LCD-skærm

  En oplevelse i Full 3D

  Videregiv dine budskaber i imponerende 3D med fremragende billedkvalitet og uden behov for særlige briller. Med 28 visninger kan du levere imponerende billeder, der vil betage dit publikum. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm

23"/58, 4 cm, Autostereoskopisk 3D, Full HD BDL2331VS/00 Find lignende produkter

En oplevelse i Full 3D

uden behov for særlige briller

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Få en fantastisk 3D-oplevelse uden briller takket være den autostereoskopiske 3D-effekt. Ved brug af linseteknologi giver den fremragende klarhed og dybde, så din 3D-oplevelse kan blive endnu mere naturtro og sjov.

 • LCD-skærm til Full HD 1920x1080 pixel

  Skærmen har en opløsning, der kaldes Full HD. Den nyeste LCD-skærmteknologi har den ægte high definition widescreen-opløsning på 1080 progressive linjer med hver 1920 pixel. Dette giver den bedst mulige billedkvalitet for HD-indgangssignaler med op til 1080 linjer. Det producerer strålende flimmerfri progressiv scanningsbilleder med optimal lysstyrke og fremragende farver. Dette levende og skarpe billede giver dig en forbedret billedoplevelse.

 • SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • Temperatursensor måler sundhedstilstanden

  Denne skærm til offentlig visning er udstyret med en temperatursensor til at overvåge den indvendige sundhedstilstand. Hvis den indvendige temperatur overstiger den forudindstillede grænse, akitveres to indvendige blæsere automatisk for at køle skærmen ned.

 • Overholder RoHS-standarder til gavn for miljøet

  Philips' skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i RoHS (Restriction of Hazardous Substances), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade miljøet.

 • 28 linseformede visninger for utroligt jævne 3D-billeder

  Med 28 linseformede visninger kan du se rundt om virtuelle objekter på 3D-visningen og få de mest imponerende 3D-visuelle effekter hele vejen rundt.

 • 2D-plus-dybde

  2D-plus-dybde konverteret til 28 forskellige visninger og forbundet med hinanden i et imponerende flot 3D-format

 • 3D-indholdsvisualisering

  Softwareværktøjer følger med skærmen for at afspille 3D-indhold og styre 3D- og 2D-visualiseringsparametre. Det faktiske 3D-indhold kan skabes via plug-ins, der er tilgængelige for populære 3D-animationssoftwarepakker. Eksisterende 2D- eller stereoindhold kan konverteres til formatet 2D-plus-dybde. 2D-plus-dybde-formatet er kompatibelt med eksisterende komprimeringsværktøjer, da den ekstra båndbredde ved dybden er lille.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i