dine præferencer ved hjælp af indstillingerne for Ambilight.

 • Android: En hurtigere, fyldigere og mere underholdende TV-oplevelse

  Med Android på dit TV til hotelbranchen får du glæde af en hurtigere, mere omfattende og gæstevenlig grænseflade. Det er din kontrolenhed til en lang række dedikerede hoteltjenester, applikationer og meget mere. Det er nemt at navigere i menuen med direkte links til dine foretrukne apps.

 • Avancerede apps med mange dedikerede tjenester til hotelbranchen

  Avancerede apps består af et stadigt større bibliotek med applikationer. Med Androids effektivitet kører apps mere jævnt og hurtigere, og de er mere avancerede end nogensinde før. De er skræddersyet til hotelbranchen, og gæsteoplysninger slettes efter brug, og adgang til ulovligt indhold, der kan skade virksomheden, forhindres.

 • AppControl til tilføjelse, sortering og sletning af apps med en minimal indsats

  App-styring sikrer, at dine TV-apparater får de apps, du ønsker. Med muligheden for at tilføje, slette og sortere apps samt muligheden for at konfigurere apps til bestemte rum giver det en virkelig personlig gæsteoplevelse, du kan styre fra et centralt sted uden at skulle ind i rummet. Af hensyn til brugervenlighed og sikkerhed kan du indlæse din tilpassede app på vores private, skybaserede server og trygt regne med, at det kun er dig, der kan få adgang til den.

 • Integreret IPTV-system for optimal brugerdefineret interaktivitet

  Spar penge, og undgå rod. Med vores nye Smart TV kan du opbygge dit hotelsystem direkte på TV'et. Interaktive kanaler, video-on-demand, interaktive hotelmenuer og oplysninger samt onlinebestillingssystemer er alt sammen muligt uden en ekstern boks tilsluttet til TV'et. Udover levering af indhold via koaksiale TV-kabler, kan du nu også bruge din internetforbindelse til at levere TV-kanaler eller VOD direkte til TV'et. Vores partnernetværk kan sørge for, at du får den brugerdefinerede portal, du ønsker.

Se alle specifikationer
 • Tilgængelige funktioner afhænger af implementeringen, der er valgt af integrator.
 • Philips garanterer ikke tilgængeligheden af eller fortsat korrekt fungerende apps.
 • Den faktiske ledige hukommelse kan være mindre pga. forudkonfigurationen af enheden
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087, udg. 2. Det faktiske energiforbrug afhænger af, hvordan fjernsynet bruges.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i