LCD-skærm

  Imponer og indfang dit publikum

  Viderebring dit budskab med en stilfuld videovæg. Dine gæster vil blive overvældede, uanset om der er tale om 5 x 5 kvadratisk matrix eller en 1 x 3 lodret indstilling. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm

117 cm (46"), multimedie, HD Ready BDL4681XU/00 Find lignende produkter

Imponer og indfang dit publikum

med en ultraslank skærm

 • WXGA Wide-format med 1366 x 768 pixel opløsning giver et skarpere billede

  XGA-opløsningens LCD-panel kan vise 1366 x 768 pixels; WXGA gør det muligt for skærme at køre uden interlacing. Det sikrer en bedre visning med nøjagtige farver.

 • Slankt rammedesign giver et stilfuldt udseende

  Et slankt rammedesign føjer et stilfudt udseende til en skærm til offentlig visning, så den kommer til at passe perfekt ind i mijøet. Yderligere gør dette design skærmen idéel til vægge med matrix side om side.

 • Avanceret, fabriksinstalleret farvekalibrering

  Uanset om du installerer en videovæg med en konfiguration på 3x3, 2x4 eller 5x5, vil du have, at farvekvaliteten for hvert billede er ensartet for hver skærm, der bruges. Derfor er hver skærm specielt kalibreret fra fabrikken for at leve op til den højeste standard for avancerede videovægge.

 • Smart-indsats i bagbeklædningen til placering af en lille PC

  Professionelle PC'er er blandt de mest populære installationer til offentlig visning. Ofte forøger de den samlede dybde i forhold til visningen og skaber en masse kabelrod. Vi har i stedet designet denne skærm med Smart-indsats i bagdækslet, hvilket gør løsningen ideel til en professionel PC med en kompakt formfaktor. Desuden udgør kabelhåndteringssystemet en pæn løsning, der giver et attraktivt og professionelt udseende.

 • SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • Lysstyrken justeres automatisk efter de omgivende betingelser

  Justeringen af skærmindstillingerne, så de svarer til omgivelsernes lysforhold, sker uden brugerens medvirken.

 • Temperatursensor måler sundhedstilstanden

  Denne skærm til offentlig visning er udstyret med en temperatursensor til at overvåge den indvendige sundhedstilstand. Hvis den indvendige temperatur overstiger den forudindstillede grænse, akitveres to indvendige blæsere automatisk for at køle skærmen ned.

 • Avanceret antibilledfrysningsfunktion

  Statiske billeder, der efterlades på skærmen i længere perioder, kan efterlade et "ekkobillede" eller en billedfrysningseffekt på LCD-skærme. Selvom billedfrysning på LCD-skærme ikke er permanent, vil du helst undgå, at det sker, især på steder, hvor indholdet vises 24 timer i døgnet.

 • Stor lysstyrke giver et tydeligere billede

  Nyd et tydeligere billede i omgivelser med meget lys takket være 700 cd/m²-skærmen. Dit publikum kan nyde en bedre billedkvalitet i omgivelser, hvor der ikke er direkte sollys, men stadigvæk mere lys end gennemsnittet, hvilket optimerer synsoplevelsen.

 • Forbedret zoom-funktion understøtter anvendelse af matrix side om side

  Den interne zoom-funktion gør det nemt at implementere en videovæg-matrix uden behovet for kostbaret eksternt udstyr. Det at oprette en forbløffende videovæg er blevet enkeltheden selv, og det er muligt at oprette mange forskellige konfigurationer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i