Multi-Touch-skærm

  Mere interaktion med publikum

  Viderebring vigtige oplysninger eller marketingmeddelelser til dit publikum i fantastisk klarhed. Takket være den interaktive berøringsskærm kan du også aktivere dine kunder i langt højere grad end nogensinde før. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Signage Solutions Multi-Touch-skærm

32", Kant-LED-baggrundsbelysning, Full HD, Infrarød, 6 berøringspunkter BDT3250EM/06 Find lignende produkter

Mere interaktion med publikum

takket være multi-berøringsskærmen

 • SmartPower til energibesparelse

  SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • Full HD LED-teknologi for fremragende billeder

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • IPS-vidvinkelteknologi giver nøjagtige billeder og farver

  Philips IPS-skærme anvender en avanceret teknologi, som giver dig ekstra brede betragtningsvinkler 178/178 grader, der gør det muligt for at se skærmen fra næsten enhver vinkel - selv i portrættilstand. IPS-skærme giver dig utrolig skarpe billeder med levende farver, der især er egnet til professionelle videovægs- og menutavle-programmer, der kræver præcise farver og ensartet lysstyrke på alle tidspunkter.

 • Ægte multi-touch med 6 samtidige berøringspunkter

  Få en mere interaktiv oplevelse med op til 6 berøringspunkter på samme tid. Ideel, når mere end én bruger interagerer med programmet samtidigt. 6 berøringspunkter er en meget omkostningseffektiv løsning.

 • Infrarød berøringsfunktion

  Med et usynligt infrarødt gitter øverst på skærmbilledet kan du nyde forbløffende nøjagtighed og hurtige svartider, selv når du trykker med en finger, en handske eller en pen. Du slipper også for "fantompunkter".

 • Smart Control -softwaresuite

  Kontroller og administrer alle offentlige skærme på dit netværk med dette kraftfulde softwareværktøj, der lader dig redigere indstillingerne for din skærm centralt via en tilslutning af typen RJ45 eller RS232. Med Smart Control kan du indstille videoindgangen, redigere farveindstillingerne, angive skærmens id, når du opretter videovægge, og selv diagnosticere hvert skærms status, således at du får alle de funktioner, du skal bruge for at kunne administrere dine skærme fra én central placering.

 • Smart-indsats i bagbeklædningen til placering af en lille PC

  Professionelle PC'er er blandt de mest populære installationer til offentlig visning. Ofte forøger de den samlede dybde i forhold til visningen og skaber en masse kabelrod. Vi har i stedet designet denne skærm med Smart-indsats i bagdækslet, hvilket gør løsningen ideel til en professionel PC med en kompakt formfaktor. Desuden udgør kabelhåndteringssystemet en pæn løsning, der giver et attraktivt og professionelt udseende.

 • Kompatibel med alle førende operativsystemer

  Vores berøringsskærme er softwareuafhængige og understøtter Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS og Linux.

Se alle specifikationer
 • Bemærk: Philips BDT multi-berøringsskærme er baseret på originale BDL-skilteskærme. Det originale BDL-modelnummer og -serienummer aktiveres i OSD-menuen på skærmen. For myndighedsgodkendelser henvises til det oprindelige BDL-modelnummer.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i